Anlamsız Aniden Gelen Spamdan Kapanma

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar .. bu benim videolarını alıp paylaştığım şahıs 46 video vardı toplamda gunde 1 tane video ve tum bolumler 1 şahsa aitti ..

bu arkadaşla aynı sekilde videolarını alıp bende yukluyordum .. şimdi girdim kanalına bu sebebden dolayı kanalı kapanmış?

Spam yapmadı bu arkadaş topluluk desen o yediyse benimde topluluk yemem lazımdı ..

Sıra bana mi geldi acaba?

Mantıklı bir açıklama yapabilecek bir arkadaş var mı? bunun sebebini ogrenmek kolay degil ama ben tahminlerinizi bekliyorum . bu benim için önemli arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum

bu kapanmanın nedenini kesin olarak bilebilsek keşke,kapanan kanal sayımız en azından daha düşük olurdu :) mesela kendi bilgisayarı yada kimden hesap aldıysa o karalisteye girmiş olabilir.botla yükleyince youtube a yakalanmış olabilir diyen var,vdsden yüklediyse ondan kapanmıştır diyen var.bu liste uzar gider ama kesin bişey yok.bide kanal senin degil,bu sorulara cevapda veremezsin o zaman hayatta bulamaz,mantıklı tahmin de yapamazsın.

Bu kapanmanın sebebi bence aynı bilgisayar ip'sinde devamlı gmail açılması olduğunu düşünuyorum. Benimde zamanında bu kapanma çok oluyordu.
Birazda youtubenin bakış açısı...

bir aydır mnde olan bir kanalım aynı sebepten kapandı çok fazla gmaile giriş yaptım kendime ait kazançları görebilmek sanırım o yüzden oluyor...

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] biliyorum da hatiri sayilir bi kazanc grtriyor 1 hadtadir adsenseyi f5 yapiyodum ne guzel ondan dolayida acaip merak ettim ayni videolarin alayi bende yuklu kanal gidecek mi diye korkuyla bekleriz [MENTION=9447]Doqal[/MENTION] gorusun icin tskler [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] umarim oyle degildir oyle olsaydi kesin belirtirlerdi ama su var adam gunde bi video yukluyor spam olma ihtimalide dusuk adam belki forumdan biridir ama ingilizcesi iyi olan biri ondan eminim

fazla video yüklemekten oluyor. az yükleyince de spamın anlamı kalmıyor.

kapanmanın sizin anladıgınız şekilde spamla,telifle filan alakası yok yani bu kanal kapandıysa benimkide kapanacak demeyin hocam.yukarıda belirttigimiz nedenlerden kimbilir hangisi/hangileri yüzünden gitti.sizin kanalda aynı şekilde kapanabilir tabi.nasıl olur o da kanal aldıgınız kişide sorun vardır mesela.biçogumuzdaki sorun özellikle bu :)

ben kaç aydır adam akıllı spam yapmıyodum
şuanda birkaçgündür full spam yapıyorum
günde 2 kanal açıyorum 400 400 video basıyorum
kanalların 2k izlenim almalarını bekliyorum, alınca tak lifeye geçirtiyorum

bir kaç gün önce aynı şekilde benimde kanalım kapandı.
1 videom ihtar yedi aynı dakkada kanal uçmuş

telif yoktu ihtar yoktu
ihtar alan videda spam aldatıcı değildi

4000 tl kazanmıştım bu ay o kanalda ödeme gelirmi sizde daha önce bunu yaşayıp ödeme alan varmıydı

Özele almıcam akışına bırakalım gittiği yere kadar gitsin

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] [MENTION=9447]Doqal[/MENTION] [MENTION=15636]mustyy58[/MENTION]

20 gundur vds de kanal açık hiç çıkış yapıp da şifreyi tekrar girmedim .. her vds yi actigimda kanalda dolasır yeni video yuklerım ..

1 kere giriş yaptım sayılıyor demi bu :) bugun ilginç sorular bendeneeen

kesin bilgi veriyorum.

10 adet gmail aldım forumdan 10uda bu yüzden kapandı 5 inde hiç video yoktu.

Yani sürekli aynı ipden mail açan kisilerden dolayı kapandı.

kesin bilgi veriyorum.

10 adet gmail aldım forumdan 10uda bu yüzden kapandı 5 inde hiç video yoktu.

Yani sürekli aynı ipden mail açan kisilerden dolayı kapandı.

yani sen diyosun ki evet bu adam gunluk tek video yukluyordu 2 aydır sorun yok ama kapanma sebebi 2 ay once aldıgında sorunlu olarak mı aldı diyosun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri