App Store + Google Play Optimization & 0 Risk İle %100 Kazançlı Mobil Uygulama Çalışmaları

E
  • Kullanıcı Edep
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Pazarı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
09.12.2016 tarihinde düzenlenmiştir.

Son düzenleme:
Defolup gidin artik şu forumdan be. Vurgun yapti bu adam kaç kişi R10da savciliga suç duyurusunda bulundu . 50 defa söyledik bunlara göz yummayın diye.

Mobil Mesaj

bu tarz konularda admin onay yazısı olunca bu insanlar kolay vurgun yapıyor r10 da admin onaylıydı konusu burda da dünden beri bu adam konuşuluyor r10 da bu tarz konularda vurgun çok oluyor umarım öder paralar geri

Normal hayatta insan bişeyler almadan önce araştırır bakar örnek veriyorum bir x marka bilgisayar almaya karar verdikten sonra teknosa, vatan computer , bimeks vs. bir çok yerde bakar fiyatına yorumlara ona göre alır . En baştan beri millet magdur kaç kişi şikayet konusu açtı halen almaya devam ediyorlar .

"Sonradan" Alanlara müstehak herşey kendileri kaşınıyorlar yeminle . O kadar şikayetçi insan var yönetim halen böyle insanları banlamıyor, konularını kapatmıyor ya yönetimde de suç var . Ne desek boş .

Daha söylenecek çok şey var ama hem yönetimle ilgili hemde bu konularla ilgili söylememek en iyisi ban yediğime değmez .

Bu şahıs hala banlanmadı mı ?
Aynı uygulamaları herkese yükleyerek günün belirli saatlerinde reklamlara kendi tıklıyor.
Ayda 2bin bırakması gereken uygulama, 1 ayda 150 200ü zor bırakıyor..

R10un en büyük vurgununu yapıp ban yedi bu şahıs. R10daki mağdurlar toplu olarak avukatlar tutup mahkemeye verecekler bu şahısı. Kimlik bilgilerini,çalışma arkadaşlarını,sahte şirketini deşifre ettik çok şükür.

Bu şahıstan paket alanlar varsa çok geçmeden topluluk oluşturup savcılığa versinler bunu. Olayın fazla soğumaması gerekiyor davanın daha etkili olabilmesi için.

hizmet sağlayan bu arkadaşın telefon numarasını bilen varmı arkadaşlar? günlerdir kendisine ulaşamıyorum, skype'ta yazdıklarımıda yanıtlamıyor..

[MENTION=52972]Edep[/MENTION] ; Öncelikle benim o yorumum geçen yıl 7 inci ayda yapılan bir yorum Bilmem farkındamısınız 1 hafta içinde alımı iptal ettim ve sizden ödediğim tutarı iade aldım. Sizden herhangi bir hizmet almadım. Bana sormadan, ben senden hizmet almadığım halde nasıl gelir benim adımı konuna etiketlersin. BEN O YORUMU YAPARKEN ÖN GÖRÜŞME YAPILDI GİRDİM FİKRİMİ YAZDIM, DAHA SONRA NE OLDU, BU KONULARIN SIKINTILI KONULAR OLDUĞUNU ÖĞRENDİM ARADIM SİZDEN İADEMİ İSTEDİM SİZDE İADEMİ YAPTINIZ, BANA SORMADAN NASIL KONUNA REFERANSIMI KOYARSIN, HİZMET ALSAM YİNE HAKLISIN AMA HİZMET ALMADIĞIM HALDE NASIL ETİKET YAPARSIN. BEN KEFİL DEĞİLİM ARKADAŞLAR.. BU GİBİ SATIŞ KONULARI YÜZÜNDEN BU FORUMUN ÇOK AĞZI YANDI, KONUNU KİLİTLİYORUM, YETER ARTIK BIKTIM BEN BU TİP KONULARIN ŞİKAYET KONUSUNU KAPATMAKTAN.. MAĞDEM AYDA 10-20-30 BİN KAZANIYORSUN AÇ 100 TANE HESAP BURDA YAPTIĞIN SATIŞIN 100 KATINI KAZAN..

BEN REFERANS DEĞİLİM, KONUYU TEKRAR DÜZENLEDİM...

[MENTION=43843]ssnrr[/MENTION] olayın içini bilmeden ön yargılı olmayın. [MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] izinim yoktu hocam, beni bilen bilir, tanıyan tanır bişey anlatmama gerek yok ama inanın iznim dışında ilk yaptığımız ön görüşme mesajı atılmış ben hizmet almadım ki onay alsa konuyu açması için onay vermezdim..

Adımı konuna iznim dışında hizmet almadığım halde eklediğin için 3 ay banladım, Döndüğünüzde de bu tip konuları zaten açamıyacaksınız..

UZAKLAŞTIRMA YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLDİ SENİN GİBİ ADAMLARIN VE UMUT TACİRLERİN BU FORUMDA İŞİ YOK SÜRESİZ UZAKLAŞTIRDIM.

Konu kilit..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri