Anket: Quiz Kanal Satışı Yasaklansın?

Quiz Satışları Yasaklansın mı?

• Evet, quiz kanal satışları yasaklansın.

Oy: 220 86,3%
  • Hayır, quiz kanal satışları yasaklanmasın.

Oy: 35 13,7%

• Kullanılan toplam oy
    255
bu forumda satış yasaklansa nolcak sanki bi türkiyeden quiz işi ile ilgileniyor bırakında adamlar ekmeğini kazansın bu adamlar kanal satmayınca herşey düzelecek mi?

yok hüseyin kardeş gerek yok ona merak etme....ne demek satış yasaklansın...almayan almasın kardşeim ama ben halen hergün düzenli quiz kanal yapıyorum ve hiç bişşi yok çok şükür.....

bu forumda herkez ekmeğinni peşinde...

bilinçsiz kullanılmadığı sürece ne botun ne de quiz kanalların sıkıntı olacağını sanmıyorum. ama bilinçsiz video yükleyen çok hocam. dediğim gibi adam 2013 den beri yüklediğim video sayısından fazla videoyu 1 günde yüklüyorsa suç kimsede değil bizde :)

bence partner kanal satışlarının tamamı yasaklanmalı

Sacede Quiz satışını yasaklayarak bu duruma çare bulanacağını sanmak ban göre hayalperestliktir arkadaşlar.Ben 6 aydır mail ve kanal satıyorum 100k civarı satış yaptım.Benden alınan bu mail ve kanaların, alan kişiler tarafından enaz yarısı Quiz e sokulmuştur, az çok müşterilerin ne yaptıklarını konuşup öğreniyoruz.Demem o ki; mail ve onaylı kanal alan kişileri nasıl engelleyeceksiniz, mail satışınıda yasaklamalısınız.Hatta biraz ileri gidip bot kullanmayıda yasaklamalıyız.
Yani komple yasakçı olacağız, bir çare olmaz arkadaşlar nedeni ne biliyormusunuz, tüm bu işleri yapanların sadece ve sadece YTpara da olduğu sanıp çare arayan zihniyete anlam veremiyorum.R10 da dönen ticaret bizden kat ve kat fazladır.Bizde olmayan bir ticeret orada satış yapan kişilerin işine yarar başkada bir fayda saglamaz.
Saygılar, bol kazançlar...

Bu saatten sonra yasaklansa ne olacak kim çalışacak quizle merak ediyorum:)))

Arkadaşlar vurun kırbacı vurun kırbacı hiç acımayın vurun satıcıların sırtına hunharca parçalayın bizi...

zamanında quiz her şartta kanallarımızın ödmesi yaparken quiz can - quiz baba - quiz süper diyenle şimdi hepiniz satış yasaklandsın diye oy kullandınız...tabi siz bilrisiniz....

FAKAT QUİZ SATIŞI KAPANIRSA BU FORUMDA TÜM BOTLARINDA SATIŞIDA YASAKLANMALIDIR.....

bir kişi günde 5-10 quiz kanal yapsa hiç bişi olmaz ama herkes hunharca botlarla günde 100-200 kanala video yüklüyolar.....

BU GEMİDE SADECE QUİZ SATANLAR DEĞİL - BOT SATANLARDA VAR....BU GEMİ BATACAKSA BOT SATANLARDA BATACAK ...BAŞKA Bİ TEKLİF OLAMAZ....

AKSİ HALDE KARGAŞA ÇIKAR !!!! [MENTION=9224]mNote[/MENTION] @ıncubus [MENTION=14908]Samsung[/MENTION]

aynen hocam sende ac bi baslik oy kullanalim gorelim evet cikarsa yasaklarlar zaten.

evet hunharca botla 100-200 video yüklüyorlar ama hunharca 50-100 tane quiz kanal satın alıyorlar. bu hunharca aldıkları partner kanallara bot ile hunharca video yüklüyorlar. birde böyle düşünmek lazım.

en iyi ihtimalle 50 abone 5k izlenim 1 2 ay bekletilmiş kanal alımı yapacaklar. en kötü ihtimal manuel kontrolle alım yapacaklar. adamlar kapananı da ödemeyeceğiz diyor artık. hem kapananı ödemeyecek hem giriş şartları ağır, kim para verip quiz kanal satın alır ? kim bu şartları yapıp quiz kanal satar ?

Şu bot kullanan arkadaşlara sesleniyorum youtube'u çöplüğe çevirmeyin kanala bot bağlayıpta gitmeyin sizin yüzünüzden video yükleyesim gelmiyor. şu botu adam gibi kullanın yüklediğim içerik anında adamın kanalında! bot yapan programcı arkadaşlar! lütfen kanala bot bağlama seçenegini şu programlarınızdan çıkarın kanalımdan video alan arkadaş benim harcadığım emeğin onda birini harcasın be! ve nasıl birşey olduğunu görsün. vicdanlara sesleniyorum...! ben her içeriğe saatlerce zaman harcarken bu bot kullananların yaptığı insanlığa sığar mı? bunlar youtube çöplüğe çeviriyor anlamıyor musunuz 1 saat içinde aynı videodan saniyesi ve açıklaması değişmeden sadece benim yüklediğim içerikten 3-4 kopya oluyor. El insaf yapmayın

şuan ytdestek.com da yüklü sipariş geçildi allahtan orda yasaklanmalı die anket aççak bot sahipleri yokmuş

olsa ne olur olmasa ne olur diyeceğimize biz elimizden gelen önlemi aldık forum olarak ama olmadı deriz daha iyi yasaklansın tabi

Şimdi botsuz bişey olmaz bu bir gerçek ama iyi çalışmak gerek çöplüğe çevirmek değil de etiketinden açıklamasına itinalı olunrsa daha düzene girer. çok kanal yapmak değil iyi kanal yapmak kazandırır. Quiz bu saatten sonra yasaklanmasıda pek birlşey ifade etmez. Zaten çoğu kimse quize kanal bağlamıyo. Ama bu olay ortaya çıkmadan önce bende yasaklanmasını savunuyordum. İnşallah bundan sonra ortaya çıkacak partnerlere iyi davranalım

Şu bot kullanan arkadaşlara sesleniyorum youtube'u çöplüğe çevirmeyin kanala bot bağlayıpta gitmeyin sizin yüzünüzden video yükleyesim gelmiyor. şu botu adam gibi kullanın yüklediğim içerik anında adamın kanalında! bot yapan programcı arkadaşlar! lütfen kanala bot bağlama seçenegini şu programlarınızdan çıkarın kanalımdan video alan arkadaş benim harcadığım emeğin onda birini harcasın be! ve nasıl birşey olduğunu görsün. vicdanlara sesleniyorum...! ben her içeriğe saatlerce zaman harcarken bu bot kullananların yaptığı insanlığa sığar mı? bunlar youtube çöplüğe çeviriyor anlamıyor musunuz 1 saat içinde aynı videodan saniyesi ve açıklaması değişmeden sadece benim yüklediğim içerikten 3-4 kopya oluyor. El insaf yapmayın

hocam dur quiz yasaklansın sonra bakacaklarmış senin olaya

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam her şey bi yana şu abone kasa olayını iptal etmeyi kafaya koymussunuz eyvallah, eyvallah da daha geçen aylarda bu gibi bi kaç güzel güncelleme geldi diye 20 30 liradan 50 liraya çıkan bot ücretinden sonra sırf abone kolaylığı nedeniyle botunu tercih edip alım yapanların haklarını yemiş olmayacak misiniz. Hukukta bile yasanın geriye dönük işlemesi yanlıştır misal bir yasak resmi gazetede yayinlandiktan sonra yasaktır ve sonrasını ilgilendirir. Ben yapılsın yapılması demiyorum ama derdimi anlatabildiysem ne mutlu bana.

Forum kapatsın quiz satışını bende bir destek üzerine botumun abone yapma özelliğini kapatırım.(Quizin açıklamasından sonra gece her halukarda abone kasma özelliğini zaten kapatacağım.)
Ben sen dili ile yazdım ama konuyu açan kişiye yani sana değildi hocam sözlerim yanlış anlaşılmasın :) Genel konuşuyorum sürekli çöpe çevirip çokça kazanıp çokça ağlayan kişilere ithafen. Yoksa uzun süredir videoyap da kullanmıyorum abone özelliği olduğunu bile bilmiyordum.

kanal satışından daha çok bot satışı ile ilgili konu açılması lazım yanlış olmuş bence konu başlığı

Atı alan üsküdarı geçti olan oldu .. Bu saatten sonra yapcak bişey yok ama yine de zararın neresinden dönülürse kârdır ..

Yasaklansın mı? Evet, fakat konunun varlığı eski bir ata sözünü hatırlattı...

"Kocakarı s..... sonra kapıyı kilitlermiş..."

Uzun lafın kısası iş işten geçti arkadaşlar, artık yasaklanmış yasaklanmamış bir önemi yok...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri