[ANKET] YTPara Moderatörünü Seçiyor !

YTPara Yeni Moderatörü Kim Olsun ?

• Alex

Oy: 137 34,5%
  • Egva06

Oy: 6 1,5%
  • Throck

Oy: 10 2,5%
  • Fatihbaz

Oy: 40 10,1%
  • Mumru

Oy: 15 3,8%
  • Drdvll

Oy: 9 2,3%
  • Slayfer

Oy: 17 4,3%
  • Samsung

Oy: 119 30,0%
  • Tokibala

Oy: 16 4,0%
  • Arshavin

Oy: 11 2,8%
  • Hemedo

Oy: 17 4,3%

• Kullanılan toplam oy
    397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben zaten bir çok yerde bunun açıklamasını yaptım. çelişmiyorum ben sen sadece bazı şeyleri hazmedemeyen kesimdensin bir daha da yazmam sana cevap buda son mesaj ;)

2 nizide diyecek bir şey bulamıyorum cidden :) Mercurial senin paylaşımlarının bir kısmına baktım bende güzel paylaşımların var yok değil sana lafım yok benim. Seçim bu herkes istediğini yapabilir kimse kimseye engel olamaz. Her isteyen istediği zaman paylaşımını yapar vaatler verir.

Yahu ben paylasim yaptim yardim ettim beni niye secmiyorlar demiyorum. Ozellikle soyledim, moderator olmami isteseler yonetim zaten bana ulasir iletisim kurardi o konu hakkinda. Ha moderator olmusum olmamisim onemli degil. Cunku insanlara yardim etme sebebim moderator olmak falan degildi.

Birde kendinin ne yaptigini dusun. Anket acilmasa o konuyu acmayacaktin bile. Haydi tamam konuyuda actin ama her postta bana oy verin demek nedir? Istisnasiz son postlarinin hepsinde oy istiyorsun. Birakta insanlar sana kendin oldugun icin oy versinler, zorlamalarindan dolayi degil. Paylasim yapip insanlara yardim etmek istiyorsan bu karsiliksiz olmali. Anlamista degilim yani neden bu kadar cok moderator olmak istiyorsun?

Yahu ben paylasim yaptim yardim ettim beni niye secmiyorlar demiyorum. Ozellikle soyledim, moderator olmami isteseler yonetim zaten bana ulasir iletisim kurardi o konu hakkinda. Ha moderator olmusum olmamisim onemli degil. Cunku insanlara yardim etme sebebim moderator olmak falan degildi.

Birde kendinin ne yaptigini dusun. Anket acilmasa o konuyu acmayacaktin bile. Haydi tamam konuyuda actin ama her postta bana oy verin demek nedir? Istisnasiz son postlarinin hepsinde oy istiyorsun. Birakta insanlar sana kendin oldugun icin oy versinler, zorlamalarindan dolayi degil. Paylasim yapip insanlara yardim etmek istiyorsan bu karsiliksiz olmali. Anlamista degilim yani neden bu kadar cok moderator olmak istiyorsun?

Asıl ben size anlam verememekteyim cidden. uzunca yazardım da kendimi yormak istemiyorum.

Bana kim verdi la :D moderatör olmayacam ama olsam bir şey var onu paylaşacaktım ama neyse başka bahara

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] ; Hocam sen hangi takimi tutuyodun ? :)

her ne kadar oylama ile seçmek iyi bişey olsada aklıma kurtlar vadisindeki iskender büyük`ün bi sözü geldi :) tam hatırlamıyorum ama yaklaşık olarak; "devlet yönetimi halka bırakılamayacak kadar önemlidir..." aslında siteye yöneticinin böyle oylama ile seçilmesi garibime gitmedi degil benim.mesela diyelimki herkes a kişisine oy verdi,seçildi.bu adam sitede sevilen,sayılan ama işi yapamayacak,aslında bu işe uymayan biri ise nolucak?iskender abimizin sözüne burada katılıyorum işte.normalde prosedür bellidir,yönetim sitede çok paylaşım yapanlardan,emek harcayanlardan kendisi seçip mod yapar.tabi o şahıs da kabul ederse.dün bi arkadaş demişti,x kişisine verdim ama adam yapabilir mi bilmiyorum ben sadece adamı sevdigim için verdim.bende oyumu Alexe verdim mesela ama kendisiyle 2 kelime muhabbetimiz olmadı.genel olarak listeye baktım,ilk gözüme çarpan Alex ismiydi ve ona verdim.umarım seçilen arkadaş bu işi yapacak birisi olur :)

YTPARA ailesi çok ayıp bitane bile Beyto33 yok ayıp ulen ayıp :)

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] bir fenerli olarak oyumu sana verdim :) hayırlısı..

Bu seçimin asıl amacını kimse anlayamadı aslında. Yada o gözle bakamadı.
Ben Alex'i destekliyorum benimde kendisiyle hiç muhabbetim yok. Ancak daha önce ki yönetici vasıflarından dolayı kendisini destekliyorum.

Ayrıca bu moderatör diğer moderatörlerden farklı olacaktı. Forumda ki biz üyeleri temsil edecekti. Yani yönetime karşı bizim taleplerimizi şikayetlerimizi alacak, köprü vasifesinde adil birisi olacaktı. Böyle seçim materyalleri haline gelmesine çok karşıyım ve resmen bu durum biraz saçma bir hale geldi.

Lütfen bu forumda hala oy vermemiş üyeler öncelikle bunu kafasında bir tartsın ondan sonra oylama devam etsin. Bu şekilde amacından çok uzak bir sonuç olacak ve seçilen herhangi bir üye neden seçildiğini ne amaçlı insanların kendisine oy verdiğini bilmeden moderatör olup öyle hayatına devam edecek

Bu seçimin asıl amacını kimse anlayamadı aslında. Yada o gözle bakamadı.
Ben Alex'i destekliyorum benimde kendisiyle hiç muhabbetim yok. Ancak daha önce ki yönetici vasıflarından dolayı kendisini destekliyorum.

Ayrıca bu moderatör diğer moderatörlerden farklı olacaktı. Forumda ki biz üyeleri temsil edecekti. Yani yönetime karşı bizim taleplerimizi şikayetlerimizi alacak, köprü vasifesinde adil birisi olacaktı. Böyle seçim materyalleri haline gelmesine çok karşıyım ve resmen bu durum biraz saçma bir hale geldi.

Lütfen bu forumda hala oy vermemiş üyeler öncelikle bunu kafasında bir tartsın ondan sonra oylama devam etsin. Bu şekilde amacından çok uzak bir sonuç olacak ve seçilen herhangi bir üye neden seçildiğini ne amaçlı insanların kendisine oy verdiğini bilmeden moderatör olup öyle hayatına devam edecek

Bence oy verecek kişi insanlara yardım eden kişiye versin

Yararlı konu açanlara versin insanların sorunları çözene ünlem geçmeyi anlatana soru sordumu cevap verene versin.

Samsung ve alex ikilisinden biri olacak .

Alex mesaj sayısı bol ama yararlı konusu yok insanlara yardımda ettigi yok inceledigim kadarı ile yani mod olsada degisen bir sey olmayacak.

Samsung aktif ve yararlı konular paylasıyor mod oldumu dahada aktif olup forumu daha iyi hale getircektir.

Bu arada oyumu fatihbaza verdim :D 2 sinide tutmuyorum ama samsung kazansın en iyi aday o

Resmen Forum ahalisinin istemediği insanlar seçiliyor. Peki ulan bu oyları kim veriyor? :D

Fatih abime attım. Hayırlısı paylaşım yapan değil, bilgili olan kazansın.

arkadaş cumhurbaşkanı seçildi biz hala moderatör seçemedik iyi mi :)

Bence oy verecek kişi insanlara yardım eden kişiye versin

Yararlı konu açanlara versin insanların sorunları çözene ünlem geçmeyi anlatana soru sordumu cevap verene versin.

Samsung ve alex ikilisinden biri olacak .

Alex mesaj sayısı bol ama yararlı konusu yok insanlara yardımda ettigi yok inceledigim kadarı ile yani mod olsada degisen bir sey olmayacak.

Samsung aktif ve yararlı konular paylasıyor mod oldumu dahada aktif olup forumu daha iyi hale getircektir.

Bu arada oyumu fatihbaza verdim :D 2 sinide tutmuyorum ama samsung kazansın en iyi aday o

üstad yazını soluksuzca okudum yazının başlangıcından sonuna kadar yüz ifadelerimi bu şekilde belirtebilirim;

:) :rolleyes: :cool: :eek:

Oyumu kime versem kendini sildirtiyor anketten :)) Murce ne oldu babus sana oy verdik sende çekilmişsin ..

Ankette oy verecek bi [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] kaldı :d oyum senindir fatih baz brain de ortalıklarda yok ..

Düşünceme kızacak arkadaşlar olabilir ama ne alex nede samsung modlugu hakkediyor .. :)

Söylemeden edemicem 2 sinin hevesi 2-3 haftaya biter .. Forumla ilgilenmemeye başlarlar :)
[MENTION=10030]CBurak[/MENTION] bence alex ve samsung baya yoruldu oy toplamak için 2 sini mod yapmanız gerekir .. :) istemesemde 2 sinin olmasını ama olacaksa da 2 si olsun

Merhaba beyler,

Tatildeydim, havuz başında güneşlenirken aday olduğumu gördüm.

Talep patlaması da yaşanmış, herkese çok teşekkür ederim güven duyduğunuz için.

Hayırlısı ne ise o olsun, harbiden cumhurbaşkanı seçimi gibi olmuş başlık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri