(Anket) Adsense İşleme Girmedi Sorunsalı

Size Uygun Olanları İşaretleyin

• Birden Fazla Adsemsem Var , Bazıları İşleme Girdi Bazıları Girmedi

Oy: 29 11,6%
  • Bir Adsemsem Var İşleme Girmedi

Oy: 33 13,3%
  • Bir Adsemsem Var İşleme Girdi

Oy: 85 34,1%
  • Çizgi Film , Dizi , Film Çalışıyorum İşleme Girmedi

Oy: 23 9,2%
  • Çizgi Film , Dizi , Film Çalışıyorum İşleme Girdi

Oy: 37 14,9%
  • Özgün Çalışıyorum İşleme Girmedi

Oy: 10 4,0%
  • Özgün Çalışıyorum İşleme Girdi

Oy: 10 4,0%
  • Geçen Ay İşleme Girmemişti Bu Ay Girdi

Oy: 2 0,8%
  • Geçen Ay İşleme Girmemişti Bu Ayda Girmedi

Oy: 24 9,6%
  • Geçen Ay İşleme Girmişti Bu Ay Girmedi

Oy: 17 6,8%
  • Birden Fazla Adsemsem Var Özgünüm Hepsi İşleme Girdi

Oy: 6 2,4%
  • Birden Fazla Adsemsem Var Özgün Degilim Hepsi İşleme Girdi

Oy: 55 22,1%

• Kullanılan toplam oy
    249
adsense si işleme girmeyenlerin ortak bir noktaları var, kendileri yazmıyor ama anladığım kadarıyla lakayit bir şekilde çoklu adsense çalışmak, açmak vs. ama tam emin değilim çoklu adsense çalışanlar google'a çok sağlam bilgi vermişler bu bilgi üzerine ödeme yapmıyor.

başka bi ihtimal de var teknik bir problem dolayısıyla ödemeler de sorun yaşıyor olabilmesi bunu düşünmeme neden de 22 sinde işleme giren hesabıma mail gelmedi ve normalde işleme giren hesapları 23'ün sabahının 10'nun da ödeme yapmaya başlaması gerekirken ödemelere başlamaması.

вєякαη;600125' Alıntı:
Hacı adsense candir adsensenin kıymetini ileriki zamanlarda anlayacaksınız malesef

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Bu dalga daha çok yayılacak gibi. Ödemeler bilerek bekletiliyor. Google'ın en azından reklam yayıncılarına para ödememesi, en azından bu sürenin 2. ay devam etmesinin bence tek nedeni var, o da reklam verenini korumak için aldığı bir önlem diye düşünüyorum. Nasıl partner kanallar kapanan kanallar için artık yavaş yavaş ödeme yapmıyorlar, aynı politikayı google adsense e de getirdi. Bu hesapların zamanla banlanacağını düşünüyorum. Ödemelerin 6 ay gibi bir süre dondurulmasından bahsedenler var. Bence herkes yavaş yavaş yolunu çizsin. Ödemelerinin gelmesini umud etsin ama kendini çok kaptırmasın.

Bir önceki mesajımda baya karamsar konuştum ama az önce premium adsense sahibi bir arkadaştan rica ettim ve kendisine özel atanan müşteri temsilcisiyle benim hesabımın durumu hakkında konuştu. Müşteri temsilcisi "Hesapta herhangi bir sıkıntı gözükmediğini, muhasebe departmanından onay verilmesi beklendiğini" söylemiş. Umarım en kısa zamanda yatar paralarımız.

google'da tanıdığı olanlar bir sorsun problem nedir diye ?

Bir önceki mesajımda baya karamsar konuştum ama az önce premium adsense sahibi bir arkadaştan rica ettim ve kendisine özel atanan müşteri temsilcisiyle benim hesabımın durumu hakkında konuştu. Müşteri temsilcisi "Hesapta herhangi bir sıkıntı gözükmediğini, muhasebe departmanından onay verilmesi beklendiğini" söylemiş. Umarım en kısa zamanda yatar paralarımız.

Çok güzel bi haber işleme girmeyenler için , bu görüşmenin screenshotunu atabilir misiniz

Hocam yemeyin böyle şeyleri artık...3 aydır mı deparmantlarında sorun var ? Ödeme işleme girmeyen tonla hesabı ertesi ay banladılar..

Hocam yemeyin böyle şeyleri artık...3 aydır mı deparmantlarında sorun var ? Ödeme işleme girmeyen tonla hesabı ertesi ay banladılar..

Arkadaşım bırak da bize kalsın yiyip yememek. 12 senedir tek başıma yaşıyorum, istanbul da iş yapıyorum. Ne isansanlar gördük, ne insanlarla sohbet ettik. Ben birisinden bir ricada bulundum ve arkadaşta beni kırmadı. Sadece yaşanan bir konuşmadan bahsettim. Amaç burada tartışmak değil. Ne benim söylediğim doğru ne de sizin... Hesabımı incelettirdim ve herhangi bir sorun olmadığını, muhasebe departmanından onay beklendiğini yazmış. Hesaplar banlanabilirde. Binlerce hesap ve büyük bir para havuzu var. Google'da da sorunlar olabilir ki daha önce örnekleri yaşanmış. Sonuçta tüm personel muhasebe departmanında çalışmıyor.
Saygılar

8k ödeme işleme girmedi. Geçen ay 12k ödemeyi sorunsuz almıştım. Sitem üzerinden kazanıyorum, youtube değil :(

8k ödeme işleme girmedi. Geçen ay 12k ödemeyi sorunsuz almıştım. Sitem üzerinden kazanıyorum, youtube değil :(

Abi bunun yok spamdan vs. kapanmaymış, yok çok adsenseyle çalışmakmış alakası yok. Ortada genel bir sorun var web sitesi çalışanında işleme girmeyeni var youtube çalışanında. Tek tez bunun genel bir sorun olduğu. Ama çözülecek mi onuda bilmiyoruz.

Abi bunun yok spamdan vs. kapanmaymış, yok çok adsenseyle çalışmakmış alakası yok. Ortada genel bir sorun var web sitesi çalışanında işleme girmeyeni var youtube çalışanında. Tek tez bunun genel bir sorun olduğu. Ama çözülecek mi onuda bilmiyoruz.

Oturdum neredeyse sinirden ağlamak üzereyim, o kadar emek harca masraf yap, google keyfine göre hareket etsin. :mad:

Geçen ay işleme gitmeyen adsense hesabında ki kanalları başka adsense'a taşıyıp da bu yeni bağladığı adsense hesabı da işleme girmemiş olan var mı?

Sadece sizde mi var peki? Eğer bu sorun genel ise kanallardan vazgeçmek zorunda kalacağız ya da partnere sokacağız. Ama sadece size olmuşsa üvey evlat olarak sizi seçmiş olabilirler :)
başka taşımış olan ve işleme girmemiş olanda var tek değilim. [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] nun da girmedi.taşıyıp da girdi diyen yok kısaca.

abi bu nasıl bir çiledir 2 aydır ödeme işleme girmiyor para kesinleşiyor birleşiyor işleme girmiyor yapacak hiçbişey yok yardım gönderen ban yiyor hiçbir degişiklik yok 1 aydır kanal yapmıyorum öyle boş boş duruyor günlük 8-10 lira dönüyor öyle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri