Anket doldurarak para kazan|Min. Ödeme 2£|Güvenilir Site

• Kullanıcı Gardiyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Konu güncel sistem kazandırmaya devam etmektedir arkadaşlar. Hem sizin hem benim kazanmamız için, Anket doldurmayan üyelerimizin anketlerini doldurmalarını bekliyoruz.

Şuan sistemde kullandığınız araç ile ilgili bir anket mevcut. Lütfen göz atınız. Ayrıca anasayfada-panelinizde bulunan anket çarkında da diğer anketler yer almaktadir.

Son biriken puan konunun ilk mesajına eklenmiştir. Skrill görüntüsü ve enpara görüntüsü de eklenecektir. Saygılarımla.

4 defa para aldım :) eşime bile hesap açtım ondan dahi paha aldım aynı skril hesabıma

4 defa para aldım :) eşime bile hesap açtım ondan dahi paha aldım aynı skril hesabıma

Hocam eşinin marketagent hesabı için, kendi skrilline para isteme. Eşine de skrill al.

Ayrıca kendi marketagent ve skrill in için chrome, eşininkiler için mozilla kullan. Yani farklı tarayıcılar kullan. İşlem yapmadan öncede IP değiştir.

Bu söylediklerim yararına olacaktır. Kolay gelsin :)

Hocam eşinin marketagent hesabı için, kendi skrilline para isteme. Eşine de skrill al.

Ayrıca kendi marketagent ve skrill in için chrome, eşininkiler için mozilla kullan. Yani farklı tarayıcılar kullan. İşlem yapmadan öncede IP değiştir.

Bu söylediklerim yararına olacaktır. Kolay gelsin :)

şimdiye kadar sorun çıkmadı :) çıkarsada şansa artık

Sistem aktiftir arkadaşlar. Aramızda sizi de görmek isteriz. Üye olan arkadaşlar android veya ios mobil uygulamayı yüklemeyi unutmasınlar. Mobile daha çok anket düşmektedir. Rastgele....

EK BİLGİ : MarketAgent panelindeki Örnek verme başlığındaki anketleri doldurmanız mailinize ve mobil uygulamanıza daha fazla anket düşmesini sağlayacaktır. Böylelikle de daha fazla kazanakcasınız.

Bu sebepten dolayı MarketAgent panelindeki Örnek verme başlığındaki anketleri lütfen doldurunuz.

Arkadaşlar konuyu üyesi olduğum bir forumda paylaştım .. Bu sitenin cripto para miningleme yaptığını söyleyenler oldu .. Bilgim olmadığı için cevap veremedim ..Sizin bu konuda bilginiz var mı ?

Kardeşim konumu çalmakta nedir emeğe saygı nerede gerçekten çok ayıp etmişsin isteyenler bakabilir konum tht forumda hackerbbk kullanıcı adım

Ne diyosun sen ya :) Daha Onaylı Kullanıcı bile değilsin. Hem sinirlendirdin, hem güldürdün beni. Büyük bir başarı bu senin için :)

Arkadaşlar konuyu üyesi olduğum bir forumda paylaştım .. Bu sitenin cripto para miningleme yaptığını söyleyenler oldu .. Bilgim olmadığı için cevap veremedim ..Sizin bu konuda bilginiz var mı ?

Ben öyle bir şey bilmiyorum kardeşim haberim yok yani. Fikrimi soracak olursan da zannetmiyorum.

Merhaba arkadaşlar. Cep telefonumdaki MarketAgent uygulamasına düşen anketleri doldurmanın dışında uzun zamandır bakamamıştım. Şimdi bir baktımki 15 euro birikmiş hesabımda. Resimler aşağıda mevcut. Şimdi skrillden çekim talebinde bulunacağım var onunda daha sonra ekran görüntülerini burada paylaşacağım. Sistem çalışmaya ve ödeme yapmaya devam ediyor. Üye olan kullanıcılarımız maillerine ve mobil uygulamalarına düşen anketleri doldurmayı unutmayın lütfen.

15 EURO ÇEKİMİ TALEP ETTİM GELEN MAİL : http://prntscr.com/lz4nq7

Skrile geldiğinde de paylaşacağım

61d73a7135.png

850f6c47d4.png

Son düzenleme:
Tekrardan merhaba arkadaşlar. 08/01/2019 tarihinde yani bugün MarketAgent hesabımı kontrol ettiğimde; Takas pazarında 2410 puan yani 24.10 Euro biriktiğini gördüm. Hemen takas talebi yaptım ve skrill hesabıma 24.10 Euro geldi. TL olarak 150 küsür yapıyor. İlgili ekran görüntülerini aşağıda sizinle paylaşıyorum.

Sisteme üye olmak için tıklayın

Sisteme üye olduğunuzda mailinize gelen anketleri sık sık kontrol edin zaten günümüzde mailleri cep telefonumuzdan kontrol ediyoruz. Bunun yanı sıra çok önemli olan bir husus daha var arkadaşlar. O da MarketAgent mobil uygulama. Mobil uygulamaya mailden daha fazla anket düşmekte. Bu da kısa sürede daha fazla puanlar dolayısıyla da daha fazla para kazanmanızı sağlamaktadır.

İşte 08/01/2019 tarihine ait Ekran Görüntüleri

a60637c6d75.png

0d06cfc5f82.png

9ab3a9938a8.png

Son düzenleme:
Bu gün ilk ödememi aldım (20.30 Euro) . Sağolsun gardiyan hocam skrill bozumu için aracı oldu ve bozum yaptım ...

Resimde görüldüğü gibi linkinizden üye olan kişiler ilk anketlerini doldurduklarında kazanç hesabınıza yansıyor .. Linkimden 6 kişi üye olup anket doldurmuş ve toplam 18 Euro yani her bir kişi 3 er Euro kazandırmış.Katıldığım anketlerden de 2.30 Euro kazanmışım , toplam 20.30 Euro yapıyor...

Eş,dost , tanıdık sizin linkinizden üye olsa güzel kazanç sağlayabilirsiniz.. Tabi bu kazancı sağlamamızda gardiyan hocamın katkısı büyük , bunun için üyeliğik kaydınızı o'nun refli linkinden yapmanız güzel olacaktır.

Son düzenleme:
hocam refli linkten uye oldum. suan anket yok yalnız ornek verme kısmından 1 anket doldurdum. benim sormak istedigim bir soru var, refli link nasıl yapılıyor? sitede baktım ama direk email ile arkadas ekleme var. yardımcı olursan sevinirim

edit: linki gelen mailden aldım, gerek kalmadı

Son düzenleme:
Bu gün ilk ödememi aldım (20.30 Euro) . Sağolsun gardiyan hocam skrill bozumu için aracı oldu ve bozum yaptım ...

Resimde görüldüğü gibi linkinizden üye olan kişiler ilk anketlerini doldurduklarında kazanç hesabınıza yansıyor .. Linkimden 6 kişi üye olup anket doldurmuş ve toplam 18 Euro yani her bir kişi 3 er Euro kazandırmış.Katıldığım anketlerden de 2.30 Euro kazanmışım , toplam 20.30 Euro yapıyor...

Eş,dost , tanıdık sizin linkinizden üye olsa güzel kazanç sağlayabilirsiniz.. Tabi bu kazancı sağlamamızda gardiyan hocamın katkısı büyük , bunun için üyeliğik kaydınızı o'nun refli linkinden yapmanız güzel olacaktır.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam :)

3 aydır daha hesabıma yansımayan anket var ve 2 aydırda 1 tane bile anket gelmiyor süreklide güncelliyorum ayrıca neden?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri