Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vdspowerde vermiyor artık ayın 16sında banada lazım olacak![]()
en hızlısı mı bilmem ama vdsmerkezi nden memnunum ne takılma ne de yavaşlık oluyor,arada bir hızda düşme oluyor ama her server da olabilecek kadar,normaldir.
en hızlısı mı bilmem ama vdsmerkezi nden memnunum ne takılma ne de yavaşlık oluyor,arada bir hızda düşme oluyor ama her server da olabilecek kadar,normaldir.
max ve min. hız ne kadar? bana önemlisi hızdır.
ek: yöncü yü bu ankete eklemekle çok hata yaptınız. yeni yıl gecesi olayındna sonra...
Ben o olayı unuttum hocam :/ Yönetici arkadaşlar kaldırabiliyorsa lütfen kaldırsınlar.Yöncüyü kim ekledi allah aşkına ya adamlar telafi edicez dediler onu bile yapmadılar
Ben o olayı unuttum hocam :/ Yönetici arkadaşlar kaldırabiliyorsa lütfen kaldırsınlar.max ve min. hız ne kadar? bana önemlisi hızdır.
ek: yöncü yü bu ankete eklemekle çok hata yaptınız. yeni yıl gecesi olayındna sonra...
2 ay vdspower ile çalıştım hiç memnun kalmadım net 100mb/s vdsmerkezi ise 500mb/s
mesela vk ya film yüklüyorum 1.37 GB civarı dosyayı 25-30 saniyede atıyor yani 40-45 MB/s upload hızı var,benim için yeterli. (speedtest hızı önemli değil önemli olan uygulama da ne gördüğüm o yüzden pratik rakamları verdim)
Hocam siz seçenek ekleyemiyorsunuz sanırım bende ekleyemiyorum ama önerdiğiniz varsa ilk mesaja yazayım.Hiçbiri diye bir seçenek yokmu![]()
Ecet 12 saat çok uzun bir süre 1 saatte olsun sorun yok ama çokta yavaş olmasın.Aynen pratik daha iyidir. Ben 1080 ve ortalama 5-10 gb bluray filmler indirip yüklüyorum tahmin edersinki net hızı baya önemli
ortalama 3-4dk da yüklesin filmimi sorun değil. Kendi netimle 1 filmi 12 saate zor yüklüyor.
---------- Mesaj saat 20:39:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:38:27 civarında gönderildi. ----------
digitalocean.com var. aylık 5 dolardan fiyatlarla. önceden uzak masaüstü izni vardı şimdi bilmiyorum. isteyene kodlarda var. 10 dolar yüklersin 10 dolarda kod eklersin 20 dolar ve 4 ay kullanırsın. ama 5 dolarlıkta ram 512mb
Hocam siz seçenek ekleyemiyorsunuz sanırım bende ekleyemiyorum ama önerdiğiniz varsa ilk mesaja yazayım.
Genel olarak hiçbiridaha memnun oldugum çıkmadı
Yanliz hem MahsumCelik yazilmis hemde Offline Bilisim ikiside ayni niye oyle yazildiki![]()
Yanliz hem MahsumCelik yazilmis hemde Offline Bilisim ikiside ayni niye oyle yazildiki![]()
videoyap![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.