Anonymous IŞİD’e savaş ilan etti

Her zaman olduğu gibi pozitif ayrımcılık...

Bu sözlerimi saptırmayın...

Biz senelerdir bu ve bunlar gibi diğer örgütlerin bombaları yüzünden can kaybediyoruz kimsenin umrunda olmadı fransada bi olay oldu dünya meselesi haline geldi. İnsan hakları, demokrasi felan filan hikaye dünyaya göre batılının canı bizimkinden çok daha değerli.

Biz senelerdir bu ve bunlar gibi diğer örgütlerin bombaları yüzünden can kaybediyoruz kimsenin umrunda olmadı fransada bi olay oldu dünya meselesi haline geldi. İnsan hakları, demokrasi felan filan hikaye dünyaya göre batılının canı bizimkinden çok daha değerli.

aman hocam ne yaptınız şimdi batı hayranları konuyu basıp boş boş konuşacaklar yine :D

Her ne kadar ayrı dünyalar gibi görünse de, günümüzde sanal dünyanın bu konuda bir çok etkeni bulunuyor. Söz konusu durumda bunun üzerine dikkat ederseniz. Twitter, Facebook v.b. sosyal ağlar üzerinden propaganda yapan hesaplar, destekleyen şirketler gibi tonlarca bilgisinin paylaşımı ve hacklenmesi gibi durumlardan bahsediyoruz.

işid klavyesini bırakır bıçagını çıkartır allah ikisininde belasını versin.

Neyin kafasını yaşıyorlar?
Birisi banada açıklasın eğer anlayan varsa.

helal olsun maskeli gardaş güzel prim yaptınız benim bile aklıma gelmedi Anonymous

napıyorlar call of duty oynuyarak işidmi yok edecekler.

aklıma şu omeglede biyerini aç senle işidi yok ederiz diyen çocuk aklıma geldi :)

İşit çogunlukla internetten adam devsiriyor onlarin hesaplarinin ifsa edilmesi kapatilmasi ise yarayacaktir anonymous daha once redhack ile israilede saldirmisti bunlar beyaz sapkali hackerlar candir bunlar

Katılıyorm dostum ******** ikiyüzlü avrupa kendilerinden 1 kişi öldümü insan hakları oluyo doğuda filistinde olanlara hepsinin kulağı tıkalı ben bu olaya sevindim bile bakmayın. Empati yapmayı öğrenirler belki

Yüzeysel olarak düşünüldüğünde "işe yaramaz" denilebilir. Fakat Fransa saldırısının hemen sonrasında Anonymous grubunun ışid operasyonu ile birlikte birçok katliam planı açıa çıkarılmış ve yetkililere duyurulmuştu. Bu planlardan biri, New York'da düzenlenecek etkinliklere yapılacak saldırılardı. Örneğin benim de şahit olduğum birçok twitter hesabı, ışid için insan topluyordu. Bu hesapların ışid propogandası yapıp insanları kendilerine çekmesi bile başlı başına bir felakete sebep olabilir.

"Pff ışid call of duty xd" diye espriler yapmadan önce düşünün, ışid konusunda twitter'da twit atmaktan, facebook'tan yorum kasmaktan başka ne yaptım diye...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri