(Anket) Atlanabilir ve Atlanamayan Video Reklamları

Hangi reklamları aktif ediyorsunuz?

• Sadece Atlanabilirler

Oy: 74 40,4%
  • Sadece Atlanamayanlar

Oy: 8 4,4%
  • Sadece Uzun Atlanamayanlar

Oy: 5 2,7%
  • Atlanabilir ve Atlanamayanlar

Oy: 19 10,4%
  • Atlanabilir, Atlanamayanlar ve uzun Atlanmayanlar

Oy: 67 36,6%
  • Hiç birini aktif etmem

Oy: 10 5,5%

• Kullanılan toplam oy
    183
o kadar uzun olması imkansız youtube mühendisleri mutlaka düşünmüşlerdir heralde biz kadar :) aktif edin geçin reklam uzun sürünce izleyenin size mi küfür edeceğini düşünüyorsunuz? 'hay lanet olası youtube iyice bozdu' diyecek, sizin reklam seçimi yaptığınızı bilmeyecek mantıken.
[MENTION=10053]Lannister[/MENTION] katılıyorum hocam, çünkü izleyici kitlesi youtuber kitlesinden kat kat kat daha fazla, ve bu konuda çoğunun bilgisi yok. :)

:) Onu ben yapabiliyormuyum. Hiç bilmiyordum kurcaladım ama yapamadım. Eğer konuya bir yönetici gelirse bir zahmet anketi çokdan seçmeli yapabilirse sevinirim. Report basıpda mod ve yöneticilerin vaktini almayalım.

walla düne kadar ben anket açmasını bile bilmiyordum öyle dün sporla ilgili anket açarken farkettim o seçeneği

Atlanamayan reklamların uzunluğu 30 saniyeden fazla olamazmış. Eğer özgün çalışmıyorsam kesinlikle atlanamayanı seçerim. Kısaca hepsini seçiyorum. En uygun hangisiyse google onu çıkarsın.

Hocam atlanamayan ve atlanamayn uzun var. Bu 30 saniye atlanamayan uzun içinde geçerlimi acaba?

Hocam atlanamayan ve atlanamayn uzun var. Bu 30 saniye atlanamayan uzun içinde geçerlimi acaba?

hocam,atlanamayan uzun reklam için şu yazıyor :

"Uzun, atlanamayan video reklamlar 10 dakikadan kısa uzunluktaki videolarda bile en fazla 30 saniye uzunluğunda olabilir."

belki uzun videolarda reklamlarda uzayabilir diye düşünüyorum ben.

bu arada bagzı arkadaşlar bu reklamlar bende yok demişti.onla ilgilide şöyle bi bilgilendirme var :

- Videolarımda atlanamayan Yayın İçi reklamları etkinleştirme seçeneği yok, ne yapabilirim?

Atlanamayan Yayın İçi reklamlar, şu anda tüm iş ortakları tarafından kullanılamaz.

Para kazandıran videolarınızda atlanamayan Yayın İçi reklamları şu an için bir reklam biçimi olarak etkinleştiremiyorsanız buradan bu reklam biçimini etkinleştirmek için bir talep gönderebilirsiniz. YouTube talebinizi inceleyecek ve gerekli işlemi gerçekleştirecektir.

reklamı sonuna kadar açmak iyidir

Dünden beri sayfa to'da aşırı düşüş yaşadım %6lardan aşa inmeyen to şuan %2-2.5
tbm aşa yukarı aynı bu düşüşün sebebi bu güncelleme galiba

Arkadaşlar kanalı adsense veya partnera bağlamadan sadece para kazanma açık haldeyken atlanamayan reklam türleri çıkan var mı aranızda? Yani tam anlamıyla kişeye özel olay mı var? yoksa adsense veya belli partnerlar şart mı onu öğrenmek için dedim.

hocam,atlanamayan uzun reklam için şu yazıyor :

"Uzun, atlanamayan video reklamlar 10 dakikadan kısa uzunluktaki videolarda bile en fazla 30 saniye uzunluğunda olabilir."

belki uzun videolarda reklamlarda uzayabilir diye düşünüyorum ben.

bu arada bagzı arkadaşlar bu reklamlar bende yok demişti.onla ilgilide şöyle bi bilgilendirme var :

- Videolarımda atlanamayan Yayın İçi reklamları etkinleştirme seçeneği yok, ne yapabilirim?

Atlanamayan Yayın İçi reklamlar, şu anda tüm iş ortakları tarafından kullanılamaz.

Para kazandıran videolarınızda atlanamayan Yayın İçi reklamları şu an için bir reklam biçimi olarak etkinleştiremiyorsanız buradan bu reklam biçimini etkinleştirmek için bir talep gönderebilirsiniz. YouTube talebinizi inceleyecek ve gerekli işlemi gerçekleştirecektir.

Bende şöyle hit yapmış kanallardan bazısında açmaya girim dedim. Siteme entegre edicektim bu yeni halini. Kanalımda açık değildi. Bu kanalı henüz adsense veya partnerada bağlamadım.

Bence hepsini açalım, atlanamayan reklamların saniyesi ayarlanıyorsa düşük tutalım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bence tüm reklamların açılması iyidir, hiç bir izleyici reklam çıkıyor diye bunu izlemeyeceğim demez çünkü bu videodan çıksam diğer videoda yine vardır mantığı kurar, atlanamayan reklamların süresi maksimum 30 sn olarak belirtilmiş youtube da, spam yapanı bence bu atlanamayan reklamların daha iyi gelirle olumlu şekilde düşünüyorum,
Not; bir spamcı olarak..

1 tamam.
2 de olabilir.
3 bence sizinde dediğiniz gibi insanı çileden çıkartır. ziyaretçi kaçırır.
katılmıyorum ben bu dediğinize, siz youtuber olarak düşünüyorsunuz, ama izleyici olarak düşündüğünüzde, bu videodan çıksam yine bu reklam olan bi videoya denk gelirim mantığı olur..

katılmıyorum ben bu dediğinize, siz youtuber olarak düşünüyorsunuz, ama izleyici olarak düşündüğünüzde, bu videodan çıksam yine bu reklam olan bi videoya denk gelirim mantığı olur..

Aynen, zaten 3 5 saniyesini izlemişim başka videoya geçersem, bunun bulması, internet hızı, sayfa yüklenme hızı vs gibi yığınla zaman kaybı olacak.Ama yinede insanı çiledecen çıkaracağı için kullanmayacağım.

Ben ziyaretçi olarak kendimi düşünerek yazdım. Şahsen ben 2 dk reklam izlemem.
Youtube olmadı bir sürü site var.
Bence 2 bile ihtimal.
1. Reklam candır. 2. Belki ama 3 ün ziyaretçi kaçıracağını düşünüyorum.

adsense ve partnere bağlamadığım kanalda çıkmıyor...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, durum başa baş gidiyor, her iki tarafın isteğine göre 2 tür makro üretilse, iki taraf kendi ne istiyorsa onu seçse güzel olur.. :)

Aynen 2 türlüsünüde yazıcam fakat. Belki 5 türüde yazabilirim. Ama garip olan birşey var bir üyem adsenseye bağlı kanalım atlanamayanlar cıkmıyor yazdı. Neye göre oluşturcam belirsizlikler var. Ne olursa olsun gece yazmış olucam ama arkadaşlar. Yaxdım az önce işte o arkadaş çıktı. Birde kanalda yoktur öyle bir seçenek yapmak ister imacros youtubeda anlar kanala sıkıntı açar. Bu nedenle biraz deneyimleyip yapmak istiyorum.

Aynen 2 türlüsünüde yazıcam fakat. Belki 5 türüde yazabilirim. Ama garip olan birşey var bir üyem adsenseye bağlı kanalım atlanamayanlar cıkmıyor yazdı. Neye göre oluşturcam belirsizlikler var. Ne olursa olsun gece yazmış olucam ama arkadaşlar. Yaxdım az önce işte o arkadaş çıktı. Birde kanalda yoktur öyle bir seçenek yapmak ister imacros youtubeda anlar kanala sıkıntı açar. Bu nedenle biraz deneyimleyip yapmak istiyorum.

bende de var hocam bu durum bendeki kanallarda da var bu durum ne kısa videolarda ne uzun , ne hd videolarda neden 360 larda bence ya tam girmedi sisteme yada eski kanallarda daha henüz tam girmedi.

Bu atlanamayan reklam olayından sonra herkes vur kaç +18 çalışmaya başlar benden soylemesi:D hocam atlanamayan reklam olayı her turlusunden bi macro olsun derim ben. Acelesi yok olsun da. Tek tek baktm bi çok kanala bunu kaldirabilecek kanal da var kaldirmicak kanal da

ben hepsini seçerim
Atlanabilir, Atlanamayanlar ve uzun Atlanmayanlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri