Antivürüs Programı Tavsiyesi

Captain Price

Kayıtlı Üye
Ben yıllardır esetnod32 kullanıyorum, bir süredir şöyle bir sorun yaşıyorum, eset kendiliğinden windows update aktif ediyor, ben windows 10 kullanıyorum,

windows güncellemeleri yükleyince bilgisayar çok kasıyor,

benim haberim olmadan eset benden izinsiz bilgisayara windows güncellemeleri yüklüyor,

eset ayarlarından güncellemeleri devre dışı bırakmama rağmen, ve servis ten window update devre dışı bırakmama rağmen, eset herikisini aktif ediyor

bayadır çözüm arıyorum, bir türlü bulamadım,

esetin kendi aktif ettiği windows update ayarı bu

Buda eset windows update ayarı,

ben ikisinide kapatıyorum, eset ikisinide açıp benden izinsiz update yapıyor ve bu olay ben bilgisayar başında olmadığımda oluyor, bilgisayar beklemedeyken,
bilgisayarım masaüstü bu arada

Sonuç olarak hangi antivürüs programını tavsiye edersiniz eset harici, bilgisayarı hiç kasmayan

kaspersky diyecektim ama pcyi kasmayan demişsin sonunda.demekki çok yeni,güçlü bi pc degil.bikaç kez kullandum bu kaspersky prosunu,pc güzelse program çok güzel.pcnin özellikler yüksek degilse eger,bunu kuracagına bırak virüs girsin.virüs girse pcyi bukadar yavaşlatamaz,sorun çıkartamaz :D

Sonuç olarak hangi antivürüs programını tavsiye edersiniz
cevap veriyorum hiç birini
bilinçli kullanıcıysan antivirüse gerek yok.hatta hiç kurmaman gereken şeyler arasında antivirüs ilk sıradadır

Sonuç olarak hangi antivürüs programını tavsiye edersiniz
cevap veriyorum hiç birini
bilinçli kullanıcıysan antivirüse gerek yok.hatta hiç kurmaman gereken şeyler arasında antivirüs ilk sıradadır

Ben de boyle dusunuyordum ta ki girdigim websitelerinde haberim olmadan bilgisayarima virus girebildigini ogrenene kadar. Artik exe virus bitti ama internette hala tehlikeli bir cok websitesi mevcut. Eset surekli uyariyor beni cok memnunum.

Otomatik guncellestirmelere gelecek olursak, benim eset'in kendiliginden guncellestirmeleri acmak gibi bir huyu yok, olmasina da izin vermem zaten. Sizinki neden oyle hic bir fikrim yok.

Yaklaşık 3 yıldır antivirüs kurmadım PC'ye...
Şimdiye kadar da herhangi bir sorun yaşamadım.
Win10'da Win7'deki gibi Microsoft Essential yok mu?

bilgisayardan iyi bi anlayan abim bana şey derdi antivurus programında bile vurus vardır derdi :D

kaspersky iyidir ama pcye biraz etkiliyor.

Cr*cklenen hiçbir antivirüse güvenemem ilk önce kendini korusun :) Windows defender var pcde sıkıntı yaşamadık

Kasbersky İnternet Security kullanıyorum. pc ye format atmayı unuttum.

kaspersky total security, donanım haberde sıcak fırsatlarda konusu var, 3pc bir yıl 14 dolar.O konuda ortak almak isteyenleri de bulabilirsiniz.

Antivirüs programı kullanmayanlar "cehalet mutluluktur" diyorlar bence. Yanlış anlamayın, antivirüsün siteleri gezerken engellediği virüsleri görmediğiniz için birşey olmuyor sanıyorsunuz. Öyle ben antin kuntin sitelere girmiyorum demeyin, geçen günlerde r10'a hack ile miner virüsü eklemişlerdi...R10'da bile zararlı kod olabiliyorsa gerisini siz düşünün :)

kasmasın diyorsa deepfreeze kullan hocam anti işlemciyide hardiskide bitiriyor.

XpHULA.png
[/url][/IMG]

bunu AVG full sürüm silemiyor.
2 gün öncede .doc dosya yerleştirilmişti C kalsöre sildim ama yukardaki resimde görüneni silemiyor
cidden antivirüs konusunda tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum. önerilerine ihtiyacım var.

sanırım hem en ıyısı hem kasmayanı eset ama dedıgınız sorunu yasıosanız
hem kullanıslı hem cok kasmayan
avast
mcafee

şuana kadar kullanmadığım kalmadı
en etkili ve varlığı ile yokluğu belli olmayan webrot

tek geçerim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri