Anlatım : Google + Yöntemi...

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Bağlantısını kesmen lazım Youtube ayarlar gelişmiş> oradan da google + bağlantısını kes diye bir şey var mı ona bak sonra tekrar yeni bir kullanıcı ile ilişkilendir

Hocam google + bağlantısını kestikten sonra 24 saat veya 48 saat beklememize gerek var mı ?
ben 6 kanal sildim hepsinde de telif ve dünya geneli engel vardı..önemli iki kanladan birini kurtardım ama ikincisini kurtaramadım her ne yaptım ise eski kullanıcı ile yada kendi orjinal adı ile bağlantı kuruyor.bu yüzden youtube kanalı güncellemiyor ve para kazanması açılmıyor
24 saattir bağlantı kesik şimdi tekrar yeni bir + sayfası ile ilişkilendirip 12 saat bekleeyim mi
önemli bir kanal hocam içinde 500k izlenim alan videolarım var :( help me

Ekleme: bunları sorarken uğraştım hocam, google + bağlantısını silmştim ama takılı kalıyordu ben de tekrar eski sayfaya yönlendiriyordu... alternatif olarak google + yeni bir sayfa açtım ve tekrar youtube den google + ilişkilendirmek istedim o sayfayı ilişkilendirmemi sitedi bende ilişkilendirdm
istedim ve kanalım alt kanal konumuna düştü, şimdi geriye kalan 12 saate kadar beklemek

herhangi bir süre beklemeye gerek yoktu hocam kusura bakma yeni girdim foruma :) lakin senın kanal alt kanal olmuş galiba??? yada alt kanal mı??? dun arkadasımın kanallarını actım 8 tane ve sadece 20 dk bekledik o da youtube bekletiyor bugun sabah acıldı

---------- Mesaj saat 12:34:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:31:23 civarında gönderildi. ----------

Herhangi bir şekile açamamıyız artık?

kardeşim kanalların 8 ocaktan sonra ise google + yöntemi bu işlemi yaptıktan sonra çıkar

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html

Konu sahibi [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] arkadaşımıza da teşekkür ederim

---------- Mesaj saat 12:37:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:34:19 civarında gönderildi. ----------

gmail hesabına gelen maile bakıyorum ama yazmıyor yoksa bu mail başka yeredemi geliyor ?

kanallarınızın hepsine gelir hocam gelmesi lazım... şu zamana kadar kanallar kapandığı zaman herkese oraya geldi. siz spam çöp sosyal vsvs kurcalayın göreceksiniz

herhangi bir süre beklemeye gerek yoktu hocam kusura bakma yeni girdim foruma :) lakin senın kanal alt kanal olmuş galiba??? yada alt kanal mı??? dun arkadasımın kanallarını actım 8 tane ve sadece 20 dk bekledik o da youtube bekletiyor bugun sabah acıldı

---------- Mesaj saat 12:34:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:31:23 civarında gönderildi. ----------

kardeşim kanalların 8 ocaktan sonra ise google + yöntemi bu işlemi yaptıktan sonra çıkar

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html

Konu sahibi [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] arkadaşımıza da teşekkür ederim

---------- Mesaj saat 12:37:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:34:19 civarında gönderildi. ----------

kanallarınızın hepsine gelir hocam gelmesi lazım... şu zamana kadar kanallar kapandığı zaman herkese oraya geldi. siz spam çöp sosyal vsvs kurcalayın göreceksiniz
hocam açtım ben :D tüm reklamları şu an 500 vide benim için cayır cayır yanıyor.evet belli bir süre beklmek erekmiyor muş..şimdi bu kanlaların üzerine ayrı adsense ile dizi ve spam çalışır :D

arkadaşlar sorunlu kanalı silsek diğer duran bilmediğimiz para kazanması kapatılmış olan kanallar dursa sorun çıkmaz değil mi ?

inceleniyor acma yöntemini uygula hemen kardeşim ünlem olacak yoksa o video! Çabuk uygula

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...5-para-kazanma-inceleniyor-sorunu-cozumu.html

Açtım hocam

---------- Mesaj saat 17:21:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:46 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar sorunlu kanalı silsek diğer duran bilmediğimiz para kazanması kapatılmış olan kanallar dursa sorun çıkmaz değil mi ?

Sorunlu kanalı sil diğer kanalların google + bağlantılarını kes
Adsensede eklediğim mail erişimleri varsa kaldır

mutlaka sabitlenmesi gereken bir konu gayet açık sekilde anlatılmıs elinize saglık teşekkürler :)

9) ona tıkladığımız zaman yukardaki sekmelerde ayarlara tıklıyoruz (tools, settings)
10) sonra sayfanın en altına iniyoruz...
11) sayfayı sil yada delete page var ona tıklıyoruz
12) sayfayı siliyoruz.

1. Yöntemde dediğim gibi bu işlemi google + sayfasını silmek için kullanıyoruz...

Vermiş olduğunuz bilgiler için Öncelikle Teşekkür ederim.
Benim karşılaştığım bir sorun var kanalımı bir türlü sayfadan ayıramadım bunun için SS hazırladım.

Sayfayı Sil Dediğimde bu sorun

5Wdch5t.png

Bağlatıyı Kesin Seçeneğine Tıkladığımda

Kes diye bir seçenek yokk !!
Y5l19LZ.png

Gelişmişe Tıkladığımda
BhLR5ee.png

Bu sorunlar çıkıyor Kanalımı Hiç bir şekilde Sayfadan ayıramıyorum. bu konuda yapabilecek birşey varmı yoksa 6 ay bekleyip Para kazanmanın aktif olmasını mı beklemek gerekir.. İyi forumlar.

1 alt kanal olmuş olabilir aynı duurm benım alt kanallardada var... Yani önceden kapatılıp siz bunu actınız mı? actıysanız google + baglantılı kaldı mı 14 gün?

Benimde alt kanal olmuş önceden açmıştım gene gitmişti para kazanma 2 saattir g+ kesme yerini arıyorum :)

Okuyunca gördüm kesin olmuyor değilmi hocam para kazanmayı açma gibi bi durum.

mukemmel paylasım. deneyeceegim.

üstad bi sorum olacak. yeni actıgım kanallarda google + kes bagla kısmı cıkmıyor. url de olustrsak baska sey de yapsak olmuyor. genel bi durum mu yoksa yenı g mail acarken dıkkat etmemiz gereken bi husus mu var??

dostum bi sorum daha olacak. şimdi 2. yontem de google + baglantısını kestik. sonra o pages (sayfalar) kısmına geldık. bu sayfalar kısmında 2 tane sayfa gözukuyor. biri alt kanal isimli diğeri ana hesağp isimli.sadece alt kanalın sayfasını siliyoruz değil mi? ana hesabın kine dokunmuyoruz? ya da 2 sini de mi silmek lazımm?

Vermiş olduğunuz bilgiler için Öncelikle Teşekkür ederim.
Benim karşılaştığım bir sorun var kanalımı bir türlü sayfadan ayıramadım bunun için SS hazırladım.

Sayfayı Sil Dediğimde bu sorun

5Wdch5t.png

Bağlatıyı Kesin Seçeneğine Tıkladığımda

Kes diye bir seçenek yokk !!
Y5l19LZ.png

Gelişmişe Tıkladığımda
BhLR5ee.png

Bu sorunlar çıkıyor Kanalımı Hiç bir şekilde Sayfadan ayıramıyorum. bu konuda yapabilecek birşey varmı yoksa 6 ay bekleyip Para kazanmanın aktif olmasını mı beklemek gerekir.. İyi forumlar.

+1 bende yapamıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri