[ANLATIM] Yeni Client Oluşturma

RoxiRox

Yasaklanmış
İlk olarak bu adrese giriyoruz.

- Ve Create Project butonuna basıyoruz.

Wn28G8.png

- Karşımıza bu sayfa gelmektedir ve proje adını belirtiyorsunuz.

3D8WpM.png

- Projenizi oluşturduktan sonra altta Seel all activity'ye tıklıyorusunuz. Tıkladıktan sonra https://console.developers.google.com/project bu adrese giriş yapın.

RYy8OR.png

- Kayıt ettiğiniz projeniz tıklanabilir hal alıyor ve tıklıyoruz.

kkr7XD.png

- Projenize tıkladıktan sonra bu sayfa açılacaktır ve sırası ile şu işlemleri yapalım. API > APIs & auth ve tek tek Youtube Data API ve Youtube Analytics giriş yapıp Enable API diyoruz.

a5q81Q.png

YBP8OZ.png

8gnWN7.png

- Burada işimiz bittikten sonra sıra geliyor Consent screen ayarlarına ve resimdeki gibi yapmanız gereklidir.

DMXWyv.png

- Sonraki işlemde sol taraftan Credentials tıklıyoruz ve CREATE NEW CLIENT ID butonuna basıyoruz.

EYlWyZ.png

j5JrQm.png

- Ve Client ID ile Client Secret oluşuyor.

2g7WEA.png

Ekine sağlık üstadım, bugünlerde destekden günde 100 kişiye yakın soran vardı yönlendirme yaparım:) Yakında bende sayende güncellerim

faydalı paylaşım, bot kullananların işine fazlasıyla yarıyacaktır, teşekkürler. :)

Evet bir çok kişi yeni güncelleme ile karıştırıyordu ama eskisinden pek farkı da yok halbuki :)

Ekine sağlık üstadım, bugünlerde destekden günde 100 kişiye yakın soran vardı yönlendirme yaparım:) Yakında bende sayende güncellerim

Rica ederim hocam ne demek, bi kaç gündür görüyordum epey bir soran oluyordu bende öyle bi yardımım dokunsun dedim. :)

Güzel paylaşımınız için teşk. ederim

videoyapta neden anlatılmadığına şaşırdığım konu bot sahibi olucam siteye bu anlatımı eklemicem :confused:

videoyapta neden anlatılmadığına şaşırdığım konu bot sahibi olucam siteye bu anlatımı eklemicem :confused:

Anlatım var aslında ama yeni güncelleme gelince eski kaldı biraz, burada paylaşmamın nedeni bu sorun geneli videoyap'taki arkadaşlarda gözüktüğü için hocam.

Anlatım var aslında ama yeni güncelleme gelince eski kaldı biraz, burada paylaşmamın nedeni bu sorun geneli videoyap'taki arkadaşlarda gözüktüğü için hocam.

haberim var bilmeyenler için güzel konu eline sağlık

tesekkurler hocam faydalı bir paylasım emeginize saglık

---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:44 ----------

hocam birde tek youtube api key nasıl alıcaz onuda gosterirmisiniz.

Teşekkürler, yararlı konu gerçekten bilmeyenler için :)

Merhaba arkadaşlar,
anlatımdaki gibi birebir yapıp hata alanlar var mıdır şuan?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri