Ansense BANLARIN TEK SEBEBİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spamdan ne anlıyorum kendi oyun videolarımın ve 30sn altında olan video ve resimlerden olusmus vıdeolarımın spam olmadıgını bılıyorum bu yeter heralde

Bizi adsense banları alakadar ediyor senin ansense banından bize ne?

spamdan ne anlıyorsun önce bize bunu anlatırmısın ? kanallarının content koruması var mı ?
spamdan ne anlıyorum kendi oyun videolarımın ve 30sn altında olan video ve resimlerden olusmus vıdeolarımın spam olmadıgını bılıyorum bu yeter heralde

bravo beyler övünuyodunuz 2 gun once ben gunde 500 video yukluyorum ben gunde 1000 yukluyorum yok ben 1500 yukluyorum iyi mi oldu şimdi yaptıgınız spam yuzunden butun spamcılar yuzunden herkesin başı yandı utanmadan ortanlanmmıs vıdeoyu cekıp bıde uzerıne sız ortonluyodunuz ne partner kaldı ne youtube bravo bunuda batırdınız mübarek olsun ...

Kanal bağlı olmayan banlanan adsenseler için ne demeli hocam :)

Niye böyle aşırı tepki gösterdiniz ki? arkadaşın dedikleri doğru değil mi? adam izlenim başkasına gitmesin diye aynı videolala 20 kanal yapıyor kimisi günde 200 kanal yaptığını idda ediyordu yani er yada geç google buna önlem almayacakmıydı? Google de spam devri hiçbir zaman bitmez diyenler hani nerdesiniz?

Bu arada 45 gündür 1*2 quiz kanalı hariç satın aldıklarımdan zırnık para almadım. ve içeride kalan para hayalini bile kuramıyacağım paralardı. benim gibi niceleri aşırı spamcılar yüzünden şuan çaresiz.

tek birşey söyleyeceğim [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] sana kalırsa contant id almamış videolar kaliteli spammış ya şuan sana kalmadığı için cidden mutluyum. Senin değil YouTube kurallarının ne dediği önemli sen benim videomu gel çal görürüm ben seni kanalın açık kalıyor mu kalmıyor mu. Hey Allahım ne içiyorsan bana da ver...

tamam spam bitti !........ google kurallarına göre özgün kanalların durumu belli.

tek birşey söyleyeceğim @ilyas sana kalırsa contant id almamış videolar kaliteli spammış ya şuan sana kalmadığı için cidden mutluyum. Senin değil YouTube kurallarının ne dediği önemli sen benim videomu gel çal görürüm ben seni kanalın açık kalıyor mu kalmıyor mu. Hey Allahım ne içiyorsan bana da ver...

Hz.Peygamber (sav) ''insanoğlunun bir vadi dolusu altını olsa ikincisini ister '' buyurarak bu insani zaafa dikkatimizi çekmiş zaten.Tamam Türk milleti olarak bazı şeyleri abartıyoruz bence de günde 100-200 kanal açıp işi abartmak şu durumda olmamızın sebeblerinden bir tanesidir ama bunun önüne geçemeyiz ki!Hadi sen ben yapmayalım herkesi kontrol etmemiz mümkün mü?birileri mutlaka yapacak herkes ''su akarken destisini doldurma '' peşinde...onlara da kızamıyorum açıkçası.

Google baktı gördü olmayacak madem öyle işte böyle deyip geçmişinde en ufak bir şaibe bulunan bütün adsenseleri kapattı kurunun yanında yaşları da yakarak;belki de sistemsel birşeydir tekrar açılır diye umut etmekten başka elden bir şey gelmese de burada birbirmizi kırmak kimseye birşey kazandırmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri