Anlık tklama bu gün gözükmüyor

Rikudou

Kayıtlı Üye
arkadaşlar youtube işine başladığımdan beri tıklamaları nlık oalrka takip edebiliyordum. Fakat bu gün saat 5 ten sonra 3075 izlenimde kaldı izlenme tıkda 55 lerde felan 12 yi geçti saat yeni güne gemesi lazım yeni gün yok ve hala anı sayıda tkıldı ma izlenim var youtube üzerinden baktığımda. Adsente bu gün böyle bi sorun yşaıyan varmı.

eski kanalımda farkli bir sistemle ( botlarla ) video kasmıştım belirli bir rakama takıldı ve ilerlemedi eger sende bu tür video izlenim programlari felan kullandıysan youtube algılıyor ve içinde bulundugun duruma getiriyor yaşadım ben bunu belkı daha farklı bır durumda olabilir . Bu Gün Böyle bir sorunla karşılaşmadım ben

anladım videoyap kulanıyotum 3 ay kadardır başladığımdan beri ama kanallar çalışıy neden yapsınki böyle bişey kanalları kapatması gerekmezmi

an itibariyle tıklamalar gelmee başladı fakat dünkü tıklama ve izlenimler sat 5 ten sonra 3075 te kalmıştı. ve günü devirmesine rağmen öyle kalmış yani bir kayıp var şuandada bu gün için 285 izlenim 1 adet tıklama var oda tbm 0,05, bu gün adsensime bişey oldu ma anlamadım. 7-8 satim kayıp yani adsensten banlandımı diye çok korktum allahtan düzeldi umarım gene bir sıkıntı çıkartmaz.

an itibariyle tıklamalar gelmee başladı fakat dünkü tıklama ve izlenimler sat 5 ten sonra 3075 te kalmıştı. ve günü devirmesine rağmen öyle kalmış yani bir kayıp var şuandada bu gün için 285 izlenim 1 adet tıklama var oda tbm 0,05, bu gün adsensime bişey oldu ma anlamadım. 7-8 satim kayıp yani adsensten banlandımı diye çok korktum allahtan düzeldi umarım gene bir sıkıntı çıkartmaz.

ara sıra yaşanır bu durumlar. izlenim veya tıklamaları anlık yansıtamıyor google. üsttede gecikme olacagına dagir bir ibare oluşur. pek takmamak lazım kafaya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri