Anket: Quiz Kanal Satışı Yasaklansın?

Quiz Satışları Yasaklansın mı?

• Evet, quiz kanal satışları yasaklansın.

Oy: 220 86,3%
  • Hayır, quiz kanal satışları yasaklanmasın.

Oy: 35 13,7%

• Kullanılan toplam oy
    255
bence hala önemi var çünkü sorunsuz bi şekilde ödeme alanalr var ve bu kişiler geneli organik çalışıyor

Forumu kapatalım tümden olsun bitsin.
Yasaklanmasın, yasak çözüm değil malesef.

bot yapımcısı ve kanal satış platformu sahibi olarak böyle bir konu açmanız çok manidar. sadece suç quiz satıcılarında mı? o hazırlanan kanallar belki sizin platformunuzdan satın alınıyor ve yine sizin botunuzla dolduruluyor. önce siz satış politikanızda ne tür değişiklikler uygulayacaksınız onları duymak isteriz.

web_scripti yıllardır bu forumdasınız amacım tartışma cıkarmak değil fakat talep varsa üretimde olacak örneğin 100 kanal alacak olsanız kendinizden pay biçin botla ugrasıyorsunuz musterilerle ugrasıyorsunuz vs. meşguliyetiniz var ama kanal yapmanız gerekiyor zamanınız yok ama bu 100 kanal bi şekilde yapılacak,zamanınız olmadıgı ıcın gidip sıparıs verıp paranızla alıyorsunuz yani burda kanal satılmasında problem nerede isteyen kendisi yapar isteyen satın alır eger kanal satısı yasaklansın dıyorsanız admınlerde yasaklayacaksa bana göre bu duruma dusulmesının sebebi botlar vdslerde gunde bir ipden yuklenecek video sayısı bellıdır bunun ustune cıkamazsın vds calısanlarda kotalı calısır ama botla oylemı hunharca adam günde kım var kım yok alayının vıdeosunu rast gele alıyor benim dusuncemde botlar yasaklansın bu benım dusuncem ozaman bende bı konu acayım botlar yasaklansın diyelim butun tıcaret yapanlar birbirine konu acsın problem cıkarsın boylemı olması gerekıyor tabi boyle olmamalı herkezin aklı var mantıgı var kimseyi kısıtlıyamazsınız forumda bot satısı yasaklansa sız bot satısından vazmı geçeceksiniz sitenizden yine satacaksınız kanal satısı yasaklansa ne olacak kanal satanlar yine satacak bu konular neye cozum acılmasında mantık nedir yani bukadar zamandır sizde dahil okadar cok eski üye var halen bu gibi gereksiz konuların üstünde niye duruyorsunuz anlam veremiyorum tekrar soyluyorum benim gorusum quıze fazla kanal olması quız ıcın sorun teskıl etmez hunharca botlarla spam yapıldıgı ıcın google sorun cıkarmıstır botlar bu konuda en buyuk sorumludur

web_scripti yıllardır bu forumdasınız amacım tartışma cıkarmak değil fakat talep varsa üretimde olacak örneğin 100 kanal alacak olsanız kendinizden pay biçin botla ugrasıyorsunuz musterilerle ugrasıyorsunuz vs. meşguliyetiniz var ama kanal yapmanız gerekiyor zamanınız yok ama bu 100 kanal bi şekilde yapılacak,zamanınız olmadıgı ıcın gidip sıparıs verıp paranızla alıyorsunuz yani burda kanal satılmasında problem nerede isteyen kendisi yapar isteyen satın alır eger kanal satısı yasaklansın dıyorsanız admınlerde yasaklayacaksa bana göre bu duruma dusulmesının sebebi botlar vdslerde gunde bir ipden yuklenecek video sayısı bellıdır bunun ustune cıkamazsın vds calısanlarda kotalı calısır ama botla oylemı hunharca adam günde kım var kım yok alayının vıdeosunu rast gele alıyor benim dusuncemde botlar yasaklansın bu benım dusuncem ozaman bende bı konu acayım botlar yasaklansın diyelim butun tıcaret yapanlar birbirine konu acsın problem cıkarsın boylemı olması gerekıyor tabi boyle olmamalı herkezin aklı var mantıgı var kimseyi kısıtlıyamazsınız forumda bot satısı yasaklansa sız bot satısından vazmı geçeceksiniz sitenizden yine satacaksınız kanal satısı yasaklansa ne olacak kanal satanlar yine satacak bu konular neye cozum acılmasında mantık nedir yani bukadar zamandır sizde dahil okadar cok eski üye var halen bu gibi gereksiz konuların üstünde niye duruyorsunuz anlam veremiyorum tekrar soyluyorum benim gorusum quıze fazla kanal olması quız ıcın sorun teskıl etmez hunharca botlarla spam yapıldıgı ıcın google sorun cıkarmıstır botlar bu konuda en buyuk sorumludur

Sonsuz teşekkürler

en iyisi quiz satışları bitecek bot satışlarıda duracak vdsden ne yapıyosanız yapın az yapın öz yapın. Bu saatten sonrada işi bilen kazansın. Bu söylediğim bencillik değil bişeylerin devam etmesi için bunların olması artık şart. Adamlar kendisi söylüyor kanal satanları bunlar yuzunden diyor çok etkilendik. Hala akıllanmayanlar yok mu forumda var dicek bişeyim yok artık. Kendi topugumuza sıkmaya devam edelim. Bi gün olucak herkes ağlayacak burda. Eğer bu önlemler alınmazsa. Gidiceksiniz bu seferde dailymotion kurutmaya çalışacaksınız. Gecen gün bi arkadaşın dediği gibi dailymotion botu lazım diyodu onlarıda yaparsınız ondada bi süre kazanır onuda batırırsınız bu kafayla giderseniz. Ben bot kullanmadımmı kullandım yutubum kullandım. Ama hiç bir zaman sömürmedim lazım olduğu zamanlarda kullandım. Hep vds kullandım. Kaç kanalım atıldı derseniz atılan kanal sayım az. Hep planlı çalıştım. Bi tek flagtan kapanan kanallardan canım yandı işte. O flagçılardanda kat kat çıkmıştır inş o paralar ki eminim ki çıkmıştırda... Zor değildi 1 k izlenim 10 abone. Bunu yapamayanlar işte quiz kanalları aldı bastı çöp videoları hep. Az ve öz çalışsaydınız izlenenleri azıcık araştırıp bulsaydınız. Planlı bi şekilde kanal soksaydınız quize aç gözlülük yapıp flag atmasaydınız bunlar olmucaktı canımız yanmıcaktı. Allah ıslah etsin başka bişey demiyorum.

Partnere bağlı hazır hesap satın alıp bota bağlamak 5dk. Ama bağlı olmayan kanalı bota bağlayıp partnere sokmak uzun iş. Ayrıca quiz kanal satışı gereksiz pahalı. 1000 izlenme göndermek şu an piyasada 0,6 $. Satıcılar böyle bedava para varken neden satışı bıraksın? Kanal satanlar o kadar kanal satacağına kendi kanallarına yükleseler daha çok kazanır. Ama partner kanal satışındaki para nakit ve kar oranı çok yüksek. Ben olsam quiz kanal satış limitini kaldırırım. Piyasada 5 tl ye satanlar çıkar çoğu satıcı da bu işi bırakır. En azından daha az çöp kanal sokulur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri