Ankara'da Ofisimiz de Çalışacak Youtube Elemanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ofisimizde Çalışacak MAAŞ + SSK + PRİM + YEMEK şeklinde çalışacak ofis ortamında bize yardımcı olacak kanal açıp video yükleyecek bir eleman arıyoruz. KESİNLİKLE BU İŞTE GÜNLÜK 10 BİN DOLAR KAZANAN, İŞİNDE UZMAN BİZDEN ALACAĞI MAAŞIN 10 KATINI KAZANAN , KENDİ SSK SINI KENDİ YATIRAN ARKADAŞLAR ARAMIYORUZ. Giriş seviyeinde youtube bilmesi bizim için yeterli olacaktır Yapması gerekenleri bizimle birlikte tecrübe kazanarak öğrenecektir. ( bilgisayar bölümü okuyan staj yapması gereken arkadaşlara da staj imkanı sağlanır stajını burada bizimle yapabilir.)

Ofisimiz ANKARA KIZILAY'DA dır..

İNFİAL GAZETECİLİK MEDYA DANIŞMANLIK LTD ŞTİ..
ATA KURUMSAL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ...

ÇALIŞMA ORTAMIMIZ..

994576_608586229191713_1459682830_n.jpg

İLGİLENENLERE ADRES VERİLEBİLİR..

TEL: 0312 419 82 80

not: evden freelance çalışacak arkadaş aramıyoruz

İyi çalışmalar başarılar hocam umarım aradığınız ekip arkadaşını bulurdunuz bende bilişim teknolojileri son sınıftayım stajda var okul bir gün staj 3 gün keşke izmir şubeniz olaydı :D nasip kısmet :)

Ankarada olsam düşünmeden giderdim. ofis ortamında bu işi yapmak harbi çok şey katar düşünsenize 5 kişi çalışıyo olsa o 5 kişinin bildikleri birleşince ortaya güzel şeyler çıkar

Ankarada olsam düşünmeden giderdim. ofis ortamında bu işi yapmak harbi çok şey katar düşünsenize 5 kişi çalışıyo olsa o 5 kişinin bildikleri birleşince ortaya güzel şeyler çıkar

bizimde düşüncemiz o şekilde sizin bilginizle benim bilgim tabiki aynı değil ama paylaşınca çok güzel şeyler çıkarabiliriz

Bilgi paylaştıkça çoğalır. Maalesef urfadayım. Ankarada olsam hiç düşünmezdim. Umarım aradığınız birini bulursunuz

Özkan gel açalım birlikte. :D

Kesinlikle açmamız lazım Tito :D Bu Halil Söyletmez var Vine çeken hani video sonunda kameraya vuran o bizim dükkana 50 metre ilerdeki dükkanda çalışıyo para kazanma işlerini falan biliyo ama ugrasmayı sevmiyomuş onuda ayarlarız gelsin paralar :D

büyük ihitmal bayan çalışan bulursunuz. bende ankaradayım çalışmak için değil ama adres verirsen çayınız içmeye geliriz. :)

Ankaraya gelsem olur muki acaba ? Msn yada skype adresinizi rica edebilir miyim ? Görüşebilir miyiz sizinle ?

İhtiyacı olana kaçırılmayacak bir ortamda iş fırsatı bence.
Maaşa faan çok takılmamak gerek bu gibi durumlarda.
Kazanacağın tecrübe hepsinin önüne geçer.

İhtiyacı olana kaçırılmayacak bir ortamda iş fırsatı bence.
Maaşa faan çok takılmamak gerek bu gibi durumlarda.
Kazanacağın tecrübe hepsinin önüne geçer.

Hacı alkol aldın mı ? Ben aldım ama. Sorun sende gibi. :) Adam ayın kaçında açmış konuyu bir bak bakalım ? Ayrıca mesaj sayısı kasmak için bari saçma sapan yerlere mesaj atmayın yahu. Ölmüş konuyu diriltiyorsun.

Hazır konu gündeme gelmişken, işler nasıl gidiyor hocam :D

bizde Eskişehir de mi açsak acaba arkadaşlarla :D
Eskişehir de olan var mı :D

Hacı alkol aldın mı ? Ben aldım ama. Sorun sende gibi. :) Adam ayın kaçında açmış konuyu bir bak bakalım ? Ayrıca mesaj sayısı kasmak için bari saçma sapan yerlere mesaj atmayın yahu. Ölmüş konuyu diriltiyorsun.

Bu seni ilgilendirirmi?
Sen buranın kahyasımısın?
Hoşuna gitmeyen birşey varsa bak sağ üst köşede modaretöre bildir var.
Ona basar bildirir, derdini anlatırsın.
Oda varsa bir durum gerekeni yapar.
Burada gereksiz mesaj yazarak mesaj kasan sensin ayrıca bununda farkındasındır.
Kısacası İşine bak ve seni ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokma.
Bu konu ile alakalı başka bir mesajım olmayacak.

Bu seni ilgilendirirmi?
Sen buranın kahyasımısın?
Hoşuna gitmeyen birşey varsa bak sağ üst köşede modaretöre bildir var.
Ona basar bildirir, derdini anlatırsın.
Oda varsa bir durum gerekeni yapar.
Burada gereksiz mesaj yazarak mesaj kasan sensin ayrıca bununda farkındasındır.
Kısacası İşine bak ve seni ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokma.
Bu konu ile alakalı başka bir mesajım olmayacak.

Hayır burun sokmak ile alakası yok görüşümü bildirdim. Her kullanıcının kimseyi aşağılayacak kelimeler sarf etmedikten sonra her konuya ve yoruma mesaj atma hakkı vardır.

Yani bu konunun altına yazman çok saçma. Yaş: 33 göstermişsin ben görmedim mesaj atarken çünkü yoktu sonradan düzenlemişsin. Yoksa zaten bu tarz bir mesaj atmazdım. Ayrıca Ben post kasacak olsam yanlış yazanlara sürekli mesaj atardım bana öyle denk geldi yazmak istedim yazdım. Neyse konu başka yere gidiyor eğer ki bir şikayetin varsa hakkımda söylenecek yerleri sende gayet iyi biliyorsun tariflerine göre.

şöyle birşey olabilir. Büyük bir ofis herkes kendisine sınırsız Vın Bağlantısı farklı ipler ve herkesin kendine özel bir laptobu. Herkes kendisine kazanacak. ve herkes birbiri ile fikir alışverişinde bulunacak. Böylelikle hem samimiyetler pekiştirilmiş olur hemde herkes güzel bir kazanç elde etmiş olur düşüncesindeyim .

İşinize karışmak gibi olmasın ama ben olsam webmaster sitesinden bu işleri bilen birisini aramazdım. Çünkü adam ben bunu biliyorum öyle ya da böyle evde kendime çalışsam aynı paraları zamanla kazanırım + free olurum der. (istisnalar hariç tabi).

Ben olsam bu işi bilmeyen ama bilgisayar kullanmayı bilen bir genci ararım. Bu kişiye sadece kanalları açtırır video yükletirim. Para kazanma olayını ise kendim etkinleştiririm. Eleman boşta kaldığında da özgün makale yazdırırım ve alır satarım. Olmadı kendi sitelerime içerik yazdırırım. Önemli olan çalıştıracağın elemanın webden anlamamasıdır bence. Ve bu şekilde 800 liraya + ssk ya çalıştıracak bir dünya 2. öğretim üni öğrencisi veya boşta adam bulursunuz.

Ofis güzelmiş hayırlı işler bol kazançlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri