Anket: En Sevdiğiniz Yönetici

En Sevdiğiniz Yönetici Kim?

• Kullanılan toplam oy
    250
  • Anket kapatılmış .
Ufak bir eleştirim olacak tüm yönetime.
Bazı açılan konular forum kuralları dahilinde açılıyor dahi olsa, anında veya birkaç saat sonra siliniyor. Silinsin tamam ama silerken bir zahmet hangi sebepten sildiğini üyeye mesaj atsın. Bu konuda forum yönetiminden anlayış bekliyorum.

Onun haricinde bende (yaş gerçekten 30 ise :) ) [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] abimi seviyorum.

eyv hocam ;) yaş dogru,ocak 85 dogumluyum :)

hem bu konuda hemde daha önce 1-2 arkadaş daha biçok mesajı begenmemden bahsetmişti.sebebi,o mesaja katılmak yada o mesajımı okudugumu belirtmek aslında.bunun için ayrıca mesaj yazmak bana post kasmak gibi geliyor.bi soru sordugunu farzet hocam,cevapladım ve sorun halloldu diyelim.sorununu çözmene yardımcı oldugum için teşekkür ettiginde açıkcası cevap yazmayı sevmiyorum.rica ederim,ayıp ettin,her zaman beklerim vb cevaplar yazmak yerine o mesajı begenmek daha dogru geliyor bana.herkesin dogrusuna kimse karışamaz tabi ama bu benim düşüncem yani :)
yinede seni seviyorum :D

Hangi konuyu sebepsiz kapamışım :)
Konuları silen sizmisiniz :)
Sebepsiz kapanma elbette yoktur. İşte bundan bahsediyorum :) Elinizde bir şablon bulundursanız, açılan konuyu silerken silinme sebebini üyeye otamatik mesaj atsanız harika olur. Bunu bu şekilde yürüten forum siteleri var. Üye yanlışını anlayıp bir daha o hataya düşmüyor.
Ama direk silinip konuyu açan üyeye bir bildirim yapılmadığı zaman Üye kendini bir değişik hissediyor. Suçululuk psikolojisine giriyor :)

Konuları silen sizmisiniz :)
Sebepsiz kapanma elbette yoktur. İşte bundan bahsediyorum :) Elinizde bir şablon bulundursanız, açılan konuyu silerken silinme sebebini üyeye otamatik mesaj atsanız harika olur. Bunu bu şekilde yürüten forum siteleri var. Üye yanlışını anlayıp bir daha o hataya düşmüyor.
Ama direk silinip konuyu açan üyeye bir bildirim yapılmadığı zaman Üye kendini bir değişik hissediyor. Suçululuk psikolojisine giriyor :)

Etiketliyorum ama ben, takip ediyormusunuz bilmiyorum ama ? Sebepsiz, ne kimseyi uzaklaştırdım, neden sebepsiz konu silip, kenara attım.
Direkt kaldırmlarla ilgili bir müdahalem olmadı.

birden çok seçmeli anket yapsaydın daha sağlıklı sonuçlar çıkardı bence.
Bende fatihbaz dedim ancak geride kalan hiçbir yöneticiyle de bir sorunum yok.
2. seçeceğim Mercurial olurdu. Uzar gider ya kafam karıştı şimdi neyse... :)

Bende oyumu [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]; 'a verdim. bana oy verenlerede teşekkür ederim :)

Etiketliyorum ama ben, takip ediyormusunuz bilmiyorum ama ? Sebepsiz, ne kimseyi uzaklaştırdım, neden sebepsiz konu silip, kenara attım.
Direkt kaldırmlarla ilgili bir müdahalem olmadı.

O zaman siz görevinizi yapıyorsunuz zaten, demekki başka yönetici arkadaşlarda sorun var :)
Zaten mesajıma cevap vermeniz işinizi ne kadar düzgün yaptığınızın bir göstergesidir.
Teşekkürler

Burda sorunu inşallah anlatabilmişimdir, konulara müdahalede bulunurken yönetici arkadaşlar birazda, konuyu açan arkadaşın düşüncelerini, fikirlerini, az biraz kestirerekten müdahalede bulunsalar daha güzel olmazmı :)

ben mnote'a verdim çünkü yeni başladığımda saçma sapan sorularıma admin olmasına rağmen cevap vermişti :D tabi fatihbaz kardeşimde çok iyi biri oda aynı şekilde her soruma cevap verdi ikisinede çok teşekkürler :D

[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] hariç diğer hepsinin adil davrandığını düşünüyorum.oyumda en adil bulduğum [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] a

Son düzenleme:
ben ce kkundakcı çok taraf tutuyor.Diğer tüm yöneticiler iyi ama ben fatihbaz a verdim :)

eyv arkadaşlar,teşekkür ederim bu güzel düşünceleriniz için ;) arkadaşların taraf tuttugunu sanmıyorum.tabiki hepimizin yanlışları var,olucaktır yani ama bu şekilde ele almamak gerekir.benim için bu sitede herkes birdir yani birbirimizden bi farkımız yok.

mesela bu konuyla ilgili bişey anlatmak istiyorum.bu ara pek online olamıyorum ama skypeda sürekli görüştügüm arkadaşlar bilirler bunu.bişey sorucaktır mesela skypedan mesaj atar,ulaşamaz ama sitede online oldugumu görür ve pm atar sorunu çözeriz.sonra ben skype da online olunca o arkadaşın attıgı mesajı görür,dönüş yaparım işte kusura bakma hocam yeni gördüm sorun neydi diye.arkadaşlarda abi halletik ya siteden pm atmıştım der :D sorun çözüldüyse gerisi önemli degil der geçerim.ben pm geldiginde kim attıgına pek bakmam,mesajı okur cevap yazarım yani.çünkü sitenin kaç yıllık üyeleriyle yada skypeda sürekli görüştügüm bi arkadaşla siteye yeni üye olan,ilk defa görüştügüm birisi arasında benim için bi fark yok.bagzı arkadaşlar bu konuda dalga geçer benle işte sabah sitede pm ile bişey konuştuk ama sen hatırlamıyorsun yine degil mi filan derler skypeda yakaladıklarında,bende konuyu hatırlartırsan cevap vereyim yoksa isimden çıkarma ihtimalim yok derim çünkü o arkadaşı hatırlamam için pmleri tektek okumam gerekir.tabi silmediysem :D (bu şekilde davrandıgım arkadaşlar kusura bakmasınlar yani pm ile o kadar konuştuk,skypeda tanımadı filan demeyin.şahsınıza ait bişey degil bu,benle ilgili bi sorun :) )

Tüm yetkili kişilerin ellerinden geleni yapmaya çalıştığını düşünüyorum bence hepsi birbirinden özel :)

Tum yonetimi ayri ayri seviyoruz ama [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] ı daha samimi buluyorum :)

anket olunca aklıma [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] geldi :D modken

Cumhur modunu seçiyor :D o değil cumhurun seçtiği mod sıralamada lider gidiyor :p yönetim gerçekten değerli insanlarla dolu tanımadıklarım olsada genel olarak hepsini seviyorum ben :rolleyes:
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] boşuna cumhurun modu değil farktan dolayı tebrik ederim ama dediğim gibi hepsi birbirinden değerli yöneticiler :)

oyumu [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]'dan yana kullandım nedenini bilmiyorum geçen banlayın bunu demişti o yüzden galiba. :p :D :D
[MENTION=9224]mNote[/MENTION]'a pm ile ne zaman bişey sorsam yanıtlar o yüzden severim kendisini. :o
[MENTION=10039]bemonth[/MENTION] espirili bi tarzı var gördüğüm kadarıyla tıpkı benim gibi. :p bi kaç espiri yaptım adam karşılık verdi o yüzden severim. :D
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] fatih abi facebook'ta bişey paylaştığımda hemen beğenir ya da o da paylaşır onu o yüzden severim kendisini. :D

diğer yönetici arkadaşlarla bi muhabbetimiz olmadı ama öyle pek sıkıntılı kimse yok ya iyidir hepsi. :)

Hepsini severim [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] ayrı :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri