Anlatım : Google + Yöntemi...

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
hocam birçok kez kes bagla yaptığım için birçok sayfa vardı ana kanal sayfası hariç hepsini sildim. bu aşamada google + ya baglamalımıyım yoksa kalması mı mantıklı. para kazanmalarda herhangibi sıkıntı yok

hala ustalardan yanıt bekliyorum

tw var ise bakayım kanalına kardesım?

---------- Mesaj saat 20:59:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:50:39 civarında gönderildi. ----------

hocam birçok kez kes bagla yaptığım için birçok sayfa vardı ana kanal sayfası hariç hepsini sildim. bu aşamada google + ya baglamalımıyım yoksa kalması mı mantıklı. para kazanmalarda herhangibi sıkıntı yok

google + baglı kaldıgında 14 gun uyarısı verıyorsa 14 gun sonra alt kanala donuyor kanal hocam sonra acamazsın kapanma yasarsan bir daha :S

tw var ise bakayım kanalına kardesım?

---------- Mesaj saat 20:59:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:50:39 civarında gönderildi. ----------

google + baglı kaldıgında 14 gun uyarısı verıyorsa 14 gun sonra alt kanala donuyor kanal hocam sonra acamazsın kapanma yasarsan bir daha :S

tw var hocam

bu g+ yönteminin bana bir faydası olurmu kanalım hizmet şartları ihlalinden kapandı yazıyor. hiçbir telif hakkı ihtarım yok.topluluk ihtarıda yok.bu kanal niye hala kapalı yahu

hocam para kazanma açıdı tekrar allah razı olsun. bu arada bu kanalı yeni 0 bir adsenseye bağlasam sorun teşkil eder mi?

sorun teskıl etmez normal kendı adsensesınde kalabilir ama bu kanal sorunlu kanal değil demi? cümlemizden Allah razı olsun hocam

---------- Mesaj saat 22:10:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:09:36 civarında gönderildi. ----------

hocam daha önce bir çok kanalın bağlantısını kestim bağladım para kazanma açtım vs vs vs.
Ancak tek bir kanalımda şöyle bir sorun var;

Screenshot by Lightshot

Screenshot by Lightshot

İlk defa başıma geliyor kesemiyorum bir türlü başlantıyı

hocam iwocanın konusu var acaba ordan özel url verip google + actınız mı? yani bu kanal yeni kanal mı ?ne zaman acıldı bu kanal

sorun teskıl etmez normal kendı adsensesınde kalabilir ama bu kanal sorunlu kanal değil demi? cümlemizden Allah razı olsun hocam

---------- Mesaj saat 22:10:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:09:36 civarında gönderildi. ----------

hocam iwocanın konusu var acaba ordan özel url verip google + actınız mı? yani bu kanal yeni kanal mı ?ne zaman acıldı bu kanal

İwocan ın konusuna bakarak çok bağlantı kestim hocam, iki kanalımda böyle bir sorun var anlamadım bir türlü

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İwocan ın konusuna bakarak çok bağlantı kestim hocam, iki kanalımda böyle bir sorun var anlamadım bir türlü

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

baktıgım zaman kanal eski ise belki alt kanal olmus olabilir.. büyük olasılıklada öyle olmus...

hocam peki siz o kanalı olusturdunuz vıdeo attınız sonra google + bagladıysanız 14 gün uyarısı verıyor 14 gun gecmısse alt kanal oluyor. belki sizinki alt kanal olmus olabilir :S

Tüm kanallarımda para kazanmalar gitti. Sorunlu kanalı tamamen sildim ve kanalları bağladım ama dün geceden beri aktifleşmemiş normalmidir.

bir de benim sorum var tek kanal para kazanma gitti ne telif aldı sadece kanalda dünya engeli işareti verdi bir kaç sefer hemen silmeme rağmen saha kazanma gitti . Bu yönte açabilirmiyim o kanalı

Hocam Sayfayı Sil dediğimde bu çıkıyor :

Bu Google+ sayfasını silemezsiniz
Bu Google+ sayfası bir YouTube kanalına bağlı olduğu için bu sayfayı silemezsiniz. Sayfayı silmek için öncelikle YouTube kanalının bu Google+ sayfasıyla olan bağlantısını kesin veya YouTube kanalını sayfadan silin.

Bağlantısını kesin yerine tıkladığımda başka yere yönlendiriyor (https://www.youtube.com/account) burdada öyle birşey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri