Bundan sonra iş şans işi , 10 adsense ile gidip , ay sonu 8ini feda edip 2sinden para alcaz , Şans işi artık 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu ankete sağlıklı bir bilgi yok .. ne olacak youtuberlerin sonu .. korku filmi izliyoruz resmen .. çalış kazan hergun bi kaç kurus fazla oluyor dıye sevin en sonda google odemeyı ısleme koymasın
вαттυѕαу;599846' Alıntı:Bundan sonra iş şans işi , 10 adsense ile gidip , ay sonu 8ini feda edip 2sinden para alcaz , Şans işi artık![]()
Bu tamamen imkansız..10 adsense calışınca yakalıyor, hiç birini vermiyor.. Tek adsense ile ya da cok titiz coklu adsense olabilir bundan sonra...
tek adsensesi olupda isleme girmeyende var..
bence sorun birden fazla adsense sahibi olmak
veya hangi kategoride calıstığınız değil
bence asıl sorulması gereken adsense kontrolünü nasıl yaptığımızdır
birkaç adsensesi işleme girmeyen arkadaslarla konustum
hepsi de adsenselerini aynı pcden kontrol edenler
ya da aynı ipten kontrol edenler
adam diyor 3 pc var ama aynı ipten 3 pcye girip adsenseleri kontrol ediyorum diyor
şu ana kadar aldığı paralara şükretsin bence
baska bir mevzu ise adsenselerin vdsden kontrol edilmesi
vdsyi aldığınız yer bi makinayı 20 parcaya bölüyor ve hepsinin de mac adresi aynı oluyor
ve size sıralı seklinde ip adresleri veriyor siz ip sırasına göre vdslere giriyorsunuz
bütün bunlar üst üste gelince sorunlar cıkıyor kiminin adsenseleri bnlanıyor kiminin de işleme girmiyor
o kadar para kazanıyorsunuz bu googleden
her adsensenize ayrı ayrı pc alın (200 tllik kıytırık pcler bile işinizi görür)
ve bir net bağlantısından en fazla 3 adsensenize erişim yapın
mesela benim aktif 6 tane adsensem var
6 tane de pc var her adsense icin bir pc
internet bağlantıları ise şöyle:
2 adsenseyi ttnet modemiyle kontrol ediyorum
2 adsenseyi turkcell wınn ile
2 adsenseyi avea jet ile
6 pc 2 tane wınn masrafı toplamda 1500 tl
1500 tl için cimrilik yapmayın
1500 tlniz gidince mi canınız yanar
yoksa 6 adsensede biriken 40k paranız mı ?
вαттυѕαу;599887' Alıntı:6 Adsensenizin 6sı işlemde mi
evt hocam.....
вαттυѕαу;599891' Alıntı:tamam belki haklı olabilirsiniz ama tek adsense ile çalışıpda işleme girmeyen kişilerde var bu kafa karıştırıyor
baska bir mevzu ise adsenselerin vdsden kontrol edilmesi vdsyi aldığınız yer bi makinayı 20 parcaya bölüyor ve hepsinin de mac adresi aynı oluyor ve size sıralı seklinde ip adresleri veriyor siz ip sırasına göre vdslere giriyorsunuz
Öncelikle şimdiye kadar gördüğüm en kapsamlı yorumu yaptığın için teşekkürler hocam.. Senin yazından yola çıkarak olaya bambaşka bi boyut getirecek bişi geldi aklıma.. ***Acaba , banlanan tüm kullanıcılar vds ya da diğer up/down araçlarından vs herhangi birini aynı sağlayıcıdan satın almış olabilirler mi???***
Saçma mı bilmiyorum ama bana mantıklı geldi şuan..
вαттυѕαу;599902' Alıntı:"baska bir mevzu ise adsenselerin vdsden kontrol edilmesi vdsyi aldığınız yer bi makinayı 20 parcaya bölüyor ve hepsinin de mac adresi aynı oluyor ve size sıralı seklinde ip adresleri veriyor siz ip sırasına göre vdslere giriyorsunuz"
Mantıklı olabilir ;
Bir Adsemsem Var İşleme Girmedi 8
Bu 8 kişi , Vdsden adsensesine girmiş olabilir , Bu 8 kişiyi konuya davet ediyoruz , Bu tezi çürütebilir misiniz![]()
Tek adsense türkiyeden açılmış adsense Almanyadan vds den giriyorum her ay 1 farklı ip nerdeyse sıkıntı yok
вαттυѕαу;599907' Alıntı:Tez öldü beyler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.