Ara Reklam Kontrol

• Kullanıcı akmaster_91
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

akmaster_91

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar birçok arkadaşımız videolarına ekledikleri ara reklamların çıkıp çıkmadığından emin değil ben şimdi sizlere uzun zamandır kullandığım yöntemi anlatacağım

İlk önce aşağıdaki siteye giriyoruz bu sitenin asıl amacı web site hız test ama youtube videolarını 3-4 saniye oynatıyor neyse

Website speed test

Adres yerine youtube video adresini yazıyorsunuz ve bekliyorsunuz bir zaman sonra sayfanın ufak bir resmi sol tarafta beliriyor o resme tıklarsanız resim büyür ve sarı çizgilerden kolaylıkla videolarınızda kaç reklam çıkmış görebilirsiniz.

Arkadaşlar birçok arkadaşımız videolarına ekledikleri ara reklamların çıkıp çıkmadığından emin değil ben şimdi sizlere uzun zamandır kullandığım yöntemi anlatacağım

İlk önce aşağıdaki siteye giriyoruz bu sitenin asıl amacı web site hız test ama youtube videolarını 3-4 saniye oynatıyor neyse

Website speed test

Adres yerine youtube video adresini yazıyorsunuz ve bekliyorsunuz bir zaman sonra sayfanın ufak bir resmi sol tarafta beliriyor o resme tıklarsanız resim büyür ve sarı çizgilerden kolaylıkla videolarınızda kaç reklam çıkmış görebilirsiniz.
Kardeşim hangi ip den bakıyor? Amerika IP 'sinden reklam cıkan videom (3 reklam) burda reklamsız gözüküyor.
Kesin sonuç vermiyor yani.

edit: Ayrıca şimdi kendim kontrol ettim,ingiltere lokasyonlu vds den video önü reklam çıkan videom bu sitede reklamsız gözüktü.

Not: paylaşım için teşekkür ederim ama kesin sonuc degil:)

Benim videolarimdada reklam cikmiyor gorunuyor. Cikmamasi icin bi sebep var mi? Bu arada ortalama 1 saat 30 dakikalik bi videoya kac reklam koyuyosunuz?

Kardeşim hangi ip den bakıyor? Amerika IP 'sinden reklam cıkan videom (3 reklam) burda reklamsız gözüküyor.
Kesin sonuç vermiyor yani.

edit: Ayrıca şimdi kendim kontrol ettim,ingiltere lokasyonlu vds den video önü reklam çıkan videom bu sitede reklamsız gözüktü.

Not: paylaşım için teşekkür ederim ama kesin sonuc degil:)

Ayarlara tıklayıp

Newyork
Dallas
Amsterdam

üçünden birini seçebilirsin ve video adresini https değilde http ile başlayarak ekleyin.

Ara reklam nasıl koyuluyor beceremedim ben :S 1.5 saatlik videoda koyulmuyor mu yoksa ?

konuda mesajım bulunsun deniycem

New york olarak keçtim :D 15 tane reklam cıktı :D

bilgisayarınıza opera tarayıcısını kurun onda bakın arkadaşlar videoya

video reklamı uzun zaman izlendiği zaman tıklanmış sayılıyor. geçersiz tık olmasın sonradan :D

Website speed test

teşekkürler hocam.işe yarıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri