Annem Vadesız Hesap USD Amerıkan Doları

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar ben evden cıkmaya usenıyorum dıye annem benden habersız zıraat bankası USD amerıkan doları hesabı actırmıs quız adsense vs vs para ıcın bunun ıban gırmem yeterlımı para hesap yatması ıcın bıde % kesıntı alıyor banka gonderılen paralardan forumda hıc kullanan varmı zıraat bankası ona gore wmden banka gecıcem dashboardları

bu üşengeçlik normal değil hocam. para kaynağın ile ilgili bi durum var hala evden çıkmıyorsun. bi hava al çürürsün.

bu üşengeçlik normal değil hocam. para kaynağın ile ilgili bi durum var hala evden çıkmıyorsun. bi hava al çürürsün.
yogunluktan degıl heves yok valla dısarı ayda bır cıkıyorum oda para cekmek ıcın pek sarmıyor bır sure sonra ısteksızlık dedıgımız durum oluyor

yogunluktan degıl heves yok valla dısarı ayda bır cıkıyorum oda para cekmek ıcın pek sarmıyor bır sure sonra ısteksızlık dedıgımız durum oluyor

haklısın hocam aslında öyle düşününce şimdi dışarı çıkmaya çıkmaya alışıyorsun artık heves kalmıyo ama ne biliyim etkinliklere katıl konser olur maç olur. bunlar tavsiye yani yoksa kazandığını yaşayamadıkdan sonra ne anldım. anı yaşa. bakmışsın yarın deprem olmş

gAoZXR.jpg

Arkadaşın modu kesinlikle bu

692 mesajın var hepsi için 1 konu açtın desek 692 konu filan açmışsındır. Hiçte üşengeç değilsin :)

internet bankacılığın yok mu . oradan açabilirsin bankaya gitmek istemezsen
hesap annemın ustune onda bırıktırıyorum o kızıyor webmoneyde para tutamıyorum ara sıra bozduruyorum bırseyler alabılmek ıcın bıde yuksek bozum yapıcam yuksek mevlarlarda %3 denılen komısyon cıddı para yapıyor o yuzden banka hesabı actırmıs kendısıne orada bırıksın para dıye banka para geldıgınde askı alma gıbı bır durum olurmu yanı para geldı dıye bıze arayıp onay fln mı ıstıcekler banka komısyon ıllahı alıyordur sormak ıstedıgım aslında o en para dusunuyordumda actırmıs sımdı zıraat annem tekrar tekrar ugrasmak gerek duymuyorum bıde ugrastırır yanı

hesap annemın ustune onda bırıktırıyorum o kızıyor webmoneyde para tutamıyorum ara sıra bozduruyorum bırseyler alabılmek ıcın bıde yuksek bozum yapıcam yuksek mevlarlarda %3 denılen komısyon cıddı para yapıyor o yuzden banka hesabı actırmıs kendısıne orada bırıksın para dıye banka para geldıgınde askı alma gıbı bır durum olurmu yanı para geldı dıye bıze arayıp onay fln mı ıstıcekler banka komısyon ıllahı alıyordur sormak ıstedıgım aslında o en para dusunuyordumda actırmıs sımdı zıraat annem tekrar tekrar ugrasmak gerek duymuyorum bıde ugrastırır yanı

yaş kaç hocam kendinizin hesabı yok mu

Daha küçüksün diye biliyordum foruma ilk kayıt olduğun zaman skypede görmüştüm seni

benim annem webmoneymiş palpaymış anlamaz :D anca oğlum para ne kadar getiricen der :D
o da haftada 1 mutlaka :D kazanamdığımı söyleyince git babanın yanına der :D bende giderim inşaattta çalışırım

Asosyal olma benden söylemesi.Bir zamanlar bende aynı şekilde olmuştum.Sanki dünyaya soyutluyor gibi oluyor insan.Tavsiyem biraz ara ver dışarı çık hayatını yaşa.Bu günleri kimse geri veremez.

Gençliğin güzel yılları ve üniversite sınavı dönemi. Binlerce lira verseler diplomadan önemli değil bende söylemesi :)

Arkadaşlar az aklı başında konu açın evden çıkmaya üşeniyormuş işin varsa çık kardeşim dışarı.İnsanların bir sürü derdi sıkıntısı var milletin derdine bak.

Arkadaşlar az aklı başında konu açın evden çıkmaya üşeniyormuş işin varsa çık kardeşim dışarı.İnsanların bir sürü derdi sıkıntısı var milletin derdine bak.

Gecende de birisi acmis modem aldim kuramiyorum diye sinirlendim forum amacindan cikali cok oldu bizi en iyi sizin gibi eski uyeler anlar hocam.

18 abı tabı varda annemde olması daha guvenlı sebepsız yere harcıyorum o yuzden onda olması daha ıyı ben zıraat % merak edıyorum mevla gore mı alıyor abı bılgınız yokmu oradakı sıstemın

dostum ben ziraatten TL olarak çektim dolarda %10 falan kesiceğini sanmıyorum sadece kur ücreti alır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri