AÖF Web Tasarım ve Kodlama Bölümü Açtı

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Programın Amacı;

Web Tasarımı ve Kodlama Önlisans Programına Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile öğrenci kabul edilmektedir. YGS puan türlerinin en az birinden, 150 ve daha yukarı puan almış olanların Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) tercih işlemlerinde kontenjan dâhilinde bu programa yerleştirilmesi halinde kayıt hakkı kazanmaktadırlar.

Detaylı Bilgi İçin AÖF Web Tasarım ve Kodlama Bölümü Hakkında Bilgi | aofabi.com

KPSS'de bişey yapamassam gelecek sene YGS'ye girmeyi düşünüyorum :)

Üniversite mezunları direk kayıt yapamıyor değil mi:D
Şimdi sınava mı girelim 10 sene sonra

150 puan yapmakda pek birşey yok gibi :) hepsini boş bırakıp sadece Türkçe'ye yüklensek gireriz heralde .)

150 puan sorun değil de bu sene kayıt olunmaması ne bileyim seneye kim öle kim kala.
Yani mevzuatı bilmiyorum ama lisans öğrencisiyken sınavsız seçilebiliyordu AOF. Mezunlar seçim yapabiliyor mu bilmiyorum

1-Ek kontenjandan girilebiliyormu şuan?

2-Birde bölüm teknik bölüm olarakmı geçiyor bilgisi olan varmı?

memurluk için soruyorum.

hocam ben yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum bunuda verdiğniz linkte verilen derslerin adını okuyunca aklıma geldi bilgisayar dükkanı açmıştım bulunduğum şehirde üniversite kampusunun yurtkurun tam karşısına benim sinemaya biraz merakım var kendi kısa filimlerim oldu yarışmlara katıldım başarılı olamadım ama montaj nasıl yapılır felan araştırdım bu konuda da kendimi int araştırma yaparak nasıl yapılır videoalrı izleyerek geliştirdim sinema telvizyon okuyan öğrencilere hocalara ödev vermiş çok basit çekim ödevleri bunu montajlamalrını istemiş ham görüntüler var sadece montaj burda spam yapan arkadaşalr camtasia ile bile yaaprlar ama bu arkadaşalra o kadar işe yaramayan bi prgram öğretmişler uğraşıpo duruyolar adı bile belli değil yani bende dedimki yani sonuçta montaj bitince hoca sizden hangi prgramda yapıldığını sormayacak bunu corel x5 vardı bende onunla yapalım dedim ve 5 dk da bitidirk bi baktım sınıftaki 20 kişide getirmişler videoalrı banda yap diye sonra yavaşa yavaş bunların ödevlerini yapmaya başaldım bende zevk alıyodum hoşuma gidiyodu para veriyolardı ama almıyodum en sonunda benim çektiğim filimleri bitirme ödevi oalrak vermişitm 100 tam puan alarak mezun oldualr after efect 800 saatlik bukuy dvs seti vardı bende onalrı verdim prgmlaramı verdim tecrübelerimi paylaştım bu adamalrı mezun ettim diyicem o amaç diplamaysa buysun o derslerle uğraşın yok ben kod öğrenceğim bu işi yapıcağım diyosanız bu 2 yıllda en azından 1000 tl harcarsınız ders kitap kayıt fealn derken bunu sanal öğretmen tarzı sitelere verseneiz gereksiz dersleri de almadan sefritifaka alırsınz bu benim şahsi görüşrümdür sadece fikirlemi paylaşmak istedim :)

Amaç diplomaysa gidilebilir elbette fakat bir şeyler öğrenmek ise sonuç hüsran olur gibi..

Ben şunu sormak istiyorum:Kodlama derken sadece web tasarım mı?Yoksa java,c# gibi diller de öğretilecek mi?

Son düzenleme:
DGS ile geçilebilecek bölümler önem teşkil ediyor. Yoksa bu bölümün pek bi getirisi olabileceğini şahsen sanmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri