Annem Kalp Ameliyatı Olacak

Geçmiş olsun, umarın en yakın zamanda sağlığına kavuşur.

Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin. Bende annemi 1.5 hafta oldu kaybedeli inan hiçbir kelime açıklamayaz acısını. Derdi veren Allah dermanınıda verir. Allah çektirtmeden, beterini yaşatmadan alsın insanın canını. Allah sabır versin.

Başınız sağ olsun.

Annem daha 50 yaşında kalp ameliyatı olacak şeker hastalığı dışında hiç bir sorunu yoktu. Gül gibi annem acayip üzgünüm şuan 2 gündür hayalet gibi geziyorum ortalıkta.

1 hafta hastanede yatacak ameliyata hazırlık için.

hocam benim babaannem 74 yaşında oldu bu ameliyatı ve şeker, tansiyon, kolestrol hepsi var, ameletiyatı 8 saat kadar sürmüştü doktorlar çok riskli görüyolardı ama şuan 83 yaşında kendisi :) inşallah başarılı bir operasyon olur ve sağlığına yeniden kavuşur

Geçmiş olsun. Artık bypass ameliyatları çok basitleşti. Fıtık ameliyatı kadar kolay. Tabi Allahın izniyle sağ salim çıkar bir şeyi kalmaz. 1985 in tıbbıyla by pass olmuş yakınım 30 sene taklaşık 80 yaşına kadar yaşadı. Şimdiki ameliyatlar daha basit. Allah şifa versin.

İyi dilek dileyen herkesten Allah razı olsun inşallah şu süreci atlatırız Allah'ın izniyle.

Gecmis olsun kardesim, Allah acil sifalar ve uzun omurler versin.

Kardeşim canını sıkma, hastanın morali için sizin moralinizin yüksek olması lazım.
Hastalıklar çok, herkesin başına gelebilir şeyler, allah şifasını versin, inşallah ameliyatı başarılı geçerde en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.

Annem daha 50 yaşında kalp ameliyatı olacak şeker hastalığı dışında hiç bir sorunu yoktu. Gül gibi annem acayip üzgünüm şuan 2 gündür hayalet gibi geziyorum ortalıkta.

1 hafta hastanede yatacak ameliyata hazırlık için.
Geçmiş olsun. 2 sene önce de ben bypass ameliyatı oldum. Doktorların dediklerine mümkün olduğunca uyarsanız Allah'ın da izniyle çabucak ayağa kalkacaktır. Şeker hastalığı da olduğu için biraz daha dikkatli olmanız önemli.

Ameliyat sonrası yoğun bakımda uyanma sürecinde mümkün olduğunca sakin olmak gerekiyor. Solunum için hortum takılı olduğundan insan panik yapabiliyor. Sakın onu çıkartmaya ve ayağa kalkmaya çalışmasın. Annenizi heyecanlandırmadan bunları sohbet esnasında söyleyin derim.

Bacaktan damar alınacağı için varis çorabı da çok çok önemli. Birde ciğerlerin toparlanabilmesi için sert olmamak şartı ile bol bol öksürmek gerekiyor. Bu esnada hafiften sırtına vurabilirsiniz. Ameliyat yerlerini zorlamamak için bir yastığa sarılıp öksürmek en iyisi.

Tekrar geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin. Bende annemi 1.5 hafta oldu kaybedeli inan hiçbir kelime açıklamayaz acısını. Derdi veren Allah dermanınıda verir. Allah çektirtmeden, beterini yaşatmadan alsın insanın canını. Allah sabır versin.

Başınız sağ olsun hocam. Allah geride kalanlara sabır versin.

By pass mı ?

Geçmiş olsun benim annemde 65 yaşında by pass ameliyatı geçirdi şuan iyi allaha şükür

Umarım seninkide en kısa sürede sağlığına kavuşur allah uzun ömürler versin allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi Geçmiş Olsun.

üzülme kardeşim, benim babama 2.5 yıl önce pankreas kanseri teşhisi konuldu. Biz nekadar olumsuz yaklaşsakta olaylara hep güzel gelişmeler oldu ve şu an babam dimdik ayakta. Seni ve bizleri ayata tutan tek şey umutlarımız, yani bizi bu hayatta ayakta tutan tek şey. Umutlarının yanında ol, sen umutlarının yanında oldukça umutlarınında sana borçlu olacağı bazı şeyler olacaktır.

Allah yardımcın olsun benim de babam kalp ameliyatı oldu.

Hayırlısı olsun hocam. Teknoloji çok fazla ilerledi. 10 yıl önce çok zor amelliyatlar şuan çok daha kısa sürede yapılabiliyor. Teknoloji ve alet edebatlarla nokta atışı problemler çözülebiliyor. Moralini yüksek tut hocam. Hayırlı ve güzel haberlerini paylaşman dileklerimle. Allah dan hayırlısını dilerim.

Hayırlısı olsun hocam. Teknoloji çok fazla ilerledi. 10 yıl önce çok zor amelliyatlar şuan çok daha kısa sürede yapılabiliyor. Teknoloji ve alet edebatlarla nokta atışı problemler çözülebiliyor. Moralini yüksek tut hocam. Hayırlı ve güzel haberlerini paylaşman dileklerimle. Allah dan hayırlısını dilerim.

İnşallah hayırlı haberle yazarım buraya tekrar. 1 hafta 10 gün sürecek galiba ameliyat hazırlığı. Bu süreç yıpratıcı biraz.

babam 3 ay önce oldu şimdi sıkıntı yok ameliyattan sonra daha iyi oluyorlar.

ameliyatı nerede olacak.

İnşallah hayırlı haberle yazarım buraya tekrar. 1 hafta 10 gün sürecek galiba ameliyat hazırlığı. Bu süreç yıpratıcı biraz.

Tabiki hocam önce amelliyat öncesi tetkikler yapılacak. Amalliyata uygunluk ve bazı testler olacak. tüm işlemler tamam ise, farklı alanda doktorlarında amelliyatta olması gerekiyorsa birlikte amelliyata giriyorlar. yanı farklı durumlarda müdedahle için. Tüm tetkikler ve doktorların işlemleri tamma olunca bir gün öncesinden sizleri hastaneye davet ederler .Bir de refakatçı isterler. Amelliyat günü de sarkma olabilir atıyorum özel durumlar oluşur acil hasatalar çıkarsa onlar önceliklidir vb.. Hayırlısı hocam. Kendi ülkemizde, kendi toprağımızda kendi doktorlarımızla şifa buluyoruz. Stres osla da sonu hayırlı olsun. İnanıyorum ki gün gelir güler geçersiniz, bugunkü halinize ailecek bir sabah kahvaltısında ;) Neşeli neşeli mutluluk içinde paylaşırsınız.
Yeniden geçmiş olsun diyorum. Sabırla, inançla, beklemeniz gerekiyor. Malum çözümü olan bir amelliyat yani müdehale edilebilir olmasına şükretmek gerekir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri