Ankara'da Patlama - 20'den fazla ölü var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d803971670ab8000d882d11890bb56e9.png

Son düzenleme:
Siyasi konu.
Buralar karışır.

+ Yapacak birşey yok, ölenler oldüğüyle kalıyor bu ülkede.
20 oy eksilmiş başkada birşey çıkmaz bu olayın altından.

Besle işidi besle cebinde akrep taşırsan o akrep senide sokar. Sınırlarımız sonuna kadar açık gelin muhalifler gelin.

Ölenlere allah rahmet eylesin.. Tescilli cete lideri zaten yaptıgı mitingde belirtmsti oluk oluk kan akacak diye

bu sahneler çok tanıdık geliyor. miting yapılıyor. türk bayrağı haricinde her türlü paçavra var ama ne yazıkki tek bir türk bayrağı yok! Ne hikmetse canlı kamera da var halay çekiyorlar arkada da bomba patlıyor. İlginç!

Enternasyonalizm?? O paçavra dediklerin ise birçok sendikanın bayrakları.

O bu yaptı demeden önce ölen herkese allah rahmet eylesin.Koskoca devlet bunu kimin yaptığını bulacaktır diyecem ama bundan önce ki 2 patlamada hala faillerin bulunamamış olması daha doğrusu arkalarında ki gücün bulunamamış olması beni umutsuzluğa sevk ediyor.

O bu yaptı demeden önce ölen herkese allah rahmet eylesin.Koskoca devlet bunu kimin yaptığını bulacaktır diyecem ama bundan önce ki 2 patlamada hala faillerin bulunamamış olması daha doğrusu arkalarında ki gücün bulunamamış olması beni umutsuzluğa sevk ediyor.

Tıpkı öldürülen 2 polis için soruşturma komisyonuna hayır diyenler gibi bunuda bulurlar elbet

Şükür siyaset yok forumda yoksa buna sebep olan hırsızın anasına karısına kızına çok feci söverdim.

"Bir olayın sonucundan kim faydalanıyor veya nemalanıyorsa faili odur."

Ağzımdaki baklaya gelirsek, bu olaydan en çok faydalanacak belli.. Yani malum parti yine seçim hazırlıklarına başlamış

Gençleride masumlarıda alet ediyorlar oyuna

haziran seçimi 7 haziranda suruç katliami 20 temmuzda

Diyarbakır mitingi yazacağına suruç yazmış. Devamında düzeltmiş zaten.

Neyse Türkiye'de yıllardır bombalı olayları en iyi kimin bildiği gün gibi ortadadır.

Mağdur edebiyatına yatıp hümanistlik kasanlar da ortadadır.

Kendi insanına neden zarar versin pkk diyenlere de canlı bombalarda (büyük ihtimal burada ki gibi ) sizin işiniz diyebilirim anca.

Hükümet ne kazanacak bu olaydan bende anlamadım. Hadi mhp yaptı deseniz anlarım. Terörü tırmandırıp oy kazanmak istiyor diyeceğim.

Bana göre bu olayda en karlı olan hdp'dir. Ölenlerde inandıkları, destekleri kişiler tarafından öldürüldü işte. Yıllardır olduğu gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri