Araba Hakkında

arkadasım düzelttim engellimi demek istedim 1 tane yorum okuyup saldıracak adam arıyorsunuz galia

Kasko yaptırırken birden fazla kişi kullanabilsin istiyorsan ufak bir miktar daha fazla ödeme yapıyorsun sanırım ondan bahsetmiştir.Hayırlı olsun.

Adam garantiden bahsetmiş. Ek garanti yaptırmış. Arac ne hocam?

Duster almış hocam ya sıfır :)

sıfır araba almış olabilir belki ekstra donanım almıştır.

hocam duster almış iyi mi yaptı kötü mü yaptı bilmiyorum, şimdi memlekete geldim anca arka camlar filmli jantlar hafif siyah gibi değişik bişey ama güzel. Paket içeriği falan var geçici ruhsat mı ne vermişler Krom Renkli Tavan Barları
- Look Görünüm
- 16" Alüminyum Jant
- Karartılmış Arka Camlar
bunlar yazıyor ekstrada

Kasko yaptırırken birden fazla kişi kullanabilsin istiyorsan ufak bir miktar daha fazla ödeme yapıyorsun sanırım ondan bahsetmiştir.Hayırlı olsun.

Sanıırm öyle hocam öyle yapınca noluyor hocam normal kasko yapıp iki kişi kullanınca

[MENTION=33115]velixyz[/MENTION] Yazdığında bir sıkıntı görmüyorum asıl sıkıntı özürlü kelimesini hakaret olarak kullanıp , okuduğunda ilk akla hakaret olarak gelmesini sağlayanlarda.

tdkya göre özürlü kelimesi

Babanı arayıp ne demek istemiştin diye sormak yerine konu açmak? :)

eğer aracı özürlü bir yakının varsa örnek veriyorum kardeşin ablan vb onun için fiyat indirimi olur diye biliyorum ve aracı kullanabilecek 2 yada 3 kişi yazarlar ruhsata ekstra para verildiğini görmedimde duymadımda

babanla tekrar konusmak cokmu zor ki konuyu anlamamısın anlamsız sacma bı konu acmısın.

Onu bunu boş verinde bize hayırlı olsun demek düşer, Allahım kaza bela vermesin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri