Antalya otel fiyat araştırması.

L
  • Kullanıcı lib
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
L

lib

Guest
Selamın aleyküm arkadaşlar,

ağustosda 4 kişi 3 bayan 1 erkek, tatile gidecez ailemle 5 yıldızlı otele.
Arkadaşlar 1 odada, 3 bayan , 1 odada 1 erkek kalacak ortalama ne kadar tutar toplamda toplamda 7 gün kalacagız.
Bide arkadaşlar erken rezervasyon yaptırsak ucuzmu oluyor? herkese teşekkürler

Rixos tan şaşma derim :D Merkeze geleceksen de rixos beleğe gideceksende rixos :D

Merkez mi tercihiniz, kundu tarafları falan mı merkezse zaten pek tercih edebileceğiniz otel yok gerçi ama. Falez ve Dedeman Otele bi bakın, Hotel olarak sealife öneririm bunlar dışı merkezde otel bulamazsınız kaliteli onun harici kundu zaten oteller bölgesi her otel abartsız '' kazık '' :)

en iyisi tur mur bi şekilde ayarlamaya çalışın

Merkez mi tercihiniz, kundu tarafları falan mı merkezse zaten pek tercih edebileceğiniz otel yok gerçi ama. Falez ve Dedeman Otele bi bakın, Hotel olarak sealife öneririm bunlar dışı merkezde otel bulamazsınız kaliteli onun harici kundu zaten oteller bölgesi her otel abartsız '' kazık '' :)

Dedeman mı kaldı başkan :D barut olmadı mı o :D

Side ye gitmeyi düşünüyoruz hocam. Cevabınız için teşekkür ederim

Önceden prestige hotelde kalmıştık güzeldi ne ararsan var tam karşısında gemi şeklinde olan queen elizabeth vardı uçak şekinde olanda vardı oraya gitmek nasip olmadı :D

ailenle gidiceksen ets turdan : lara family club a bak
arkadaşlarınla gidiceksen ets turdan : asdem park otel (kemer) bak

iki otelede gittim eğlenmek istiyosan asdem park otele git
otel full rus ayrıca inferno ve aura ya girmene yardımcı olurlar.
ayrıca antalyada tatil yapıp infernoya gitmediysen tatil yaptım deme :D

ben antalyalı olmama rağmen geçen gittim kaldım 5 yıldızlıda gunluk 270 civarına kaldım o da indirimli yazın bu fiyatlar 5e katlanır günlüğü kardesım bilgin olsun...

Kemer Turkiz Beldibi otelide çok iyidir tavsiye ederim. Ben daha iyi otellere gitmeme rağmen en iyi tatilimi orada yaptım. 5 yıldızdır. Geri dönmek istemezsin. 3000 Tl gibi bir rakama 2 oda çıkabilir sanırım.. Erken rez. yaparsan tabi.

hocam beleğe gideceksen rixos premium veya vera verde hotel veya sensimar

merkeze geleceksen rixos downtown veya ramada plaza (ramadanın özellikle sabah kahvaltısı deniz & dağ manzaralı insan hayat bu diyor resmen :) )

beldibi tarafını düşünürsen rixos sungate

tavsiyelerimdir :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri