[ANKET] YTPara Moderatörünü Seçiyor !

YTPara Yeni Moderatörü Kim Olsun ?

• Alex

Oy: 137 34,5%
  • Egva06

Oy: 6 1,5%
  • Throck

Oy: 10 2,5%
  • Fatihbaz

Oy: 40 10,1%
  • Mumru

Oy: 15 3,8%
  • Drdvll

Oy: 9 2,3%
  • Slayfer

Oy: 17 4,3%
  • Samsung

Oy: 119 30,0%
  • Tokibala

Oy: 16 4,0%
  • Arshavin

Oy: 11 2,8%
  • Hemedo

Oy: 17 4,3%

• Kullanılan toplam oy
    397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CBurak

★★★ƬӇЄ Ɯ&#
Kayıtlı Üye
IŞTE ILK 3'E GIRIP MODERATOR OLMAYA HAK KAZANAN ARKADAŞLARIMIZ; 1. [MENTION=9020]Alex[/MENTION] 2 [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] 3. [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle.. Ek olarak seçime katılan tüm adaylara [MENTION=9224]mNote[/MENTION] adminimiz tarafından açıklandığı gibi 1 aylık gold üyelik verilecektir.

Büyük gün çattı geldi ! Cumhur moderatörünü seçiyor :)

q9b5aB.png

YTPara yönetimi olarak aldığımız karardan ve adaylık başvuruları için açılan konudan sonra büyük oylama artık başlıyor !!

Tüm üyelerimizi moderatörlerini seçmek için oy kullanmaya davet ediyoruz, oylamanın kuralları aşağıda ki gibi olacaktır;

Oylamanın bitiş tarihi 12.8.2014 - 24:00 dır.

Her üye yalnızca 1 adet oy kullanabilecek,
Onaysız kullanıcılar hiçbir şekilde oy kullanmayacak,
Seçim bittikten sonra oylamalar kontrol edilecek ve olası hileli oylar tespit edilip silinecektir.
Anket 1. si moderatör olarak istediği bölüme atanıcaktır.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION], [MENTION=10520]zetsurin[/MENTION], [MENTION=11352]Muro[/MENTION], [MENTION=9749]xSnox[/MENTION], [MENTION=13914]brain[/MENTION], [MENTION=8077]NoEroin[/MENTION], [MENTION=12447]egva06[/MENTION] @ßerkan [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] [MENTION=7879]Throck[/MENTION] [MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=15387]turks00[/MENTION] [MENTION=8604]makroserver[/MENTION] [MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] [MENTION=10199]mumru[/MENTION] [MENTION=8951]ahzem[/MENTION] [MENTION=14016]prens[/MENTION] [MENTION=8286]krtzyn[/MENTION] [MENTION=10157]drdvll[/MENTION] [MENTION=12850]slayfer[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=13435]ozqur17[/MENTION] [MENTION=13510]bursalee[/MENTION] [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] [MENTION=8652]Existence[/MENTION] [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] [MENTION=7919]haberal02[/MENTION] [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=11139]IceMachine[/MENTION] [MENTION=12775]malkomxtuba[/MENTION] [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION] [MENTION=9326]cemocan03[/MENTION] [MENTION=12660]Paramedic[/MENTION] [MENTION=13597]flypow3r[/MENTION] [MENTION=12557]Dooo[/MENTION] [MENTION=8523]tokibala[/MENTION] [MENTION=9095]Arshavin[/MENTION] [MENTION=13811]sadeceytpara[/MENTION] [MENTION=12653]plesk[/MENTION] [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] [MENTION=8604]makroserver[/MENTION] [MENTION=7890]EnemyHunter[/MENTION] [MENTION=13788]cybersoldier[/MENTION]

Hepinize ytpara yönetimi olarak başarılar diliyoruz !

NOT: Aday olan veya olmayan arkadaşlar konu ile sıkıntısı olan lütfen bana özelden yazsın direk olarak konunun altına yazmayın lütfen.

Anketin biraz daha küçülmesi uğruna ankette yer alan arkadaşlar istedikleri zaman birinin lehine çekilebilirler. Yani örneğin X üye Y üyeyi destekliyorum ben ve anketten çekiliyorum beni destekleyecek üyelerin Y üyeye oy vermesini öneririm. Şeklinde bir yazı yazarsanız anketten kaldırırız hem daha düzenli bir oylama olur.

Not: Şuana kadar verilmiş oylarda düzenleme yapılmaz, yani sizin almış olduğunuz oylar diğer kişiye aktarılmaz sadece ileride size oy vermeyi düşünen arkadaşlar sizin mesajınızı görerek diğer arkadaşa oy verebilir.

Not2: Bu şekilde atılan çekilme mesajları konunun ilk mesajında alıntılanarak alt alta eklenecektir ;) YANİ BURAYA :)

Edit. Cekiliyorum ve mercurial i destekliyorum. Kendisini tanımam etmem yanlış anlaşılmasın.

Ben de fazlalık yapmayayım :) Çekilip [MENTION=12679]Hemedo[/MENTION]'ya destek veriyorum.

çekilip alex desteklemek istiyoru memlekete gidicem zaten aktif olamam o sürede

[MENTION=10030]CBurak[/MENTION]; ben çekiliyorum ve her soruya nokta atışı oalrak cevap veren üyelerden olan [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]; ı destekliyorum :)

[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] beni silebilirsin bende [MENTION=13914]brain[/MENTION] i destekliyorum

вєякαη;531239' Alıntı:
Alex yönetim için uygun birisi kendisi çok saygılı efendi bir insan bence daha önceden yetki sahibi olmamış kişiye destek olmak gerektiğini madem bu kadar yaklasmisken moderatorlük için bu kadar isteği olan birisini bence kırmamak gerektiğini düşünüyorum ve çekilip Samsung kardesimizi destekliyorum . Bana oy veren oy vermeyen arkadaslarida teşekkür ederim. Saygilarimla

[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] bende çekilmek istiyorum

Bende çekiliyorum. Mod olsamda siyasi tartışmalara dayanamam:D [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] u destekliyorum.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun ;) Bakalım yeni ekip arkadaşımız kim olacak :) Herkese başarılar...

Bütün adaylara başarılar dilerim gerçekten hakeden kişiler var fakat benim gözümde ne zamandır takip ettiğim [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] var, kimse kırlılmasın veya gücenmesin arkadaşlar herkese başarılar :)

Forum'a yöneticilik yapabilecek düzeyde olgun, tarafsız, bilgili, adaletli bir moderatör seçilmesi dileğiyle hayırlı olsun :)

Konan olsun.Daha iyisini bulamazsınız sfasfkasfasfas :D

hani ben :D ilk icratım postbit yapmaktı :D

ideolojilerine yeni düşmeyecek hissetiğim insan : pynrs

Fatihbaz verdim hayırlısı.

Oy verirken troll olan kisilere vermeyin size yardım eden gerekli konular açan ünlem geçme taktigi paylasan olgun kisilere verin brainde iyi konular paylasıyor mesela aktif ama şansa verdim

İş başka arkadaşlık başka. Bilgisine en çok güvendiğim aday mercurial'dir.

Forumun beyine ihtiyacı var :D [MENTION=13914]brain[/MENTION]

[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] Anket ne zaman bitecek acaba en azından üyeler hakkında araştırma yapalım konularına mesajlarına felan bakalım.

Oyumu daha kullanmadım pm den teklif bekliyorum ona göre :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri