ben birinci sınıfım da ders seçmeyecek miyim? ders seçemezsiniz diyor da?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben birinci sınıfım da ders seçmeyecek miyim? ders seçemezsiniz diyor da?
yeni kayıt dönemi ne zaman bilgisi olan var mı ?
yok seçemezsin hocam direk vakıfbank atm git harç yatır bende öyle yaptım ders ekletmiyor bize.Direk para yatırıyoruz atmden bugün yatırdım bende
23 şubatta başladı 3 mart son gün.
yok bahar dönemi değil yeni kayıtlar
pasif falan yazıyordu öğrenci durumunda otomasyondan baktığımda da bir sıkıntı yok değil mi?
Para yatiriyoruz ve devam ediyoruz yani ders fln secmiyoruz ?
1. sınıf seçmiyor hocam 2-3-4 seçiyor ama. google'a aof ekle sil yaz kayıt yenile menüsüne giriş yap orada görürsün zaten gerekli yerleri kaç para ödeyeceğini de.
Ben dikey geçiş yaptım 3. sınıftan devam ediyorum. Bu durumda ?
Arkadaşlar bende aynı 2 yıl üni bitirdim şimdi açıktan bu sene aöf işletme başladım. Kayıt yenilemede sadece paramı yatıracağım? Şu anda öğrenci kontrol panelinde pasif görünüyorum. Aöf bürosuna gitmem gerekiyormu? Kitaplar felan nasıl oluyor? Şimdi aöf bürosunu arayacağım ama 10 saat bağlanayamacağımı biliyorum.
Arkadaşlar bende aynı 2 yıl üni bitirdim şimdi açıktan bu sene aöf işletme başladım. Kayıt yenilemede sadece paramı yatıracağım? Şu anda öğrenci kontrol panelinde pasif görünüyorum. Aöf bürosuna gitmem gerekiyormu? Kitaplar felan nasıl oluyor? Şimdi aöf bürosunu arayacağım ama 10 saat bağlanayamacağımı biliyorum.
https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/BasvuruYeni/BasvuruAnaSayfa.aspx
kayıt yenileme yap. çıkan dersler sonucu borç gözükür sonra vakıfbank atm lerinden parayı yatır. Son gün yarın sanırım
kayıt yenileme tarihi bitti diye biliyorum. Mazeretli kayıt vardır belki
Bu hatayı verdi hocam ''014-2015 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler bu dönem ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme bedelini bankaya ödemeleri yeterlidir. ''
Şimdi sadece paramı yatıracağım.
---------- Spam Engelliyici 15:49 ---------- Önceki Mesaj 15:49 ----------
Yarına kadar varmış sanırım hocam.
Bu hatayı verdi hocam ''014-2015 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler bu dönem ders ekle-sil işlemi yapamayacaklar ancak daha sonraki dönemlerde yapacaklardır. Kayıt yeniletmek isteyen öğrencilerin, kayıt yenileme tarihleri içerisinde kayıt yenileme bedelini bankaya ödemeleri yeterlidir. ''
Şimdi sadece paramı yatıracağım.
---------- Spam Engelliyici 15:49 ---------- Önceki Mesaj 15:49 ----------
Yarına kadar varmış sanırım hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.