Anket doldurarak para kazan|Min. Ödeme 2£|Güvenilir Site

• Kullanıcı Gardiyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Elimden geldiğince anlatıyorum. Dikkat ediyorum da bir tek sorun yaşayan, sorunlarla ilgili sürekli konuya yazan sadece sizsiniz. Yapamıyosanız bu sorunlarla konuyu baltalamayın artık yeter!

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyi baltalıcam ? siz gerçekten 2 referans toplayacağım diye başkalarının konularının altına yazıp buranın linkini veren kişisiniz. Bak size resimli anlatayım diğer sorun yasamayan yok diyorsunuzda kimse sizden benden başka yazmıyor zaten. 1 euro referans ücreti alacaksnız diye takındığınız uslup ayıp.

Bak güzel kardeşim sorunlu sistem diyorum anlatacam ilginecem vs diyorsunuz sorun var yazıyorum senin konunun balta ile alakası nedir anlamadım.

bak linke belki anlarsınız.

http://prntscr.com/kb8cru

O kadar işsizsiniz demek ki nerelere ne yazdığımı araştırıyorsunuz. Sizden başka beceremeyen yok. Her gün 3/4 referanslı üyem geliyor. Ben sizin kadar işsiz olmadığımdan şuan print screen yapmaya vaktim yok. Artık konuma yazmayın.
neyi baltalıcam ? siz gerçekten 2 referans toplayacağım diye başkalarının konularının altına yazıp buranın linkini veren kişisiniz. Bak size resimli anlatayım diğer sorun yasamayan yok diyorsunuzda kimse sizden benden başka yazmıyor zaten. 1 euro referans ücreti alacaksnız diye takındığınız uslup ayıp.

Bak güzel kardeşim sorunlu sistem diyorum anlatacam ilginecem vs diyorsunuz sorun var yazıyorum senin konunun balta ile alakası nedir anlamadım.

bak linke belki anlarsınız.

http://prntscr.com/kb8cru

O kadar işsizsiniz demek ki nerelere ne yazdığımı araştırıyorsunuz. Sizden başka beceremeyen yok. Her gün 3/4 referanslı üyem geliyor. Ben sizin kadar işsiz olmadığımdan şuan print screen yapmaya vaktim yok. Artık konuma yazmayın.

İşssiz derken? beceremeyen ne var anlamadım? puanlar yansmıyor dedim. bir tek bu konuya yazıyorum zaten siz bu kafa ile yakında anca işssizliklerle ugrasırsınız. İşsiz dedin demek ::D ne güzel miş ya.

bu anket sitelerine artık hiç güvenemiyorum nedense

sonunda 3 ay sonra 1 anket işlendide toplamda 4 euro kazandım ::D

Skrill'e ödeme gönderiyor 3 iş gününde bende bir ödeme isteği oluşturdum da şöyle bir problem var arkadaşlar bu skrill ile ilgili ben csgodaki skinlerimi euroya çevirerek toplam ücreti skrill'e aktarım bir ziraat hesabıma aktarmaya çalışssam hesap işletim ücreti 40 lira istiyor akıl almaz bir işlem ücreti bu konuda bir bilginiz var mı?

Skrill'e ödeme gönderiyor 3 iş gününde bende bir ödeme isteği oluşturdum da şöyle bir problem var arkadaşlar bu skrill ile ilgili ben csgodaki skinlerimi euroya çevirerek toplam ücreti skrill'e aktarım bir ziraat hesabıma aktarmaya çalışssam hesap işletim ücreti 40 lira istiyor akıl almaz bir işlem ücreti bu konuda bir bilginiz var mı?

https://www.r10.net/members/44979-comwar.html arkadasla gorusup haledebilirsin uygun bir komisyon ücretine yardımcı olur size.

R10 üyeliğim yok malesef bide komisyonla halletmek yerine siteyi çözmeye çalışmak isterim gerekirse skrill card filanda alabilirim ama önce sitenin işleyişini bayağı bir kavramam lazım

youtube da videoları var hocam umarım yardımcı olur. Bu Arada ilginizi çekerse pm attım size

Merhaba arkadaşlar. 110 puanlık (1.1 euro) anket yayınlandı acele edin [emoji846]

iyi akşamlar arkadaşlar. Bu günlerde Mobil uygulama ve web sitesinden her gün anket yayınlamakta. Takip etmenizi öneririm. Hesabımda 9.70 euro bulunmakta. Ayrıca ankete katılmayan tam tamına 63 üyemiz mevcut. Anketlere katılmanızı rica ediyorum. İlgili ekran görüntüleri mesaj ekindedir.
ff87299506d20fb38e0e988b5ddfe654.jpg
c08d4bf526f99b9b0cfe77202adc922d.jpg

ya saçmaladılar bugünlerde anketler açılmıyor sonrada katıldınız diyor. yçnlendirme siteleri hep hata veriyo

70 puanlık daha anket geldi arkadaşlar yani 0.70 euro . Mobil uygulamayı mutlaka yükleyin çünkü mobil uygulamadan nerdeyse her gün anket bildirimi gelmekte. İlgili fotoğraf ekte.
5648371a477ffc107b054106aa9321de.jpg

Arkadaşlar anketler mobil uygulamaya ve maile gelmeye devam ediyor. Takipte kalın

22 Agustosta katıldıgım anket puanları bile hala puanlarıma eklenmedı neden arkadslar? 1 ay olacak neredeyse ya. Bosuna mı emek harcıyoruz. Sabredın eklenecek yazp duruyor sadece.. Parayıda cekemıyorum 1 ankete katılmanız lazım uyarısını veriyor sureklı...

22 Agustosta katıldıgım anket puanları bile hala puanlarıma eklenmedı neden arkadslar? 1 ay olacak neredeyse ya. Bosuna mı emek harcıyoruz. Sabredın eklenecek yazp duruyor sadece.. Parayıda cekemıyorum 1 ankete katılmanız lazım uyarısını veriyor sureklı...

Sabır biraz. 1 ile 1.5 ay sürüyor hocam puanların takas pazarına geçmesi. Sabırlı olursanız ve alt üyeleriniz olursa iyi kazanıyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri