- Web sitesi
- www.youtube.com
Gözüküyormuydu ki ?
diğer anketlerde gözüküyor bunda gözükmüyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gözüküyormuydu ki ?
diğer anketlerde gözüküyor bunda gözükmüyor![]()
Kasıtlı bi durum yok da merak ettim hangi anketde oy verenlerin ismi görünüyor![]()
abi rakamlar varya verilen oy sayısı onlar mavi renkte link oluyor tıklayınca kim neye oy vermiş görünüyor
YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu - Anketimiz bunda var mesela
Son 5 aydır en çok 14 Aralık ta geldi bu para..
2 Gün önce kanala topluluk ihlali geldi, inşallah sorun çıkmaz
Allah herkese nasip etsin inşallah,
![]()
Bu parayı alabilirsem, Allah'a ne kadar şükretsem azdır..
para kazanman her an gidebilir-kanalı sil bence!!!
"para kazanma özelliğinizi kaybedeceksiniz " diye mail geliyormuş galiba, inşallah gelmez ama gelirse silicem, son çare :s
"para kazanma özelliğinizi kaybedeceksiniz " diye mail geliyormuş galiba, inşallah gelmez ama gelirse silicem, son çare :s
Ben gelecegini hic sanmamBöyle bir mail gelen oldu mu? Gelen olduysa tam olarak yazabilir mi? Ona gore tedbir alalim.
<P><P><P></P><P>&nbsp;Ben geleceÃâà ¸ini hi̮̤ sanmÃâñyorum</P><P>&nbsp;</P><P>Ne diyecekler yani. ""Dostum para kazanma ozelligini kaybedeceksin. Kanali sil hemen paran gitmesin ) Bu kiyagimi da unutma )</P><P> </P><P> </P><P>â¦Saka bir yana olabilir bilmiyorum. Ama bana gelmemisti mail</P><P>Telefondan Turkce karakter ile yazinca abuk subuk harfler olusuyor</P>
Umut 400+ rekorundan sonra kafa gitti sanırım,kendine gel.
Böyle bir mail gelen oldu mu? Gelen olduysa tam olarak yazabilir mi? Ona gore tedbir alalim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.