Tek kelime ile özetlemişsiniz hocamBak oyle cok alakasiz videoya cok alkasiz etiket yapma.
Mesela bu konu sahibi arkadasin verdigi kelimeler araba sigortalari filan.
Nasil kullanacaksin biliyormusun iyi dinle ;
Cikacaksin disari en yakin oyuncakcidan yada evde varsa 2 adet oyuncak Araba bulacaksin.
Sonra HD kameranin yerini mekani ayarliyacaksin.
Sonra kayiti baslatacaksin.
Kameranin karsisinda sadece ellerin gorunecek,Bir elinde 1 araba diger elinde 1 araba.
2 sini carpistiracaksin yani kaza yapacaklar.
Sonra bu videoyu alacaksin eline,edit yapacaksin bide yazi yazacaksin sonunda.Sigortasiz yola cikmayin !!! diyerekden.
Atacaksin youtube videoyu.Cakacaksin bu etiketleri bitecek.
Ne olmus oldu simdi ;
1 - 100/100 Ozgun
2 - 100/100 Zararsiz Niche
3- Ne kanalin banlanir,nede agir niche'den adsensen patlar hersey legal
4 - Bu videoyu her dilde sun her ulkeden izlenme sansi artsin.
5 - imleme yap heryere farkin olsun,izleme alma sansin artsin.
---------- Mesaj saat 21:41:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:38:34 civarında gönderildi. ----------
Hocam şunu anladıkki artık spam video çekme olayı youtubede bitmiştir. Özgün video üretme devri başlamıştır. Ben yarından itibaren başlayacağım bu çalışmalara.hep merak ediyorum mesela bu tür bi videoyu kim,neden izler diye.izledigim bi videodan örnek vereyim,özgünlük açısından.adam almış bi eline örümcek adam oyuncagını,diger elinede batman oyuncagını ve videoyu çeken adamın sadece elleri görünüyor.videoda sadece bu ikisi kavga ediyor yani hepsi bu.küçük bi çocuk eline geçen iki şeyi böyle dövüştürür,kavga ettirir ya o var sadece videoda.hadi adamlar böyle video çekiyor anladım da bunları kim,neden izliyor anlamıyorum.bu videolardan birisini boş bi kanalıma attım,ciddi ciddi izleyen 1500 e yakın insan olmuş 5 günde.bana çok garip geliyoryani @Muslera06 hocam,dedigin gibi bi video kesin izlenir bence yapılması gereken bişey üstelik telif derdide olmaz.