F
fth
Guest
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hile yapmış yoksa o kadar oyu alamazdı.
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] dostum senide unutmuşuz ya.
Fazladan oy atabilsem senle fatihbaza'da atardım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben kendimi çok seviyorum o yüzden kendime attım8. Kişinin kendin olması da ayrı bir komik![]()
Dur hadi oy vereyimde kendi oyun olmadan 8 ol
![]()
![]()
o 8 kişi skype'den ekleyin özel olarak görüşelimVay be
bi kayzersoze bi ben, biz bırakalım bu işi![]()
Şaka bi yana, ciddi anlamda yönetimden bazılarını tam tanımıyorum ancak çok temiz kardeşim/abim gibi gördüğüm insanlar var. Keza forumda da aynı şekilde. Şu forumda çok temiz insanlar var. Bu kişileri tanıdığım için gerçek anlamda şanslıyım ve bu kişilerin burada olması asıl beni buraya bağlayan etkenlerden. Genel olarak baktığımızda yönetim ekip arkadaşlarım ciddi anlamda mükemmel insanlar. Aynı şekilde forum içerisinde de tanıdığım mükemmel karakterli insanlar var.
Bizlerin bir arada olmasına sebep olan tüm dostlara tşkler...
tabiki fatihbazı severim ne yazsam beğeniyor.bunuda beğenecektir diye umuyor yüzümü kara çıkartmamasını bekliyorum[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] göster showunu bana
![]()
Ufak bir eleştirim olacak tüm yönetime.
Bazı açılan konular forum kuralları dahilinde açılıyor dahi olsa, anında veya birkaç saat sonra siliniyor. Silinsin tamam ama silerken bir zahmet hangi sebepten sildiğini üyeye mesaj atsın. Bu konuda forum yönetiminden anlayış bekliyorum.
Onun haricinde bende (yaş gerçekten 30 ise) [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] abimi seviyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.