(Anket) Adsense İşleme Girmedi Sorunsalı

Size Uygun Olanları İşaretleyin

• Birden Fazla Adsemsem Var , Bazıları İşleme Girdi Bazıları Girmedi

Oy: 29 11,6%
  • Bir Adsemsem Var İşleme Girmedi

Oy: 33 13,3%
  • Bir Adsemsem Var İşleme Girdi

Oy: 85 34,1%
  • Çizgi Film , Dizi , Film Çalışıyorum İşleme Girmedi

Oy: 23 9,2%
  • Çizgi Film , Dizi , Film Çalışıyorum İşleme Girdi

Oy: 37 14,9%
  • Özgün Çalışıyorum İşleme Girmedi

Oy: 10 4,0%
  • Özgün Çalışıyorum İşleme Girdi

Oy: 10 4,0%
  • Geçen Ay İşleme Girmemişti Bu Ay Girdi

Oy: 2 0,8%
  • Geçen Ay İşleme Girmemişti Bu Ayda Girmedi

Oy: 24 9,6%
  • Geçen Ay İşleme Girmişti Bu Ay Girmedi

Oy: 17 6,8%
  • Birden Fazla Adsemsem Var Özgünüm Hepsi İşleme Girdi

Oy: 6 2,4%
  • Birden Fazla Adsemsem Var Özgün Degilim Hepsi İşleme Girdi

Oy: 55 22,1%

• Kullanılan toplam oy
    249
bu ankete sağlıklı bir bilgi yok .. ne olacak youtuberlerin sonu .. korku filmi izliyoruz resmen .. çalış kazan hergun bi kaç kurus fazla oluyor dıye sevin en sonda google odemeyı ısleme koymasın

bu ankete sağlıklı bir bilgi yok .. ne olacak youtuberlerin sonu .. korku filmi izliyoruz resmen .. çalış kazan hergun bi kaç kurus fazla oluyor dıye sevin en sonda google odemeyı ısleme koymasın

Nasıl saglıklı bilgi yok , görmüyo musun herşey ortada , ŞANS ,

Gidişat iyi degil , ama nolcak bekleyip görcez

yorumları okudum ve en mantıklı teori . pin ile onaylanmış adsenselerin daha sağlam olduğu kanaatine vardim . Aynı şehirden aynı isim sıkıntı diyenler var . Kardes Atıyorum adım ahmet soyadim yilmaz . sadece eskişehirde en azından kaç kişi vardir . öyle saçma iş mi olur.

вαттυѕαу;599846' Alıntı:
Bundan sonra iş şans işi , 10 adsense ile gidip , ay sonu 8ini feda edip 2sinden para alcaz , Şans işi artık :)

Bu tamamen imkansız..10 adsense calışınca yakalıyor, hiç birini vermiyor.. Tek adsense ile ya da cok titiz coklu adsense olabilir bundan sonra...

bence sorun birden fazla adsense sahibi olmak
veya hangi kategoride calıstığınız değil

bence asıl sorulması gereken adsense kontrolünü nasıl yaptığımızdır
birkaç adsensesi işleme girmeyen arkadaslarla konustum
hepsi de adsenselerini aynı pcden kontrol edenler
ya da aynı ipten kontrol edenler
adam diyor 3 pc var ama aynı ipten 3 pcye girip adsenseleri kontrol ediyorum diyor

şu ana kadar aldığı paralara şükretsin bence :)

baska bir mevzu ise adsenselerin vdsden kontrol edilmesi
vdsyi aldığınız yer bi makinayı 20 parcaya bölüyor ve hepsinin de mac adresi aynı oluyor
ve size sıralı seklinde ip adresleri veriyor siz ip sırasına göre vdslere giriyorsunuz

bütün bunlar üst üste gelince sorunlar cıkıyor kiminin adsenseleri bnlanıyor kiminin de işleme girmiyor

o kadar para kazanıyorsunuz bu googleden

her adsensenize ayrı ayrı pc alın (200 tllik kıytırık pcler bile işinizi görür)
ve bir net bağlantısından en fazla 3 adsensenize erişim yapın

mesela benim aktif 6 tane adsensem var
6 tane de pc var her adsense icin bir pc
internet bağlantıları ise şöyle:
2 adsenseyi ttnet modemiyle kontrol ediyorum
2 adsenseyi turkcell wınn ile
2 adsenseyi avea jet ile

6 pc 2 tane wınn masrafı toplamda 1500 tl

1500 tl için cimrilik yapmayın

1500 tlniz gidince mi canınız yanar
yoksa 6 adsensede biriken 40k paranız mı ?

Tek Adsensi olup ödeme alamayan o 8 kişi ile skypeda görüşülüp ortak noktalarını bulmaya çalışmak bizi sonuca daha hızlı götürebilir.Sonuçta tek adsense incelemesi daha kolay olur.

Son düzenleme:
bence sorun birden fazla adsense sahibi olmak
veya hangi kategoride calıstığınız değil

bence asıl sorulması gereken adsense kontrolünü nasıl yaptığımızdır
birkaç adsensesi işleme girmeyen arkadaslarla konustum
hepsi de adsenselerini aynı pcden kontrol edenler
ya da aynı ipten kontrol edenler
adam diyor 3 pc var ama aynı ipten 3 pcye girip adsenseleri kontrol ediyorum diyor

şu ana kadar aldığı paralara şükretsin bence :)

baska bir mevzu ise adsenselerin vdsden kontrol edilmesi
vdsyi aldığınız yer bi makinayı 20 parcaya bölüyor ve hepsinin de mac adresi aynı oluyor
ve size sıralı seklinde ip adresleri veriyor siz ip sırasına göre vdslere giriyorsunuz

bütün bunlar üst üste gelince sorunlar cıkıyor kiminin adsenseleri bnlanıyor kiminin de işleme girmiyor

o kadar para kazanıyorsunuz bu googleden

her adsensenize ayrı ayrı pc alın (200 tllik kıytırık pcler bile işinizi görür)
ve bir net bağlantısından en fazla 3 adsensenize erişim yapın

mesela benim aktif 6 tane adsensem var
6 tane de pc var her adsense icin bir pc
internet bağlantıları ise şöyle:
2 adsenseyi ttnet modemiyle kontrol ediyorum
2 adsenseyi turkcell wınn ile
2 adsenseyi avea jet ile

6 pc 2 tane wınn masrafı toplamda 1500 tl

1500 tl için cimrilik yapmayın

1500 tlniz gidince mi canınız yanar
yoksa 6 adsensede biriken 40k paranız mı ?

6 Adsensenizin 6sı işlemde mi

вαттυѕαу;599891' Alıntı:
tamam belki haklı olabilirsiniz ama tek adsense ile çalışıpda işleme girmeyen kişilerde var bu kafa karıştırıyor

evt zaten benim önerilerim de riski en aza indirgemek için
tek adsense calısanlar da muhakkak abartı spam, abartı reklam, yanıltıcı baslık, cok fazla kanal bağlama vs vs gibi bir nedenden dolayı sorun yasamıslardır

adsense, benim calıstığım yöntem beni banlamaz gibi bir iddiam yok sonuc da spam calısıyorum
ama benim kullandığım yöntem riski en aza indirgeyecek bir yöntem olduğunu düşünüyorum

baska bir mevzu ise adsenselerin vdsden kontrol edilmesi vdsyi aldığınız yer bi makinayı 20 parcaya bölüyor ve hepsinin de mac adresi aynı oluyor ve size sıralı seklinde ip adresleri veriyor siz ip sırasına göre vdslere giriyorsunuz

Öncelikle şimdiye kadar gördüğüm en kapsamlı yorumu yaptığın için teşekkürler hocam.. Senin yazından yola çıkarak olaya bambaşka bi boyut getirecek bişi geldi aklıma.. ***Acaba , banlanan tüm kullanıcılar vds ya da diğer up/down araçlarından vs herhangi birini aynı sağlayıcıdan satın almış olabilirler mi???***

Saçma mı bilmiyorum ama bana mantıklı geldi şuan..

Öncelikle şimdiye kadar gördüğüm en kapsamlı yorumu yaptığın için teşekkürler hocam.. Senin yazından yola çıkarak olaya bambaşka bi boyut getirecek bişi geldi aklıma.. ***Acaba , banlanan tüm kullanıcılar vds ya da diğer up/down araçlarından vs herhangi birini aynı sağlayıcıdan satın almış olabilirler mi???***

Saçma mı bilmiyorum ama bana mantıklı geldi şuan..

evt olabilir

zaten adsense icin vds kullanacak adam ucuz vds alır
ucuz vds de nerden baksan 40-50 parcaya bölünür :)

40-50 adsense tek mac adresinden yönetiliyor

eğer böyleyse tam bir feleket !!!!!!

"baska bir mevzu ise adsenselerin vdsden kontrol edilmesi vdsyi aldığınız yer bi makinayı 20 parcaya bölüyor ve hepsinin de mac adresi aynı oluyor ve size sıralı seklinde ip adresleri veriyor siz ip sırasına göre vdslere giriyorsunuz"

Mantıklı olabilir ;

Bir Adsemsem Var İşleme Girmedi 8

Bu 8 kişi , Vdsden adsensesine girmiş olabilir , Bu 8 kişiyi konuya davet ediyoruz , Bu tezi çürütebilir misiniz :D

вαттυѕαу;599902' Alıntı:
"baska bir mevzu ise adsenselerin vdsden kontrol edilmesi vdsyi aldığınız yer bi makinayı 20 parcaya bölüyor ve hepsinin de mac adresi aynı oluyor ve size sıralı seklinde ip adresleri veriyor siz ip sırasına göre vdslere giriyorsunuz"

Mantıklı olabilir ;

Bir Adsemsem Var İşleme Girmedi 8

Bu 8 kişi , Vdsden adsensesine girmiş olabilir , Bu 8 kişiyi konuya davet ediyoruz , Bu tezi çürütebilir misiniz :D

Tek adsense türkiyeden açılmış adsense Almanyadan vds den giriyorum her ay 1 farklı ip nerdeyse sıkıntı yok

вαттυѕαу;599907' Alıntı:
Tez öldü beyler :D

tek soruyla evrim teorisini çökerten adama benzedin hocam :D

"eğer insanlar maymundan gelmişse neden tüm maymunlar insan olmadı"
buna benzer birseydi sanırım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri