Anket: Quiz Kanal Satışı Yasaklansın?

Quiz Satışları Yasaklansın mı?

• Evet, quiz kanal satışları yasaklansın.

Oy: 220 86,3%
  • Hayır, quiz kanal satışları yasaklanmasın.

Oy: 35 13,7%

• Kullanılan toplam oy
    255
Bu Quiz ve bir kaç partnerin yaptırımları daha bir başlangıç, youtube milletin gözüne soka soka uyarıyor ama milletin gözünü para bürümüş, kör olmuşlar gözünü para bürüyenler analarını babalarını da tanımazlar. Adam yapma diyor yapmaaa adam gibi çalış bende sana hayatını sıkıntısız geçireceğin maddi desteği sağlayayım diyor ama millet nankör anlamıyor. Bu daha bir başlangıç bakın yakın zamanda daha neler olacak (Çılgınca, hayasızca, mantıksızca) kanallar açılıp videolar yüklendiği süre.

Hocam baya bir dolmuşsun:) Rahatla biraz. Quiz ölse bile adsense ölmez(Onaylayıp kanal alacak olsalar işe 30.000 personel almaları gerekir.).

konuyu açan youtube a en çok kanal yükleyen botun sahibi,kararı verecek olanlar quiz kanal satışı da yapan yöneticiler ....

sonucu merakla bekliyorum :D

Dünya kadar üstümden youtube'a video yükleniyor. Quiz kanal satışının yasaklanması benimde %1-2 kaybıma neden olacaktır. Çünkü quiz kanal alımı yapanların bir kısmıda bot alıyor. Alım yapamazsa botda almayacaktır. Ben bu yasağı gelecek için istiyorum.

Artık çok geç bu tarz konularda bir çok kez açıldı büyük çoğunluk yasaklasın dedi ama herhangi bir değişiklik yok

Ben 3 yıldır bot satışı yapabiliyorsam, demekki 3 yıldır bot ile çalışanlar kazanıyordur. Bot satışını tabiki bir başkası açar konusunu açar ve kapattırmaya çalışabilir. Fakat kapanacağını hiç sanmam çünkü bot ile kazananların bölümü forum içinde oldukça fazla.

Hocam illa ki kazaniyorlardir, ona bir lafim yok. Zaten 1000 kanali bota baglayip, yukleme yapip kazanamayan varsa bu isi yapmasin, gitsin 9-5 bir iste calissin. Sorun insanlarin kazanmasinda degil, eger bu isin devamliligini istiyorsaniz ve bunun icin bu konuyu actiysaniz elinizi tasin altina koymaniz gerekecek.
Quiz'in gonderdigi aciklama mail'inde "Please keep in mind YouTube is fighting against spam. If 2 years ago YouTube started paying attention to the number of subs and how the subs were gained by the channels, the content and manner of its upload would be on the radar now. If one and the same video is uploaded on the several channels and YouTube detects the upload is performed not by the human beings but robot or any automated system, all those activities would be defined as a spam. YouTube team will terminate such channels without any special notification. Google-account will be terminated as well as all channels connected to the account. " diyerek bu isin ne sekilde yapildigini da belirtmis..

Sorun aslinda sadece kanal satisi degil, sorun tam olarak bu kanallara yapilan sacma sapan yuklemeler... Adam gelmis bir kanala 1000 video atmis, masallah corba gibi kanal.. Icinde film var, muzik var, car crash var, funny compilations var. Bunu elle yapan adam yoktur. Varsa da cok azdir..

Amacim isinizi baltalamak degil, eger cozum ariyorsak bunu kokunden cozmemiz gerekecek..

valla bir tane quiz kanalım kalmadı ama kanalı olanlar için yasaklansın diye kullandım. atılmalar devam edecek sıra herkese gelecek. ben söylemiyorum kendileri mail atmış. yasaklansın diye bir yıldır söylüyorduk zamanında önlem alınsaydı bu ay herkes parasını almış olacaktı. bu saatten sonra yasaklansa da birşey değişmez bence.

@Web_Scripti, partner işi artık zorlaşacak alımlar ya manuel olacak ya VSP gibi 50 abone 5k izlenim gibi ağır şartlar olacak muhtemelen bu şartlara 1 2 aylık kanal olması da eklenecek. quiz zaten tarih oldu bir devir kapandı. quiz satışı falan olmaz artık olsa bile giriş şartları ağırlaştığı için astronomik rakamlara olur. böyle ölü bir konuyla ilgilenmek yerine adsenseye bağlı kanallarda content id'e hatası olmamasına rağmen neden para kazanması gittiğine dair kafa yorsan daha faydalı olur. adsense olayını çözemezsen asıl sen işsiz kalacaksın farkında değilsin. arkadaşlarla seni konuya çağırdık.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...986-kanallarin-para-kazanmasinin-gitmesi.html

Son düzenleme:
Bu işi yapan kişilerin aklı düz mantık ile çalışmaz. Hepimiz ortalığı karıştırmadan kararı vereceğmize inanıyorum:) İnanmak başarmanın çeyreğidir :P

Satan yine satar dostum. Adam 50 TL'ye satar yinede satar. İlk partnerlar çıktığında 30-50 TL'ye kanallar kapışılıyordu(Ben bile geçen 50 TL'ye MN partner kanalı almıştım).

Tüm partnerlarda yasaklanabilir fakat quiz 10x satılıyorsa diğerlerinin toplamı 1x satılmıyor. Bu nedenle quiz bana göre önceliklidir.

Ben 3 yıldır bot satışı yapabiliyorsam, demekki 3 yıldır bot ile çalışanlar kazanıyordur. Bot satışını tabiki bir başkası açar konusunu açar ve kapattırmaya çalışabilir. Fakat kapanacağını hiç sanmam çünkü bot ile kazananların bölümü forum içinde oldukça fazla.

Valla hocam forumda fikirlerine, görüşüne, çalışma azmine ve başarısına şapka çıkaracağım tek kişiniz :)

Örnek olarak gördüğüm kişisiniz, her zaman yerinde ve önemli kararlar sunuyorsunuz fakat gel gelelim ki, bizim vatandaş böyle değil.

Bu olayı en iyi şekilde şöyle özetleyebiliriz,

Dolar 5 TL oldu diyelim oh youtube ödemesi daha fazla gelecek,
Ama ülke olarak bakınca batarız.

Umarım Yönetim bu galiba 10 yada 11. konu quiz hakkında şu yasağı çıkarır artık.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam sizde bir düzenleme yapmayı düşünüyor musunuz? Günde 5k video yükleyenler için , buna da bir önlem alınmalı.

Hocam illa ki kazaniyorlardir, ona bir lafim yok. Zaten 1000 kanali bota baglayip, yukleme yapip kazanamayan varsa bu isi yapmasin, gitsin 9-5 bir iste calissin. Sorun insanlarin kazanmasinda degil, eger bu isin devamliligini istiyorsaniz ve bunun icin bu konuyu actiysaniz elinizi tasin altina koymaniz gerekecek.
Quiz'in gonderdigi aciklama mail'inde "Please keep in mind YouTube is fighting against spam. If 2 years ago YouTube started paying attention to the number of subs and how the subs were gained by the channels, the content and manner of its upload would be on the radar now. If one and the same video is uploaded on the several channels and YouTube detects the upload is performed not by the human beings but robot or any automated system, all those activities would be defined as a spam. YouTube team will terminate such channels without any special notification. Google-account will be terminated as well as all channels connected to the account. " diyerek bu isin ne sekilde yapildigini da belirtmis..

Sorun aslinda sadece kanal satisi degil, sorun tam olarak bu kanallara yapilan sacma sapan yuklemeler... Adam gelmis bir kanala 1000 video atmis, masallah corba gibi kanal.. Icinde film var, muzik var, car crash var, funny compilations var. Bunu elle yapan adam yoktur. Varsa da cok azdir..

Amacim isinizi baltalamak degil, eger cozum ariyorsak bunu kokunden cozmemiz gerekecek..

Fikirlerine saygım var hocam. Evet botların satışlarını yasaklamak youtube.com'a yüklenen spamın %1'i, quize yüklenenlerin %7(quize bağlı şuana kadar 21.000 kanal yapılmış.) azalması demektir. Botun satışı forumda yasaklanırsa benim satışım tabiki belli oranda düşecektir ama bu tatmin mi edecektir yoksa bot kullananları sinir mi edecektir. Onlar yönetim ve kullananların kararı.

%20 sinin kanalları kapanmadı diyelim bence.

Belkide oran daha azdır. Ben 3-5 aşağı yukarı olarak yazdım.

Bence bot satışıda yasaklanmalı, buna videoyapda dahil

Tabiki yönetim o kararı verirse sıkıntı yok.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], partner işi artık zorlaşacak alımlar ya manuel olacak ya VSP gibi 50 abone 5k izlenim gibi ağır şartlar olacak muhtemelen bu şartlara 1 2 aylık kanal olması da eklenecek. bana kalırsa quiz kanal satıcılarından ziyade sen işsiz kalacaksın. quiz zaten tarih oldu bir devir kapandı. quiz satışı falan olmaz artık olsa bile giriş şartları ağırlaştığı için astronomik rakamlara olur. böyle ölü bir konuyla ilgilenmek yerine adsenseye bağlı kanallarda content id'e hatası olmamasına rağmen neden para kazanması gittiğine dair kafa yorsan daha faydalı olur. adsense olayını çözemezsen asıl sen işsiz kalacaksın farkında değilsin.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...986-kanallarin-para-kazanmasinin-gitmesi.html

Kıyamet kopsada ölsek

Bu abone boylarının sahte izlenimlerin bu kadar artmasının nedeni de bu partner satislariydi zaten. Temiz satış şeklinde kalmadı kalmayacak da işin içine sahte izlenim ve aboneler girdi google düğmeye bastı. Tabii ki yasaklansın. Hep diyoruz 1k izlenimi yapamiyorsaniz dükkanı kapatıp gidin partnerle ne işiniz var. Ama yok ondan değil ben 100 tane kanal basarim iki günde diyorsanız yine kendine ve bize zararsin yine yasaklanmalı. Kendine zarar değilsin aslında bizim on katimizi kazanıp birkaç ay sonra da hepimizin kazancina mani olan bir sistemle çalışıyorsun. En çok sizlanan da sensin. Kazanç gözü kör ediyor kanaatsizlik,doyumsuzluk buruyor gözü. Neyse lafım çöpe çevirip en çok kazanıp en çok aglayanlara. Sayelerinde bize de set konuyor ama aglamiyoruz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bot sahiplerininde en azından bu tür saçma sapan yükleme yapanları uyarmanız lazım gerekirse üyeliklerini silmeniz lazım. [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] ın dediği gibi 1000 video var kanalda her türlü içerik var. Bunu engellemek lazım. Botu böyle kullananların üyeliklerini uyardıktan sonra silin gitsin.

Hocam baya bir dolmuşsun:) Rahatla biraz. Quiz ölse bile adsense ölmez(Onaylayıp kanal alacak olsalar işe 30.000 personel almaları gerekir.).

Sen şuan çok rahatsın dimi? Emin ol ben senden daha rahatım. Çünkü yaptığım işin kalitesinin sonuna kadar arkasındayım. Bak şuan gelecek ay çok yüksek bir miktarda alacağım var quizden. Ben çalışmıyorum işsizim, geçimimi bu işlerden sağlıyorum. Adsense kapansın, quiz kapansın ve diğerleri kapansın emin ol zerre kadar umurumda olmaz. Bidahaki ay alacağım yüksek miktar yalan olsun umurumda olmaz. Ben rızıkı veren Allah alan gene Allah derim şükreder geçer, hatalarıma bakar yoluma ona göre devam ederim. Benim kızdığım konu yaw arkadaş benim gibi bu işlerden evini geçindiren onlarca insan var, annesin babasına destek çıkan gençler var, okul masraflarını çıkaran genç arkadaşlarımız var, borcu harcı olan bir çok insan var. Yapmayın, kendinizi mallığa vurmayın, uyarıları dikkate alın adımınızı ona göre atın. Kanal satınmı alıyorsunuz adam gibi kullanın, botu satın mı alıyorsunuz mantığına uygun kullanın, render programımı kullanıyorsunuz abuk sabuk işler yapmayın, uyarımı geldi adsense ve diğer partner firmalarından dikkate alın kurallar neyse ona uyun. Ben şahsım adına flag olayından nemalanlara, şuursuzca düşünmeden kanal açıp youtube'u çöplüğe çevirenlere ve türevi münasebetsizlere hakkımı helal etmiyorum.

Son düzenleme:
Yasaklanırsa ne olur yasaklanmasa ne olur diyen arkadaşlarım eğer yasaklanırsa tabikide olumlu yönde bir durum yaşanır.Eğer bu yapılanlar devam ederse yt bu işin üstüne dahada yürüyecek daha kanal atılacaktır.Tüm bunların nedeni aşırı spamdır.Eminim benim gibi olan birçok arkadaş vardır.Şimdiye kadar bir tane bile quizden atılan kanalım olmadı.Ama bu yaşananlardan dolayı ben bile şuan tırsıyorum.Üniversite ögrencisiyim paramı çıkarmam lazım.Önceden iyiydi kanal kapanırsa yinede paramı alırım diyordum ama şimdi kapanacak diye korkudan sürekli kanallarımı kontrol ediyorum.Umarım bu durumu dur derizki YT de bu olayın peşini azda olsun bıraksın.

@Web_Scripti, partner işi artık zorlaşacak alımlar ya manuel olacak ya VSP gibi 50 abone 5k izlenim gibi ağır şartlar olacak muhtemelen bu şartlara 1 2 aylık kanal olması da eklenecek. quiz zaten tarih oldu bir devir kapandı. quiz satışı falan olmaz artık olsa bile giriş şartları ağırlaştığı için astronomik rakamlara olur. böyle ölü bir konuyla ilgilenmek yerine adsenseye bağlı kanallarda content id'e hatası olmamasına rağmen neden para kazanması gittiğine dair kafa yorsan daha faydalı olur. adsense olayını çözemezsen asıl sen işsiz kalacaksın farkında değilsin. arkadaşlarla seni konuya çağırdık.

Konunun farkındayım. Fakat testler devam ederken cevap vermek doğru olmaz. Bende herhangi bir sıkıntı yok. Fakat daha denemeye başlayalı 10 gün oldu. Ads tarafında herkesde para kazanma gitti dendiğinde bendekiler sağlamsa çözüm doğru demektir.

Valla hocam forumda fikirlerine, görüşüne, çalışma azmine ve başarısına şapka çıkaracağım tek kişiniz :)

Örnek olarak gördüğüm kişisiniz, her zaman yerinde ve önemli kararlar sunuyorsunuz fakat gel gelelim ki, bizim vatandaş böyle değil.

Bu olayı en iyi şekilde şöyle özetleyebiliriz,

Dolar 5 TL oldu diyelim oh youtube ödemesi daha fazla gelecek,
Ama ülke olarak bakınca batarız.

Umarım Yönetim bu galiba 10 yada 11. konu quiz hakkında şu yasağı çıkarır artık.

Teşekkür ederim hocam. Kesinlikle dolar düşüncene katılıyorum. Zaten aynı oranda bütün herşey zamlanmıyor mu? Zamlanmayan ürünlerde 10-15 güne zamlanmayacak mı? işte ama düşünen dediğin gibi yok.

Zararın neresinden dönülürse kardır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam sizde bir düzenleme yapmayı düşünüyor musunuz? Günde 5k video yükleyenler için , buna da bir önlem alınmalı.

Ben günlük 10k hak paketimi satışdan kaldırdım sonrada 10 gün günde 10k dan fazla kimse yükleyemez özelliği getirdim. yaklaşık 20 gün sonrada 1 üye 1 günde 5k üstü yükleyemez olayını getireceğim. Yani ben alınmış haklar harcansın ama ileride bu kadar boyutlu spam yapanlara izin vermeyeceğimi belirttim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet Hocam

Konunun farkındayım. Fakat testler devam ederken cevap vermek doğru olmaz. Bende herhangi bir sıkıntı yok. Fakat daha denemeye başlayalı 10 gün oldu. Ads tarafında herkesde para kazanma gitti dendiğinde bendekiler sağlamsa çözüm doğru demektir.

Bu konuda bir denemeniz mi var ?

Bu mantikta gidersek eger, sadece Quiz satisi degil diger tum partner kanallarin satisi ve bununla beraber bot satisi da yasaklanmali...

Millet 1000 kanal aliyor, bunun cogunlugunu botla yukluyor cunku kolayina geliyor..

Eger bot satisi da engellenirse, boyle bir kolaylik ortadan kalkacagi icin satislar da otomatikman dusecektir..

Yoksa Quiz satisini forumdan yasaklarsiniz, adam gider skype'tan satar. Site acar, oradan satar vs. vs.

bota tepki biraz saçma olmuş. Düşünüldüğünde forumun çoğu bottan kazanıyor. Konuyu açan arkadaş bile kaç senedir botta kazandırıyor millete.
Belki sen VDS veya manuel çalışıyo olabilirsin bu senin yöntemin. Çoğu kişide Botla kazanıyor. bu da onların yöntemi...
Hadi botları kapatalım deseler. botla çalışan arkadaşlara bir tane ayar program vs öğreten olmaz. Bu arkadaşlar ne yapacak peki.
Söylediğiniz resmen VDS-Manuel çalışanlar kazanmaya devam etsin. Forum botla çalışanlara izin vermesin. Biz kazanalım sadece demekten ibaret sadece en azından ben öyle yorumladım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri