Anlamlı Günlerde Anlamlı Ziyaret

serce

Yasaklanmış
Selamün Aleyküm Forum Geçenlerde Banlandım ve Açmış olduğum konu yüzüne Allah nasip ettide GeliBolu'na gittim birzaat kendim çekmiş oluduğum fotolar Filistinli "Kudüs" doğumlu çanakkalede şehit düşen askerlerimiz bir kaç resim,

NYAgMk.jpg

57 alay şehitliğinde
8mZ2pd.jpg

Y3kWzD.jpg

Do26ny.jpg

kZBvr9.jpg

Banlandığım Konu

http://www.ytpara.com/konu-disi/40551-filistinli-dort-melek-sehid-edildi-terorist-israil.html

Acil oldu konu kusura bakmayın

Son düzenleme:
Banlandığın konudaki videoyu kaldır diyenlere cevaben
İsrailliler katliamı çocuklarıyla birlikte izliyor.

1. Dünya savaşında Dedelerimizi kesen Filistin bugün iyi mi oldu=?

gerçeklerle alakası olmayan, yalan yanlış belgelerle düzenlemiş bir foto,

OJA7QA.png

aslında üzülüyorum bu ayıp bizim ayıbımız,geçmişimizi ve tarihimizi gerçekleri ögretilmediğinden, veya kişilerin nasıl görmek ve anlamak istiyosa...(Çanakkale-Eceabat,Gelibolu) gezip ve gerçekleri görmeleri,Alalhın izniyle hak daima kazanacaktır....
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] sende hakkını helal et kardeşim sende benim yüzümden bamlandın...

Milli meseleleri karıştırmanın hiçbir anlamı yok dostum "çocuklar ve siviller ölüyo" sorun bu Dünya`nın sorunu da bu "sessiz kalmamız" aynı şekilde yahudi soykırımı olurken de sessiz kaldılar..

Konu yine saptırılıyor ve yine banlanacaksınız gibi.
İsrailliler veya diğer web sitesindeki insanlar ne izlerse izlesinler ama burada +18 hiç bir video koyamazsınız. Bu forumda 13 yaşında insanda 50 yaşında insanda var. Bu kadar insan bu kurala uyuyorsa sizinde uymanız gerekiyor.

[MENTION=8355]serce[/MENTION] Fotoğraflar için teşekkürler Rabbim inşAllah bizlerede nasip eder gidip o kabirlerin başında bir fatiha okuruz.

Milli meseleleri karıştırmanın hiçbir anlamı yok dostum "çocuklar ve siviller ölüyo" sorun bu Dünya`nın sorunu da bu "sessiz kalmamız" aynı şekilde yahudi soykırımı olurken de sessiz kaldılar..

Yahudi Soykırımı Yapılırken Türkiye Sahip Çıktı,burda yalan yanlış konuşulması rahatsız edici bir durum,

[MENTION=8355]serce[/MENTION] helal olsun hocam. Zaten bize muhalif bi kaç arkadaş var. Zaten onlar birazdan burayada uğrarlar. Ben artık onları ciddiye bile almıyorum.

Konu yine saptırılıyor ve yine banlanacaksınız gibi.
İsrailliler veya diğer web sitesindeki insanlar ne izlerse izlesinler ama burada +18 hiç bir video koyamazsınız. Bu forumda 13 yaşında insanda 50 yaşında insanda var. Bu kadar insan bu kurala uyuyorsa sizinde uymanız gerekiyor.

[MENTION=8355]serce[/MENTION] Fotoğraflar için teşekkürler Rabbim inşAllah bizlerede nasip eder gidip o kabirlerin başında bir fatiha okuruz.

Biz bir gerçegi söyledik hiçbirşeyi saptırmak gibi bir düşüncemizde olmadı. Kural ? forumda yazı yazmak kural dışımı? Ben video fln koymadım forumda hangi yaş aralığında insan olduğunu belirtmen iyi olmuş. +18 neye göre kime göre ayrı bi konu neyse.

Biz bir gerçegi söyledik hiçbirşeyi saptırmak gibi bir düşüncemizde olmadı. Kural ? forumda yazı yazmak kural dışımı? Ben video fln koymadım forumda hangi yaş aralığında insan olduğunu belirtmen iyi olmuş. +18 neye göre kime göre ayrı bi konu neyse.

Şimdi sana cevap vermek var ama değmez diye boş veriyorum. Kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri