Anlatım : Google + Yöntemi...

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
google + baglı halde 14 gün kalırsa kanal alt kanala dönüyor...

Alt kanala dönerse para kazanma 1 daha kapatılırsa para kazanmaya açamazsın hocam

Benin hic kapanmadi yani kapansa 1.yontem acarsam 14 gun icinde +g baglantisini kesmem lazim, ki bir daha kapanirsa acabilelim dogru mu anlamisim..?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ben mesela açıyorum ama hiç video yüklemiyorum kanala yine kapanıyo neönerirsiniz

google + baglı değilse kanalda ne yapcaz ? sadece baglayıp beklicez mi ?

Hocam ben mesela açıyorum ama hiç video yüklemiyorum kanala yine kapanıyo neönerirsiniz

galiba bu ip ile alakalı sizin.. ip kara listeye düşmüş olabilir mi? durduk yere kanal kapanması videosuz genelde buna bağlanıyor

---------- Mesaj saat 01:34:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:33:11 civarında gönderildi. ----------

google + baglı değilse kanalda ne yapcaz ? sadece baglayıp beklicez mi ?

ilk defa kapandıysa baglayıp yeni isim vermeniz yeterli

Eline saglik cok cok iyi. Yardim icin tesekkurler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galiba bu ip ile alakalı sizin.. ip kara listeye düşmüş olabilir mi? durduk yere kanal kapanması videosuz genelde buna bağlanıyor

---------- Mesaj saat 01:34:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:33:11 civarında gönderildi. ----------

ilk defa kapandıysa baglayıp yeni isim vermeniz yeterli
Sanmıyorum çünkü 4 farklı vdsden açtım bottan açtım kendi pcimden açtım bazıları arkadaşlara açtırdım yani para kazanma açıldıktan sonra ne önerirsiniz birde kapanmamsı için önerileriniz nelerdir.
Mesela 10-20 dk soru işareti olan videoları siliyorumç.
Tek kanallaydım bugün 1 tane telif geldi para kazanma uçtu.

Sanmıyorum çünkü 4 farklı vdsden açtım bottan açtım kendi pcimden açtım bazıları arkadaşlara açtırdım yani para kazanma açıldıktan sonra ne önerirsiniz birde kapanmamsı için önerileriniz nelerdir.
Mesela 10-20 dk soru işareti olan videoları siliyorumç.
Tek kanallaydım bugün 1 tane telif geldi para kazanma uçtu.

adsensen ile ilgili sorun olabilir.. o kanalların kapatılmasında mailde ne yazıyor acaba söler misin?

Sabit olursa konu cok iyi olur.

Konuyu acan arkadasa tesekurler.

Hocam google + bağlantısını kestikten sonra 24 saat veya 48 saat beklememize gerek var mı ?
ben 6 kanal sildim hepsinde de telif ve dünya geneli engel vardı..önemli iki kanladan birini kurtardım ama ikincisini kurtaramadım her ne yaptım ise eski kullanıcı ile yada kendi orjinal adı ile bağlantı kuruyor.bu yüzden youtube kanalı güncellemiyor ve para kazanması açılmıyor
24 saattir bağlantı kesik şimdi tekrar yeni bir + sayfası ile ilişkilendirip 12 saat bekleeyim mi
önemli bir kanal hocam içinde 500k izlenim alan videolarım var :( help me

Ekleme: bunları sorarken uğraştım hocam, google + bağlantısını silmştim ama takılı kalıyordu ben de tekrar eski sayfaya yönlendiriyordu... alternatif olarak google + yeni bir sayfa açtım ve tekrar youtube den google + ilişkilendirmek istedim o sayfayı ilişkilendirmemi sitedi bende ilişkilendirdm
istedim ve kanalım alt kanal konumuna düştü, şimdi geriye kalan 12 saate kadar beklemek

hocam benim aklıma takılan birşey var 2. anlattığınız yöntem yani daha önce para kazanmayı google + yaparak açmıştım şimdi google + sayfasını sileceğim silmesinede bu yöntemi uyguladığımız için kanalların adsensede biriken ödemesini almakta sorun yaşarmıyız acaba bunu merak ettim.

hocam benim aklıma takılan birşey var 2. anlattığınız yöntem yani daha önce para kazanmayı google + yaparak açmıştım şimdi google + sayfasını sileceğim silmesinede bu yöntemi uyguladığımız için kanalların adsensede biriken ödemesini almakta sorun yaşarmıyız acaba bunu merak ettim.

Adsensende biriken para senindir.Sorun yaşamssınız

ama ikinci yöntemde diyor ki 1.yöntem sonuç verdikten sonra tekrar kapaıtılırsa...

Güzel bi anlatım olmuş karanlıkta kalan tam bilinmeyen noktalara iyi değinilmiş, teşekkürler...

Adsensende biriken para senindir.Sorun yaşamssınız

ama ikinci yöntemde diyor ki 1.yöntem sonuç verdikten sonra tekrar kapaıtılırsa...

teşekkürler kardeşim.

yani 1. yöntemi uyguladım aradan 14 gün geçer ve para kazanma kapatılırsa 2. yöntem işe yaramıyor. doğrumudur hocam :)

teşekkürler kardeşim.

yani 1. yöntemi uyguladım aradan 14 gün geçer ve para kazanma kapatılırsa 2. yöntem işe yaramıyor. doğrumudur hocam :)

1. yöntemi uyguladın para kazanman açıldı ama 2 gün sonra tekrar kapandı ise ikinci yönteme geçiyyorsun yani para kazanmana engel olan diğer sayfayı sliyorsun
14 gün olayı da şu : Şimdi senin youtube kulanıcı adın ahmet , ve sen bu kanalı google + ile bağladın adın mehmet oldu(Youtube kanalı güncelliyip para kazanmanı açman için) youtube diyor ki; eğer istersen 14 gün içinde mehmetin google + bağlantısını kesip tekrar youtube adın olan ahmet adını alabilirsin ama 14 gün içinde almassan adın mehmet olarak kalacaktır.ve kanalın alt kanal olacağı için para kazanması kapatılırsa eğer sen o kanalı unut :D

Kusura bakma kafan daha da karışmasın diye örnekleyerek açıkladım umarım faydalı olur

1. yöntemi uyguladın para kazanman açıldı ama 2 gün sonra tekrar kapandı ise ikinci yönteme geçiyyorsun yani para kazanmana engel olan diğer sayfayı sliyorsun
14 gün olayı da şu : Şimdi senin youtube kulanıcı adın ahmet , ve sen bu kanalı google + ile bağladın adın mehmet oldu(Youtube kanalı güncelliyip para kazanmanı açman için) youtube diyor ki; eğer istersen 14 gün içinde mehmetin google + bağlantısını kesip tekrar youtube adın olan ahmet adını alabilirsin ama 14 gün içinde almassan adın mehmet olarak kalacaktır.ve kanalın alt kanal olacağı için para kazanması kapatılırsa eğer sen o kanalı unut :D

Kusura bakma kafan daha da karışmasın diye örnekleyerek açıkladım umarım faydalı olur

yok kardeşim kusurluk bişey yok yeterince açıklayıcı oldu anlatımın :) sağolasın bilgilendirme için :)

Her Zaman :) bide [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] benim sruma cevap verse :) hem an itibariyle google + bağla dediğim de karşıma iki seçenek çıkıyor
1-Youtube karşıtv olarak koru
2-youtube yi hacı karşıtv (sildiğim Google + sayfası)
Yeni br sayfa ile ilişkelendiremiyorum

---------- Mesaj saat 05:09:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:06:28 civarında gönderildi. ----------

google+ bagla çıkar ben de gözükmüyor neden acaba?

Kanal alt kanal mı ?

Daha önce google + ismini değiştirdiniz mi

Her Zaman :) bide [MENTION=36]dRaCk[/MENTION] benim sruma cevap verse :) hem an itibariyle google + bağla dediğim de karşıma iki seçenek çıkıyor
1-Youtube karşıtv olarak koru
2-youtube yi hacı karşıtv (sildiğim Google + sayfası)
Yeni br sayfa ile ilişkelendiremiyorum

---------- Mesaj saat 05:09:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:06:28 civarında gönderildi. ----------

Kanal alt kanal mı ?

Daha önce google + ismini değiştirdiniz mi

yok ana kanal, eve değiştirmiştim daha önce.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri