babam 3 ay önce oldu şimdi sıkıntı yok ameliyattan sonra daha iyi oluyorlar.
ameliyatı nerede olacak.
Yüksek ihtisas Bursa
---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------
Tabiki hocam önce amelliyat öncesi tetkikler yapılacak. Amalliyata uygunluk ve bazı testler olacak. tüm işlemler tamam ise, farklı alanda doktorlarında amelliyatta olması gerekiyorsa birlikte amelliyata giriyorlar. yanı farklı durumlarda müdedahle için. Tüm tetkikler ve doktorların işlemleri tamma olunca bir gün öncesinden sizleri hastaneye davet ederler .Bir de refakatçı isterler. Amelliyat günü de sarkma olabilir atıyorum özel durumlar oluşur acil hasatalar çıkarsa onlar önceliklidir vb.. Hayırlısı hocam. Kendi ülkemizde, kendi toprağımızda kendi doktorlarımızla şifa buluyoruz. Stres osla da sonu hayırlı olsun. İnanıyorum ki gün gelir güler geçersiniz, bugunkü halinize ailecek bir sabah kahvaltısındaNeşeli neşeli mutluluk içinde paylaşırsınız.
Yeniden geçmiş olsun diyorum. Sabırla, inançla, beklemeniz gerekiyor. Malum çözümü olan bir amelliyat yani müdehale edilebilir olmasına şükretmek gerekir.
iyi yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah atlatırız şu süreci. Böyle daha önce yakını kalp ameliyatı olanları görünce bi mutlu oluyorum.