Annem Kalp Ameliyatı Olacak

babam 3 ay önce oldu şimdi sıkıntı yok ameliyattan sonra daha iyi oluyorlar.

ameliyatı nerede olacak.

Yüksek ihtisas Bursa

---------- Spam Engelliyici 00:06 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

Tabiki hocam önce amelliyat öncesi tetkikler yapılacak. Amalliyata uygunluk ve bazı testler olacak. tüm işlemler tamam ise, farklı alanda doktorlarında amelliyatta olması gerekiyorsa birlikte amelliyata giriyorlar. yanı farklı durumlarda müdedahle için. Tüm tetkikler ve doktorların işlemleri tamma olunca bir gün öncesinden sizleri hastaneye davet ederler .Bir de refakatçı isterler. Amelliyat günü de sarkma olabilir atıyorum özel durumlar oluşur acil hasatalar çıkarsa onlar önceliklidir vb.. Hayırlısı hocam. Kendi ülkemizde, kendi toprağımızda kendi doktorlarımızla şifa buluyoruz. Stres osla da sonu hayırlı olsun. İnanıyorum ki gün gelir güler geçersiniz, bugunkü halinize ailecek bir sabah kahvaltısında ;) Neşeli neşeli mutluluk içinde paylaşırsınız.
Yeniden geçmiş olsun diyorum. Sabırla, inançla, beklemeniz gerekiyor. Malum çözümü olan bir amelliyat yani müdehale edilebilir olmasına şükretmek gerekir.

iyi yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah atlatırız şu süreci. Böyle daha önce yakını kalp ameliyatı olanları görünce bi mutlu oluyorum.

hocam dünde annem kadar yakın olan bir tandık kalpten ameliyat oldu.allaha şükür ameliyat güzel geçti yarında nasipse yoğun bakımdan çıkacak. inşallah senin annende ameliyat sonrası uyanacak ve her şey eskisi gibi devam edecekinşallah, neşeli olmaya çalış hocam zor ama dene.Acil şifalar diliyorum

Geçmiş olsun dostum pozitif enerji herşeyin üstesinden gelir..Enerjini yüksek tut annenede yansıt bunu Şimdiden acil şifalar dilerim..

Allah şifasını versin. Sağ salim ayağa kalkmayı nasip etsin inşallah. Dirençli olun bırakmayın kendinizi. Herkes zor dönemlerden geçer. İnşallah bir gün annenizle birlikte bu sıkıntılı günleri birlikte yad edersiniz.

Allah yardımcınız olsun. Bol bol sağlık versin, dua et atlatırsınız bu dönemleri sorunsuz bir şekilde merak etme. Anne cennettir bol bol ilgilen :) Bu da geçer.

2 gün yoğun bakımda 1 hafta hastanede 1 ayda evde yatalak yatıcak annen , ben de ameliyat oldum. Çok kötü bir durum yatalak olmak. Eğer teyzen felan varsa bayan bir refekatçi bulun yoksa işiniz zor. Benim dalgayı kardeşim çıkarıp işettiriyordu o duruma geldim.27 yaşında kendimi anneme yıkattım.

Geçmiş olsun. İnşallah Anneniz en kısa zamanda durumunu toparlar ve eski sağlıklı günlerine geri döner. Annelerin hakkı bir ömür ödenmez. Siz de her zaman dik ve güçlü durun siz o şekilde olduğunuz zaman Anneniz de kendisi güçlü durmaya çalışacaktır. Her zaman yanında olun ve ilgilenin.

Diğer arkadaşların dedikleri gibi ilerisi için planlar yapın. Tatil olur. Evde değişiklikler olur. Yani stres olmaması için onun kafasını bu duruma takmaması için farklı şeyler anlatın kafasına takmamasını, rahatlamasını sağlayın.

Sürekli stresli olarak bir şeye takmamasını soyleyin. İlginizi ve sevginizi hiçb bir zaman eksik etmeyin. Tekrar çok geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri