Ben yıllardır esetnod32 kullanıyorum, bir süredir şöyle bir sorun yaşıyorum, eset kendiliğinden windows update aktif ediyor, ben windows 10 kullanıyorum,
windows güncellemeleri yükleyince bilgisayar çok kasıyor,
benim haberim olmadan eset benden izinsiz bilgisayara windows güncellemeleri yüklüyor,
eset ayarlarından güncellemeleri devre dışı bırakmama rağmen, ve servis ten window update devre dışı bırakmama rağmen, eset herikisini aktif ediyor
bayadır çözüm arıyorum, bir türlü bulamadım,
esetin kendi aktif ettiği windows update ayarı bu

Buda eset windows update ayarı,

ben ikisinide kapatıyorum, eset ikisinide açıp benden izinsiz update yapıyor ve bu olay ben bilgisayar başında olmadığımda oluyor, bilgisayar beklemedeyken,
bilgisayarım masaüstü bu arada
Sonuç olarak hangi antivürüs programını tavsiye edersiniz eset harici, bilgisayarı hiç kasmayan
windows güncellemeleri yükleyince bilgisayar çok kasıyor,
benim haberim olmadan eset benden izinsiz bilgisayara windows güncellemeleri yüklüyor,
eset ayarlarından güncellemeleri devre dışı bırakmama rağmen, ve servis ten window update devre dışı bırakmama rağmen, eset herikisini aktif ediyor
bayadır çözüm arıyorum, bir türlü bulamadım,
esetin kendi aktif ettiği windows update ayarı bu

Buda eset windows update ayarı,

ben ikisinide kapatıyorum, eset ikisinide açıp benden izinsiz update yapıyor ve bu olay ben bilgisayar başında olmadığımda oluyor, bilgisayar beklemedeyken,
bilgisayarım masaüstü bu arada
Sonuç olarak hangi antivürüs programını tavsiye edersiniz eset harici, bilgisayarı hiç kasmayan