Ankara'da Ofisimiz de Çalışacak Youtube Elemanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

masterthone

Yasaklanmış
Ofisimizde Çalışacak MAAŞ + SSK + PRİM + YEMEK şeklinde çalışacak ofis ortamında bize yardımcı olacak kanal açıp video yükleyecek bir eleman arıyoruz. KESİNLİKLE BU İŞTE GÜNLÜK 10 BİN DOLAR KAZANAN, İŞİNDE UZMAN BİZDEN ALACAĞI MAAŞIN 10 KATINI KAZANAN , KENDİ SSK SINI KENDİ YATIRAN ARKADAŞLAR ARAMIYORUZ. Giriş seviyeinde youtube bilmesi bizim için yeterli olacaktır Yapması gerekenleri bizimle birlikte tecrübe kazanarak öğrenecektir. ( bilgisayar bölümü okuyan staj yapması gereken arkadaşlara da staj imkanı sağlanır stajını burada bizimle yapabilir.)

Ofisimiz ANKARA KIZILAY'DA dır..

İNFİAL GAZETECİLİK MEDYA DANIŞMANLIK LTD ŞTİ..
ATA KURUMSAL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ...

ÇALIŞMA ORTAMIMIZ..

994576_608586229191713_1459682830_n.jpg

İLGİLENENLERE ADRES VERİLEBİLİR..

TEL: 0312 419 82 80

not: evden freelance çalışacak arkadaş aramıyoruz

Ofisimizde Çalışacak MAAŞ + SSK + PRİM + YEMEK şeklinde çalışacak ofis ortamında bize yardımcı olacak kanal açıp video yükleyecek bir eleman arıyoruz. KESİNLİKLE BU İŞTE GÜNLÜK 10 BİN DOLAR KAZANAN, İŞİNDE UZMAN BİZDEN ALACAĞI MAAŞIN 10 KATINI KAZANAN , KENDİ SSK SINI KENDİ YATIRAN ARKADAŞLAR ARAMIYORUZ. Giriş seviyeinde youtube bilmesi bizim için yeterli olacaktır Yapması gerekenleri bizimle birlikte tecrübe kazanarak öğrenecektir. ( bilgisayar bölümü okuyan staj yapması gereken arkadaşlara da staj imkanı sağlanır stajını burada bizimle yapabilir.)

Ofisimiz ANKARA KIZILAY'DA dır..

İNFİAL GAZETECİLİK MEDYA DANIŞMANLIK LTD ŞTİ..
ATA KURUMSAL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ...

ÇALIŞMA ORTAMIMIZ..

994576_608586229191713_1459682830_n.jpg

İLGİLENENLERE ADRES VERİLEBİLİR..

TEL: 0312 419 82 80

Arzu ederseniz freelance olarak çalışabilirim.

hocam size saygım sonsuz ama böyle bir işi kimse yapmaz. vereceğiniz maaş 800 lira ssk+yemek 400tl = 1200 tl'dir bu kişinin size direkt gideri.

bu kişiyi devamlı çalıştırmanız için size aylık çok çok daha iyi paralar kazandırmalıdır. bunu yapabilen kişi sizde gelip çalışmaz. sizde size kazandırmayanı işte tutmazsınız.

hocam size saygım sonsuz ama böyle bir işi kimse yapmaz. vereceğiniz maaş 800 lira ssk+yemek 400tl = 1200 tl'dir bu kişinin size direkt gideri.

bu kişiyi devamlı çalıştırmanız için size aylık çok çok daha iyi paralar kazandırmalıdır. bunu yapabilen kişi sizde gelip çalışmaz. sizde size kazandırmayanı işte tutmazsınız.

tamam bide bizim hesabımızı yapalım maaş+ssk+PRİM(%20)+YEMEK...
Açık olalım; eline gecen 800tl yemek ve ssk + yaptığı işe göre yani aylık bize kazandırdığı 500 dolar mı? 500*20/100= 100$ ki o da 200TL...
işin şu boyutunu da söyleyelim hiç para kazanamadık ama maaş ssk vs sıkıntısız ödenecek.
aklınıza takılan başka bişey?

Ben bazı konularda yorum yapan arkadaşlara katılmıyorum. Kişisel olarak ben 2-3 sene önce benzeri koşullarda bir ofiste çalıştım. Burada biraz da çalışan kişinin kendi çabası önemli. Örneğin konuyu açan arkadaşlarla birlikte çalışarak 800 lira ve ssk, yemek parası kazanacak işe başlayan kişi diye düşünmemek lazım. Burada en önemli şey işe başlayan kişinin kazanacağı tecrübe 1000 lira maaşla çalışırken oradan kazanacağı tecrübe ve bilgi birikimi ona aynı zamanda öğrendiklerini uygulayarak ayda 10.000 lira da kazandırabilir. Aynı koşullardan geçmiş biri olarak söylüyorum, böyle uygulamalar kesinlikle desteklenmeli, baltalanmamalı. Umarım aradığınız şanslı kişiyi bulursunuz, saygılarımla.

tamam bide bizim hesabımızı yapalım maaş+ssk+PRİM(%20)+YEMEK...
Açık olalım; eline gecen 800tl yemek ve ssk + yaptığı işe göre yani aylık bize kazandırdığı 500 dolar mı? 500*20/100= 100$ ki o da 200TL...
işin şu boyutunu da söyleyelim hiç para kazanamadık ama maaş ssk vs sıkıntısız ödenecek.
aklınıza takılan başka bişey?

hocam para kazandırmayan kişiye maaş verilmez. en fazla 1 ay verilir sonra güle güle denir.

para kazandırabilen kişi başkasına çalışmaz zaten.

hocam para kazandırmayan kişiye maaş verilmez. en fazla 1 ay verilir sonra güle güle denir.

o kadar da yazdık günlük 10 bin dolar kazananlar gelmesin diye..

Arkadaşım herkes evinden %100 kazanacak diye bişey yok. YOK KANALLARIM KAPANDI., TIKLARIM SAYILMIYOR, KAZANCIM DÜŞTÜ , ÖLDÜM BİTTİM gibi konuları hergün defalarca görüyosun değilmi burda?

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/8770-youtube-gosterim-ve-tiklanma-sorunu.html

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/8458-14-gun-kapali-kalan-kanalin-hiti-eridi-gitti.html

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/8097-kanalim-kapanacak.html

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/7936-o-kadar-uras-kes-bic-efekt-koy-sonuc-bu.html

Bilmiyorsan bunlara bakabilirsin herşey öyle toz pembe değil arkadaşım herkes oturduğu yerden günlük 10 bin dolar kazanmıyor. bu işin riskleri var garantisi yok..

Biz başta da belirttik profesyonel birini aramıyoruz bizimle beraber öğrenecek birini arıyoruz. bu işe yeni başlamış birileride kusura bakma ama aylık 100 dolar bile kazanamaz. Sen kazanıyosundur onu bilemem ama ne kadar daha kazanırsın onu hiç bilemem. Lütfen konuya gereksiz mesajlar atmayın ..

ayrıca eklemek istiyorum kimse evinde bu ofis ortamındaki imkanları bulamaz.. bedava vds aramakla geçiyor ömrünüz.

hocam siz o zman hiçbir işte çalışmayın başkasına para kazandırıyorum diye?
lütfen biraz mantıklı olalım konuyu okuyun bu işe yeni başlamış az biraz bilgisi olsun yeter bize vereceğimiz para sizden mi çıkıyo da kimse kazandırmayan kişiye para ödemez diyosunuz.? Biz koskoca şirketiz ilk bir yıl cebimizden çıksa da olur sorun yok yani ama konuyu baltalar türden yazılar yazmayın lütfen.

---------- Mesaj saat 13:25:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:23:48 civarında gönderildi. ----------

Ben bazı konularda yorum yapan arkadaşlara katılmıyorum. Kişisel olarak ben 2-3 sene önce benzeri koşullarda bir ofiste çalıştım. Burada biraz da çalışan kişinin kendi çabası önemli. Örneğin konuyu açan arkadaşlarla birlikte çalışarak 800 lira ve ssk, yemek parası kazanacak işe başlayan kişi diye düşünmemek lazım. Burada en önemli şey işe başlayan kişinin kazanacağı tecrübe 1000 lira maaşla çalışırken oradan kazanacağı tecrübe ve bilgi birikimi ona aynı zamanda öğrendiklerini uygulayarak ayda 10.000 lira da kazandırabilir. Aynı koşullardan geçmiş biri olarak söylüyorum, böyle uygulamalar kesinlikle desteklenmeli, baltalanmamalı. Umarım aradığınız şanslı kişiyi bulursunuz, saygılarımla.

anlatmak istediğimizi tam manasıyla anlamış arkadaş. Keşke herkes sizin gibi düşünebilse...

hocam siz o zman hiçbir işte çalışmayın başkasına para kazandırıyorum diye?
lütfen biraz mantıklı olalım konuyu okuyun bu işe yeni başlamış az biraz bilgisi olsun yeter bize vereceğimiz para sizden mi çıkıyo da kimse kazandırmayan kişiye para ödemez diyosunuz.? Biz koskoca şirketiz ilk bir yıl cebimizden çıksa da olur sorun yok yani ama konuyu baltalar türden yazılar yazmayın lütfen.

benim tek derdim buradaki gençlerin emeklerinin boşuna gitmemesi. onlar için acı bir tecrübe olmasın bu durum.

herkes yazılarınları iyi düşünsün kararını ona göre versin. ''bedava vds aramakla geçiyor ömrünüz'' uslübuna sahip kişinin size katabileceklerini düşünün.

Şöyle Birşey var Ev de çalişmak farkli ofisde çalişmak farklı kendimden bahsedeyim video yüklersen canım sıkılıyor çoğu kişinin böyledir ama ofis ortami oldugu zaman insana daha fazla çalişma hevesi gelir sonucda başka arkadaslarda olacak ayrica arkadas primdende bahsediyor burada senin kazandirdigin paraya göre primde verecem diyor oturdugum bölgede olsaydi kesin giderdim.

benim tek derdim buradaki gençlerin emeklerinin boşuna gitmemesi. onlar için acı bir tecrübe olmasın bu durum.

herkes yazılarınları iyi düşünsün kararını ona göre versin. ''bedava vds aramakla geçiyor ömrünüz'' uslübuna sahip kişinin size katabileceklerini düşünün.

Evet bi düşünün bence, bende öyle düşünüyodum bi gidiyim konuşup neymiş ne değilmiş bi bakıyım dedim, sonuç olarak düşünüp burda çalışmaya karar verdim. Sizde evde oturduğunuz yerden yazacağınıza gelip ortamımızı görün konuşalım anlatalım ondan sonra buraya bu yorumları yazın derim.

---------- Mesaj saat 13:34:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:34:04 civarında gönderildi. ----------

Şöyle Birşey var Ev de çalişmak farkli ofisde çalişmak farklı kendimden bahsedeyim video yüklersen canım sıkılıyor çoğu kişinin böyledir ama ofis ortami oldugu zaman insana daha fazla çalişma hevesi gelir sonucda başka arkadaslarda olacak ayrica arkadas primdende bahsediyor burada senin kazandirdigin paraya göre primde verecem diyor oturdugum bölgede olsaydi kesin giderdim.

Keşke buralarda olsaydınız :)

Evet bi düşünün bence, bende öyle düşünüyodum bi gidiyim konuşup neymiş ne değilmiş bi bakıyım dedim, sonuç olarak düşünüp burda çalışmaya karar verdim. Sizde evde oturduğunuz yerden yazacağınıza gelip ortamımızı görün konuşalım anlatalım ondan sonra buraya bu yorumları yazın derim.

evde oturduğum yerden değil şirketten yazıyorum :) youtube işini farklı bir şirkette çalışırkende kolayca yapabilir normal maaşınızın üstüne kendi kazancınızı alabilirsiniz.

saygılar

evde oturduğum yerden değil şirketten yazıyorum :) youtube işini farklı bir şirkette yaparkende kolayca yapabilir normal maaşınızın üstüne kendi kazancınızı alabilirsiniz.

saygılar

ya hocam anlaşamıyoruz ki sizinle maaşınızı alın üstüne priminizi alın gidin evden bide kendi adsensenizden alın bide burda tecrübe kazanın daha ne diyim ki bilemedim...

Yalnız yapılabilecek projeler var ekip halinde yapılabilecek projeler var. Proje hakkında bilgi sahibi olmadan eleştirmenin, kimse gelmez evinde yapar demenin anlamı yok diye düşünüyorum. Çalışma saatleri belirtilmemiş ama diğer olanaklar iyi gibi gözüküyor, çalışacak kişi mesai sonrası yine youtube üzerinden ek gelir kazanabilir. Bu ek gelir aldığı maaştan fazla da olabilir, bu kişiye kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri