App Store + Google Play Optimization & 0 Risk İle %100 Kazançlı Mobil Uygulama Çalışmaları

E
  • Kullanıcı Edep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maşallah hocam. bende orta seviye php biliyorum.şimdi c# derslerine başladım. gerçekten zahmetli bir iş. ilk başta baya size karşı önyargı oluşmuş. ama bunu zamanla tersine çevirmişe benziyorsunuz. inşallah bunca emeklerinizin karşılığını alırsınız. gönül isterki kimse mağdur olmasın herkes kazansın.

Öncelikle tebrikleriniz için teşekkür ederiz. Sanıyorum ki ben çok yanlış bir zamanda konu açtım. O dönemde bu tarz hizmetten mağdur olan insan sayısı çok fazlaydı haliyle tüm sinirler üstümde patladı. Her şeye rağmen sesimi çıkarmadım uygulama ile alakalı bir konu olmasına rağmen gelip makale konusu yapan arkadaşlarımız bile oldu.

Her zaman oluruna bırakalım, gün gelir bu kadar insan haksız olmadığımı yapacağım büyük kanıtlarla anlamış olur dedim. O günleri Allah'ın izniyle görüyoruz ve vaat ediyorum ki görmeye devam edeceğiz.

Son olarak bunca arkadaşlarımız sanmasın ki ben hizmet istiyorum dediklerinde biz hepsini kabul edeceğiz. Amacımız herkese hizmet vermek değil gerçekten bize güvenen ve uzun vadeli kazanç içerisinde sürekli yatırım yapacak arkadaşlara her zaman öncelik veriyoruz. Bu tarz arkadaşlarla da her zaman çalışmak için açığız.

Saygılar

Son düzenleme:
1 adet paket 4 siparişi verilmiştir , gelişmeleri aktarmaya çalışırım .

konuyu görmüşken yaziyim

2500 tl lik pakette ne vaad ettiyse o şekilde devam ediyo

eyvallah

konuyu görmüşken yaziyim

2500 tl lik pakette ne vaad ettiyse o şekilde devam ediyo

eyvallah

Eyvallah kardeşim. Biz hep söylüyoruz bu forum kendini bilmez insanlardan çok çektiği için temkinli davranıyor. Yatırım yapmak isteyip çekinen o kadar çok insan var ki bunu gözle görüp, üzülüyoruz.

Allah kimin ne muradı varsa versin. İyi insanlarla karşılaştırmayı nasip eylesin.

Hocam bir uygulamanın ne kadar süreyle gelir getirmesini bekliyorsunuz?Oldukça popüler uygulamalar bile bir süre sonra yerini kaybediyor ve düşüş yaşıyor.Siz bu işin içinde olarak gözlemlemişsinizdir ne kadar süre böyle düzenli gelir öngörüyorsunuz?

Hocam bir uygulamanın ne kadar süreyle gelir getirmesini bekliyorsunuz?Oldukça popüler uygulamalar bile bir süre sonra yerini kaybediyor ve düşüş yaşıyor.Siz bu işin içinde olarak gözlemlemişsinizdir ne kadar süre böyle düzenli gelir öngörüyorsunuz?

Merhabalar, yatırım maliyetine bağlı olarak birden çok uygulama & oyun sağlandığı için biz 1 yıl kazanç garantisi veriyoruz. Yani bugün 10.000 TL'lik Paket 1 alan kişi aylık 2.500 TL kazanırsa yıllık 30.000 TL kazanmış olacak 10.000 TL'si verdiğini geri alma payı olacak ve 20.000 TL net karı olacak.

Bu düz hesaptır. 2.500 TL'in üstüne çıkma ihtimallerini doğuracak olursanız yıllık net kazanç amorti hariç yani verilen 10.000 TL hariç net olarak 20.000 TL ila 30.000 TL arasındadır.

1 yıl zaten kesinlikle kazandırıyoruz.

Arkadaş ile ön görüşme sağlandı, dürüst, samimi bir arkadaş..

Gerçekten yatırım yapmak isteyen gönül rahatlı ile girebilir..

Yolunuz açık olsun [MENTION=52972]Edep[/MENTION]

Arkadaş ile ön görüşme sağlandı, dürüst, samimi bir arkadaş..

Gerçekten yatırım yapmak isteyen gönül rahatlı ile girebilir..

Yolunuz açık olsun [MENTION=52972]Edep[/MENTION]

Doğan beye tercihinden dolayı teşekkür ediyorum. Gelişmeleri bizzat kendisi de konuya aktaracaktır.

Bunun dışında iş alımlarımız 0 risk garantisi ve %100 gelir garantisi eşiğinde devam etmektedir.

Saygılar

Doğan beye tercihinden dolayı teşekkür ediyorum. Gelişmeleri bizzat kendisi de konuya aktaracaktır.

Bunun dışında iş alımlarımız 0 risk garantisi ve %100 gelir garantisi eşiğinde devam etmektedir.

Saygılar

Hocam Detaylı PM alabilirmiyim.

Arkadaş ile anlaşma sağlandı, ilgili biri. Hayırlı satışlar.

w2lmv9.png

Asım hocama yaklaşık 17 Temmuz gibi paket 2 siparişi vermiştim.
Bir kısım benden kaynaklı gecikmeler ile birlikte paketi dün gece yani 31 Ağustos'ta teslim aldım. Şuanda gelir gözüktüğü gibidir. Yansıması gereken gelirin gerçekten üstünde ve saat daha 12.
Sağolsun bu süreçe her sorduğum soruya sıkılmadan cevap verdi, iletişim kopukluğu yaşamadık hiç. Yeni bir paket için anlaşma sağladık tekrardan.
İlerleyen günlerde ara ara gelir güncellemesi paylaşacağım.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleme:
Tüm müşterilerimize vermiş oldukları destekten dolayı canı gönülden teşekkür ederiz. Yaklaşık 1 haftadır sürekli belirttiğimiz ve açıkladığımız yeni fiyat tabanı aşağıda net olarak açıklanmıştır.

05 Eylül 2016 Tarihinden İtibaren Net Geçerli Paket Fiyatları;

Yatırıma Göre Kazanç Tablosu

ok-icon.png
Mobil Uygulama & Oyun Paket 1

Oyun veya uygulama tercihinize bağlı olarak ios veya android olarak developer hesabına yüklenir.

Kazanç vaatlerin yerine ulaşması açısından ASO -> Mobil SEO çalışmaları eksiksiz sağlanır.

Organik indirme sayısını arttırmaya yönelik ihtiyaca bağlı olarak facebook, google adwords çalışmaları sağlanır.

Doğru keywords seçimi yapılarak, birden çok keywordslerinde hit almasına teşvik edecek çalışmalar sağlanır.

Gelir elde etmek üzere Admob, Startapp, Charboost reklam alternatifleri değerlendirilerek maksimum sonuç elde edilir.

Yatırım maliyeti: 13.500 TL

Amorti süreci: Max 6 Ay

Vaat edilen gelir: 2.000 TL 2.500 TL

ok-icon.png
Mobil Uygulama & Oyun Paket 2

Oyun veya uygulama tercihinize bağlı olarak ios veya android olarak developer hesabına yüklenir.

Kazanç vaatlerin yerine ulaşması açısından ASO -> Mobil SEO çalışmaları eksiksiz sağlanır.

Organik indirme sayısını arttırmaya yönelik ihtiyaca bağlı olarak facebook, google adwords çalışmaları sağlanır.

Doğru keywords seçimi yapılarak, birden çok keywordslerinde hit almasına teşvik edecek çalışmalar sağlanır.

Gelir elde etmek üzere Admob, Startapp, Charboost reklam alternatifleri değerlendirilerek maksimum sonuç elde edilir.

Yatırım maliyeti: 9.000 TL

Vaat edilen gelir: 1.000 TL 1.750 TL

ok-icon.png
Mobil Uygulama & Oyun Paket 3

Yatırım maliyeti: 6.000 TL

Vaat edilen gelir: 500 TL 1.000 TL

ok-icon.png
Mobil Uygulama & Oyun Paket 4

Yatırım maliyeti: 3.500 TL

Vaat edilen gelir: 250 TL - 750 TL

Tüm müşterilerimize önemle duyrulur.

Bu uygulamaları sıfırdan mı yapıyorsunuz?
Uygulamalar Türkçe mi yoksa farklı dillerde mi?
Bahsi geçen uygulamalar piyasada adı geçen uygulamaların benzerleri mi?
Uygulamaların güncelleme işlemleri sizin tarafınızdan mı yapılıyor?
Uygulama yıl sonunda google marketten kaldırılıyor mu?
Developer Console hesabı müşteri tarafından da yönetilmekte mi?
Teşekkürler bol kazançlar.

Bu uygulamaları sıfırdan mı yapıyorsunuz?
Uygulamalar Türkçe mi yoksa farklı dillerde mi?
Bahsi geçen uygulamalar piyasada adı geçen uygulamaların benzerleri mi?
Uygulamaların güncelleme işlemleri sizin tarafınızdan mı yapılıyor?
Uygulama yıl sonunda google marketten kaldırılıyor mu?
Developer Console hesabı müşteri tarafından da yönetilmekte mi?
Teşekkürler bol kazançlar.

Uygulamalar sıfırdan yapılmıyor. Sıfırdan yapılması avantaj değildir.

Uygulamalar bgbg oranına bağlı olarak (kendi kararımız doğrultusunda) belirleyeceğimiz dilde yayınlanmaktadır.

Bahsi geçen uygulamalar piyasada sunulan uygulamalardır.

Marketten kaldırılma olasılığı yoktur. Kendi google play console hesabınızda yayınlama sağlanmaktadır.

1 yıl güncellemeler v.b işlemler bize aittir.

Developer consol hesabında yapılacak herhangi bir yönetim işlemi yoktur. Uygulamanın hata vermesi gibi işlemlerde kilitlenme raporu incelemesi çok nadir sağlanmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri