Annesiz ilk anneler günü…

cemyildiz

Kayıtlı Üye
Yakın zamanlarda annemi kaybettim. Sadece annem değil, dostum, arkadaşım her şeyimdi. Çok acılıyım ve kimseyle paylaşamıyorum. İnsanlar hep mutluluğa odaklı olduğu için, üzüntülü insanlara çok yanaşmıyorlar. Burada yıllardır üyeyim, dedim buradaki arkadaşlara anlatayım. Paylaştıkça hafifliyor insan. 24 yaşındayım ben. Hayatımda tek odak noktam annemdi, YouTube’a girme sebebim de odur. Ona daha iyi bir hayat yaşatabilmek için.

Bir sabah erkenden evden çıktım, cafeye gittim bilgisayarda işlerim vardı. 1 saat olmadı telefonum çaldı, kardeşim. Annem yere düştü kımıldamıyor dedi. Az önce evden çıkarken gülüp eğleniyorduk. Nasıl olur! Koştuğum gibi eve vardım, zaten 10 dk mesafedeydi. Hayatımın en hızlı koşusuydu belkide. Yatağının yanına düşmüş. Ne yapacağımı şaşırdım o an. Daha önce kalp krizi geçirdiği için, ilk o aklıma geldi. Hemen kalp masajı yaptım, sonra hareket etmeye başladı. Ama sesime tepki vermiyordu, sadece acı çekiyordu. Bir baktım serçe parmağımı sıkıca tutuyor, hiç bırakmadı. Anne ne olur bırakma beni dedim. Ambulans geldi, sedyeye koydular. Ambulansta öldü. Çok ani oldu, hiçbir şey anlamadım. Şimdi bu bomboş evde tek başıma yaşıyorum. Yanınızda sevdikleriniz yoksa hayat çok boş.

Başınız sağolsun hocam. Bu hissi ancak yaşayan bilir aksi durumda anlaması çok zor elbette. Yerine istesek de başkalarını koyamayacağımız insanların acısı kolay kolay dinmez lakin zamanla bir nebze de olsa hafifler. Acınız çok taze belli ki, yüreğinize ferahlık dilerim. Yalnız değilsiniz. Anneniz için çıktığınız bu yolda ummadık başarılar elde edersiniz umarım.

Allah yardımcın olsun çok üzüldüm gerçekten.
bekarsınız galiba inşAllah evlenir çoluk cocuğa karışırsınız.
dünya işleri bitmez bizimde gideceğimiz yer orası.
bir dua güzel hatırlanma onlara verebileceğimiz tek şey

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Hocam siz de bu süreçte yanlız kalmayın kardeşinizle, dostlarınızla yakın olun bol bol vakit geçirin.

Allah yardımcın olsun kardesim unutmaki hepimiz ölüp gidecegiz hiçbir anne baba evladının ölümünü görmeye dayanamaz Allah sıralı ölüm nasip etsin mekanı cennet olsun insallah annenin

Başın sağ olsun, aynı acıyı yaşadım iyi bilirim hocam. Allah sabır versin.

Allah rahmet eylesin, unutmayın ki gökyüzünde sizi izleyen ve sizinle gurur duyan bir meleğiniz var. Her şey gönlünüzce olsun.

10'lu yaşlarda başlayıp devam eden hastalık sürecinde 12 yaşlarımdan bugüne kadar yaşadığım bir his. Bir süre sonra alışmaktan ziyade, ben yavaş yavaş durumun gidişatını anlamıştım. Umudum vardı ama gerçekler de ortadaydı ve maalesef vefat gerçekleşmişti. Bu acıyı küçük yaşlarda yaşamak çok kötü bir darbe vuruyor insana.. Bir çocuk olarak üzerine bambaşka bir yük biniyor ve o şekilde büyümek zorunda kalıyorsun. Ama emin ol, bu acı insana çok büyük bir ders veriyor ve yarın atacağın adımlarda bir sorumluluk bilinci ile hareket ediyorsun. Senin acını çok iyi anlar, çok iyi bilirim. Ne zaman istersen bana ulaşabilirsin, saatlerce içini dök istersen iyi gelecekse, dinlerim. Allah rahmet eylesin, kalanlara sabırlar ve kolaylıklar dilerim..

10'lu yaşlarda başlayıp devam eden hastalık sürecinde 12 yaşlarımdan bugüne kadar yaşadığım bir his. Bir süre sonra alışmaktan ziyade, ben yavaş yavaş durumun gidişatını anlamıştım. Umudum vardı ama gerçekler de ortadaydı ve maalesef vefat gerçekleşmişti. Bu acıyı küçük yaşlarda yaşamak çok kötü bir darbe vuruyor insana.. Bir çocuk olarak üzerine bambaşka bir yük biniyor ve o şekilde büyümek zorunda kalıyorsun. Ama emin ol, bu acı insana çok büyük bir ders veriyor ve yarın atacağın adımlarda bir sorumluluk bilinci ile hareket ediyorsun. Senin acını çok iyi anlar, çok iyi bilirim. Ne zaman istersen bana ulaşabilirsin, saatlerce içini dök istersen iyi gelecekse, dinlerim. Allah rahmet eylesin, kalanlara sabırlar ve kolaylıklar dilerim..

Seninle gurur duyuyorum

Başınız sağolsun hocam Allah Sabır Versin.

Annesizlik başka birşey....😔☹️

Başınız sağ olsun.
Aileden birinin, özellikle annenin vefat etmesi çok zor bir durum.
Allah sabırlar versin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri