(Anket) Adsense İşleme Girmedi Sorunsalı

Size Uygun Olanları İşaretleyin

• Birden Fazla Adsemsem Var , Bazıları İşleme Girdi Bazıları Girmedi

Oy: 29 11,6%
  • Bir Adsemsem Var İşleme Girmedi

Oy: 33 13,3%
  • Bir Adsemsem Var İşleme Girdi

Oy: 85 34,1%
  • Çizgi Film , Dizi , Film Çalışıyorum İşleme Girmedi

Oy: 23 9,2%
  • Çizgi Film , Dizi , Film Çalışıyorum İşleme Girdi

Oy: 37 14,9%
  • Özgün Çalışıyorum İşleme Girmedi

Oy: 10 4,0%
  • Özgün Çalışıyorum İşleme Girdi

Oy: 10 4,0%
  • Geçen Ay İşleme Girmemişti Bu Ay Girdi

Oy: 2 0,8%
  • Geçen Ay İşleme Girmemişti Bu Ayda Girmedi

Oy: 24 9,6%
  • Geçen Ay İşleme Girmişti Bu Ay Girmedi

Oy: 17 6,8%
  • Birden Fazla Adsemsem Var Özgünüm Hepsi İşleme Girdi

Oy: 6 2,4%
  • Birden Fazla Adsemsem Var Özgün Degilim Hepsi İşleme Girdi

Oy: 55 22,1%

• Kullanılan toplam oy
    249
başka taşımış olan ve işleme girmemiş olanda var tek değilim. [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] nun da girmedi.taşıyıp da girdi diyen yok kısaca.

O zaman kanallar sıkıntı. Demek ki daha keskin çözümler bulmamız gerekecek kendimiz için. Şahsen benim kanalları mı hiçbir partner kabul etmez. O yüzden belki de tamamen kategori değiştirmem lazım.

3 adsense kapamasından sonra tekrar aynı sıkıntıları yaşamaktansa daha çok çalışmam gerekiyor. Ve herkes için böyle artık para kazanmak gerçekten çok zorlaştı...

sanırım tek çare bi şekilde partnere sokmak artık adsenseden ümidi kestim ben

Beyler sayımız epey fazla böyle kurbanlık koyun gibi bekleyecekmiyiz hakkımızı arayalım bi şekilde.çözüm önerisi olan yok mu ?

Beyler sayımız epey fazla böyle kurbanlık koyun gibi bekleyecekmiyiz hakkımızı arayalım bi şekilde.çözüm önerisi olan yok mu ?

Topluca mail atmak dışında pek yol görünmüyor. Millet korkuyor banlanırım diye mail de atmazlar. Başka da çare yok.

rus adsenselerime taşıdım bütün işleme girmeyen kanallarımı-ama burda rusyada adsenseler 26-27 sinde ödeniyor,ödenip ödenmeyeceğini merakla bekliyorum

rus adsenselerime taşıdım bütün işleme girmeyen kanallarımı-ama burda rusyada adsenseler 26-27 sinde ödeniyor,ödenip ödenmeyeceğini merakla bekliyorum

Bence bu çok önemli işte. Eğer ödeme yapılırsa size en azından temiz adsense hesaplara taşıyarak bu ayın kazançlarını kurtarabiliriz.

Bence bu çok önemli işte. Eğer ödeme yapılırsa size en azından temiz adsense hesaplara taşıyarak bu ayın kazançlarını kurtarabiliriz.

an itibariyle rusyada adsenseler işleme girdi !!!

bende işleme girmedi,hiç şaşırmadım :mad::mad::mad::mad:

Allah belasını versin ne diyeyim,2 aydır para alamadım,daha adsenseyle işim olmaz

Eskiden çek ile alma vardı , ödeme yöntemini değiştirip çek ile alsak acaba yollarlarmı çeki.

bence sorun birden fazla adsense sahibi olmak
veya hangi kategoride calıstığınız değil

bence asıl sorulması gereken adsense kontrolünü nasıl yaptığımızdır
birkaç adsensesi işleme girmeyen arkadaslarla konustum
hepsi de adsenselerini aynı pcden kontrol edenler
ya da aynı ipten kontrol edenler
adam diyor 3 pc var ama aynı ipten 3 pcye girip adsenseleri kontrol ediyorum diyor

şu ana kadar aldığı paralara şükretsin bence :)

baska bir mevzu ise adsenselerin vdsden kontrol edilmesi
vdsyi aldığınız yer bi makinayı 20 parcaya bölüyor ve hepsinin de mac adresi aynı oluyor
ve size sıralı seklinde ip adresleri veriyor siz ip sırasına göre vdslere giriyorsunuz

bütün bunlar üst üste gelince sorunlar cıkıyor kiminin adsenseleri bnlanıyor kiminin de işleme girmiyor

o kadar para kazanıyorsunuz bu googleden

her adsensenize ayrı ayrı pc alın (200 tllik kıytırık pcler bile işinizi görür)
ve bir net bağlantısından en fazla 3 adsensenize erişim yapın

mesela benim aktif 6 tane adsensem var
6 tane de pc var her adsense icin bir pc
internet bağlantıları ise şöyle:
2 adsenseyi ttnet modemiyle kontrol ediyorum
2 adsenseyi turkcell wınn ile
2 adsenseyi avea jet ile

6 pc 2 tane wınn masrafı toplamda 1500 tl

1500 tl için cimrilik yapmayın

1500 tlniz gidince mi canınız yanar
yoksa 6 adsensede biriken 40k paranız mı ?

Lütfen insanları yanıltmayın. her ip aynı mac adresi kullanmaz. her ip için özel mac adresi atıyoruz. sıralı dediğiniz olay ise ip bloğu demek aynı bloktan olmasında bir sakınca yok. aynı ip olmasın yeter. O kadar masraf yapmayada gerek yok ayrıca. 15 liralık 2 vds de yazdığınız 3 000 liralık işi görür.

Lütfen insanları yanıltmayın. her ip aynı mac adresi kullanmaz. her ip için özel mac adresi atıyoruz. sıralı dediğiniz olay ise ip bloğu demek aynı bloktan olmasında bir sakınca yok. aynı ip olmasın yeter. O kadar masraf yapmayada gerek yok ayrıca. 15 liralık 2 vds de yazdığınız 3 000 liralık işi görür.

adamın aylık geliri 10.000 .. ona göre hava hoş :)

Hayırlı olsun ödeme yapılmayan adsensem kapatılmış. Karamsar olmak istemem ama ödemesi gelmeyen arkadaşlar için bilgi olsun.

Geçen ay ödeme aldım en son. Bu ay ödeme limitini geçemedim :). Biraz benim tembelliğim yüzünden.

Adsense'si işleme girenler ve girmeyenler, adsensenizde kaç kanal bağlıydı?

Eskiden çek ile alma vardı , ödeme yöntemini değiştirip çek ile alsak acaba yollarlarmı çeki.

2007-2008 senelerinde çek ile alıyordum. (web adsense)

gerçekten çek bozdurmak işkence. minumum 24 usd kesinti oluyor. 5-10 günde beklemek cabası. sonuçta gelicek çekin adresi yine aynı adres. isim aynı. çek ile alakalı bir değişiklik olacağını sanmıyorumç

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri