Aöf Kayıt Yenileme

burakorkmaz3

Kayıtlı Üye
Merhaba iyi akşamlar.

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme-Başlangıç 22 Şubat 2016

Arkadaşlar şimdi ben Aöf işletme 1. sınıfım. Yarın sabah kredi kartından internetten harç ücretini yatırırsam tekrar bir şey yapmama gerek var mı ? Yani tekrar Aöf bürosuna falan gitmem gerekiyor mu ? Yoksa internetten ücreti yatırmam yeterli midir ? Birisi kitapları alman gerekiyor falan dedi ama ben kitapları almak istemiyorum yine de gitmem gerekiyor mu büroya bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim , teşekkürler.

parayı yatırmanla kaydın tamamlanıyor birinci sınıfta ders seçimin olmayacak diye. Bazen sınavlarda bandrole de bakıyorlar öğrenci kartın üzerindeki eğer eskiyse 2016 bandrolü yapıştırmak için büroya uğrayabilirsin.

ben paso internetten yenileyip duruyom sınava girdiğimde yok

kitapları bürolardan belli bi tarihi var temin ediyosun

ama ben bi kere gidipde almadım :)

Merhaba iyi akşamlar.

Bahar Dönemi Kayıt Yenileme-Başlangıç 22 Şubat 2016

Arkadaşlar şimdi ben Aöf işletme 1. sınıfım. Yarın sabah kredi kartından internetten harç ücretini yatırırsam tekrar bir şey yapmama gerek var mı ? Yani tekrar Aöf bürosuna falan gitmem gerekiyor mu ? Yoksa internetten ücreti yatırmam yeterli midir ? Birisi kitapları alman gerekiyor falan dedi ama ben kitapları almak istemiyorum yine de gitmem gerekiyor mu büroya bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim , teşekkürler.

Hocam öncelikle aöf sitesine gir ders seçimi yap en az 30 kredi en fazla 45 kredilik ders alabilirsin. Aldığın krediye göre yatıracağın miktar artıyor. Ders seçimini onayladıktan sonra parayı yatır başka birşey yapmana gerek yok.

parayı yatırmanla kaydın tamamlanıyor birinci sınıfta ders seçimin olmayacak diye. Bazen sınavlarda bandrole de bakıyorlar öğrenci kartın üzerindeki eğer eskiyse 2016 bandrolü yapıştırmak için büroya uğrayabilirsin.

Bandrol olayını kaldırdılar diye biliyorum hocam.

bende 3. sınıfın yeni dönem için ne kadar ücret yatırcaz ?

Bandrol olayını kaldırdılar diye biliyorum hocam.

geçen seneye kadar bakıyorlardı kalktıysa bilmiyorum.

---------- Spam Engelliyici 20:51 ---------- Önceki Mesaj 20:50 ----------

bende 3. sınıfın yeni dönem için ne kadar ücret yatırcaz ?

sen yatırmadan önce sisteme girip ders seçimlerini yapıcaksın sonra orda borcun yazar seçtiğin ders sayısına göre 210 220 gibi gider bankaya yatırırsın kaydın tamamlanır.

Hocam öncelikle aöf sitesine gir ders seçimi yap en az 30 kredi en fazla 45 kredilik ders alabilirsin. Aldığın krediye göre yatıracağın miktar artıyor. Ders seçimini onayladıktan sonra parayı yatır başka birşey yapmana gerek yok.

1. Sınıfta ders seçimi yokmuş sanırım hocam üstteki hocamız öyle diyor teşekkür ettim.

Ayrıca yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim sağolun.

Beyler şuan şehirdışındayım kayıt yenileme için büroya gitmeme gerek var varmı?

ücret ödenmediği zaman arkadaşlar kayıt yenilenmez mi
eskiden birdaha ki yıl yatırırdık :) 2. dönem ücretlerinin

Arkadaşlar ben son sınıfım. Ders seçme vs işlemi yapacak mıyım yoksa sadece ücret mi ödenecek?

Sistemlerine giriş malesef çok zor şu anda aşırı yoğunluk var sanırım.

artık kimliğe bakmıyorlar.

---------- Spam Engelliyici 15:06 ---------- Önceki Mesaj 15:04 ----------

Arkadaşlar ben son sınıfım. Ders seçme vs işlemi yapacak mıyım yoksa sadece ücret mi ödenecek?

Sistemlerine giriş malesef çok zor şu anda aşırı yoğunluk var sanırım.

bende işletme son sınıfım.sisteme giriş yapın ders seçin ücreti ödeyin tamamdır.ben geçen dönem tek dersten kaldım,yazık tek ders sınavı olacakmış,sonrasında mezunum :D

Ders seçimi yapıyorum en son onaylama sayfasında onaylıyorum hata veriyor aynı sorunu yaşayan var mı ?

2015-2016 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler bu dönem ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme bedelini bankaya ödemeleri yeterlidir.

benim ders seçmeme gerek yok sanırım ?

2015-2016 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler bu dönem ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme bedelini bankaya ödemeleri yeterlidir.

benim ders seçmeme gerek yok sanırım ?

İlk senen ise gerek yok hocam.

Arkadaşlar sizdede hata veriyor mu şuan işlem yapamıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri