AÖF için taktik vericek varmıdır .D

mosyo

Kayıtlı Üye
vizelerim çok iyi geçti fakat , çalışma yöntemimi aöfnin mobil uygulamasında ki deneme sorularını ezberleyip o şekilde sınava girdim ve bir çoğundan geçer not aldım. şimdi ise o sorulara sadece vize için var olduğunu öğrendim. final için bir deneme sınavı vesaire koymamışlar daha , önümüzdeki dönemde olucak sanırsam. var mıdır şu son değişen sisteme göre şöyle calısıyorum yararlı oluyor diyebilen aramızda

Sorunun cevabı değil de AÖF neden var.. Soru cevabı ezberleyip sınavdan geçebilecek kadar eğitim verdiğini sanan bi okul mu..Üniversite mezunları bile iş bulamazken bu kurum neden var

Sorunun cevabı değil de AÖF neden var.. Soru cevabı ezberleyip sınavdan geçebilecek kadar eğitim verdiğini sanan bi okul mu..Üniversite mezunları bile iş bulamazken bu kurum neden var
başkan durumu sadece özetledim, uzun uzun anlatmak istemedim daha dogrusu. ünite çalışıp soruları ezberleyerek , 60 garantileyecek durumda geldi şuan bana. sadece fikir alışverişi yapmak için yazdığım bir post. sorgulamayı bir kenara bırakalım lütfen.

Hocam 10 dersim var 8 vermem lazım öle yada böylede 60 puanı bilmem ama 2 haftadır çalışıyorum.Özellikle geçen ve ondan önceki sene sorularına bak hocam üst üste aynı soru ve yüzde 70 benzer soru çıkma şansı yüksek öle 4 5 soru çıksa kafadan 20 25 puan alırsın geçen sene ve ondan önceki sene soruları 40 soru eder 2016 ve 2015 dönem sonu soruları aynı ve yüzde 70 benzeri soruları not al 20 25 puan kafadan garanti olsun.İnş faydalı olur sana

Önceden kolay geçiliyordu hiç çalışmadan girip geçer not alırdım ama bu sene AÖF çok değişti baya zorlaştırdılar. 4 yanlışın bir doğruyu götürmesi bir yana artık kitabın içinden rastgele saçma sapan bir paragrafı alıp soru şeklinde evirip çeviriyorlar. Zorlaştırmak için saçma bir hale soktular

AÖF Hazırlık Sınavları diye bi uygulamadan bakıyorum ben. Bunda final sınavları da var. Yapımcısı ufuk ali arslan olan uygulama.

Sınava az süre kaldığında yapılacak tek şey,son 2-3 senede çıkmış sorulara bakmak ve bu soruların kitapta bulunduğu konunun bi altın bi üstünü çalışmak.Ama aöf artık eskisine göre çok zorlaştı yukarda arkadaşın dediğin gibi koca kitaptan bir cümleyi alıp soru haline getirebiliyorlar ve soruların çoğu ters mantık şeklinde yanıltıcı biçimde oluyor.Şık dağılımı da eskisi gibi eşit değil sallamayla da olmuyor.

Bi de şu aöf ye bok atan arkadaşlara gülüyorum, kardeşim odtü de boğaziçi de bilkentte okumuyorsan örgün eğitimin de çok bir farkı yok,bilmesek tamam,sanki çok matah bir eğitim veriliyor üniversiteler de.Odtü bilkent gibi kurumlarda bile son 10 senede kalite sürekli dibe gidiyor. Çoğu kişi 2. üniversite olarak okuyor aöf yü merak etmeyin sizin kadar kafaları çalışıyordur.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri