Apple 2.El Alım ve Satımı İşlemi Hk.

Knknknkn

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Mayıs 2018
Mesajlar
621
Tepkime puanı
0
Puan
0
Merhaba arkadaşlar, artık yenilenen formumuzda biraz daha ticareti ön plana çıkaracak bir kategori açılmıştır. Bu vesile ile uzman olduğum apple işlerinden her zaman size elimden gelen desteği sağlamaya hazırım. Diğer forum üzerin bildiğiniz R10 üzerinden bu konu ile alakalı çok ticaretim olmuştur. Sizlere buradan da gerekli yardımı vb işleri yapacağımıza emin olabilirsiniz.

Apple Bilgisayar alırken nelere dikkat etmeliyiz, nasıl cihazlar alınır veya alınmaz yani aklınıza gelecek her türlü işlemlerde danışabilirsiniz.

Kadıköy ve Mecidiyeköy taraflarında Partner olarak çalıştığım iki ofis var gerekirse oradan da sizlere teknik destek sağlarız. Teşekkürler. Hayırlı olsun.
 
Mrb güncelleme ile birlikte macbook air kapanmaya başladı güncellemeden önce yedek almıştım fakat geri yükleme bittiktem sonra bilgisayar yeninden başlatılıyor deyip öylece kalıyor. Bu konu hakkında bilginiz var mıdır ?
 
Hocam iphone 4 telefonuma başka sim kart takıp WhatsApp ı kullandım.Daha sonra o başka sim kartı çıkartıp kendi sim kartımı taktım WhatsApp ı kullanmak istediğimde bu numara bu telefonda kullanılamaz yazısı çıktı..Kaç aydır telefondan WhatsApp kullanamıyorum.
 
Mrb güncelleme ile birlikte macbook air kapanmaya başladı güncellemeden önce yedek almıştım fakat geri yükleme bittiktem sonra bilgisayar yeninden başlatılıyor deyip öylece kalıyor. Bu konu hakkında bilginiz var mıdır ?

Merhaba hocam. firmware hatası gibi görünüyor yedek aldığınız dosyaları Time Machine ile değil manuel olarak yükleyin. Format atın tekrardan yedeğiniz eğer tam anlamı ile aldıysanız. Yedeğide manuel alın masaustunu vb klasörleri isimleyerek alın. Programları almayın alsanızda yeni kurulumda çalışmazlar.

Daha sonra Flash diske kurulu bir install yok ise ; Makina başlatırken CMD+R yapıp recevorey moda geçin oradan disk izlencesinden ilk başta içindekileri formatlayın daha sonra zaten instal deyince kurulumu başlayacaktır. Takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım. İyi günler.

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

Hocam iphone 4 telefonuma başka sim kart takıp WhatsApp ı kullandım.Daha sonra o başka sim kartı çıkartıp kendi sim kartımı taktım WhatsApp ı kullanmak istediğimde bu numara bu telefonda kullanılamaz yazısı çıktı..Kaç aydır telefondan WhatsApp kullanamıyorum.

Telefon yurt dışı ise bu tarz yazılımsal durumlar oluyor. O telefon sadece bir numaraya ait oluyor ve o telefonda sadece o hat kullanılabilir. Bunun için BTK dan telefonun size ait olduğuna dair fatura ve kimlik bilgisi ister. Bunu ancak öyle aşabilirsiniz. Sonra size ait olan hattında numarasını iletirseniz onlar mail yolu ile o imei ile telefon numarasını eşleştirir. Böyle bir durumda bazen sıfırlayıp kurmakta çözüm olabiliyor.
Birde Genpa Servisine danışınız.
 
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri