Ankara'da Ofisimiz de Çalışacak Youtube Elemanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşinize karışmak gibi olmasın ama ben olsam webmaster sitesinden bu işleri bilen birisini aramazdım. Çünkü adam ben bunu biliyorum öyle ya da böyle evde kendime çalışsam aynı paraları zamanla kazanırım + free olurum der. (istisnalar hariç tabi).

Ben olsam bu işi bilmeyen ama bilgisayar kullanmayı bilen bir genci ararım. Bu kişiye sadece kanalları açtırır video yükletirim. Para kazanma olayını ise kendim etkinleştiririm. Eleman boşta kaldığında da özgün makale yazdırırım ve alır satarım. Olmadı kendi sitelerime içerik yazdırırım. Önemli olan çalıştıracağın elemanın webden anlamamasıdır bence. Ve bu şekilde 800 liraya + ssk ya çalıştıracak bir dünya 2. öğretim üni öğrencisi veya boşta adam bulursunuz.

Ofis güzelmiş hayırlı işler bol kazançlar..

milleti neden mal yerine koyuyorsunuz.

bedava bile hizmet verebilirim sonuçta orada insan birşeyler kapacak. orada edineceği tecrübe belkide ilersi için kendisi için büyük bir nimet olacak .

arkadaşlar ofisteki başka işlerden dolayı ara verdik youtube işine bir süre. Açık ve net bi şekilde söylüyorum başlayalı 20-25 gün oldu, youtube ile uğrşan tayfa şu anda günlük 15$ seviyesindeyiz. Zamanında konuyu baltalayan arkadaşlar oturdukları yerden yazacaklarına gelip bi ortamı ofisi görselerdi, iki kelam edip bi çayımızı içselerdi keşke ama.....
20 günde bu seviyeye çıktık bakalım 2-3 ay sonra neler olacak konunun altına ara ara yazarız artık :)

Hocam hayırlı uğurlu olsun. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Ben Ankaradayım çalışmak için kesin olmasa da ofisinizi ziyarete gelmeyi isterim. İyi çalışmalar..

milleti neden mal yerine koyuyorsunuz.

Arkadaşım normalde böyle muhabbetlere pek girmem. Ben sadece fikrimi söyledim. Bu bir ticaret. Milleti mal yerine koymak diye düşünmen yerine o paranın daha azına çalışan insanlara para kazandırmak daha iyi olur diye düşünebilirsin.

Ayrıca senin gibi konuşan kompleksli gençleri çok iyi bilirim ki, nette doğru düzgün işler yapmak yerine devamlı milleti kandırıp mal yerine koymayı seçersiniz. Daha da cevap yazmayacağım.. Konu dağılmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri