Araba sektörüyle alakalı niche analizi.

• Kullanıcı XFQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli
Bak oyle cok alakasiz videoya cok alkasiz etiket yapma.

Mesela bu konu sahibi arkadasin verdigi kelimeler araba sigortalari filan.

Nasil kullanacaksin biliyormusun iyi dinle ;

Cikacaksin disari en yakin oyuncakcidan yada evde varsa 2 adet oyuncak Araba bulacaksin.

Sonra HD kameranin yerini mekani ayarliyacaksin.

Sonra kayiti baslatacaksin.

Kameranin karsisinda sadece ellerin gorunecek,Bir elinde 1 araba diger elinde 1 araba.

2 sini carpistiracaksin yani kaza yapacaklar.

Sonra bu videoyu alacaksin eline,edit yapacaksin bide yazi yazacaksin sonunda.Sigortasiz yola cikmayin !!! diyerekden.

Atacaksin youtube videoyu.Cakacaksin bu etiketleri bitecek.

Ne olmus oldu simdi ;

1 - 100/100 Ozgun
2 - 100/100 Zararsiz Niche
3- Ne kanalin banlanir,nede agir niche'den adsensen patlar hersey legal ;):cool::eek::D
4 - Bu videoyu her dilde sun her ulkeden izlenme sansi artsin.
5 - imleme yap heryere farkin olsun,izleme alma sansin artsin.
Tek kelime ile özetlemişsiniz hocam :). Ya burayı ben bu yüzden çok beğeniyorum. Bir fikirin üzerinde farklı fikirler geliyor. Yapılışları geliyor. Beyin fırtınası olup herkes aydınlanıyor. Gerçekten mükemmelsiniz.

---------- Mesaj saat 21:41:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:38:34 civarında gönderildi. ----------

hep merak ediyorum mesela bu tür bi videoyu kim,neden izler diye.izledigim bi videodan örnek vereyim,özgünlük açısından.adam almış bi eline örümcek adam oyuncagını,diger elinede batman oyuncagını ve videoyu çeken adamın sadece elleri görünüyor.videoda sadece bu ikisi kavga ediyor yani hepsi bu.küçük bi çocuk eline geçen iki şeyi böyle dövüştürür,kavga ettirir ya o var sadece videoda.hadi adamlar böyle video çekiyor anladım da bunları kim,neden izliyor anlamıyorum.bu videolardan birisini boş bi kanalıma attım,ciddi ciddi izleyen 1500 e yakın insan olmuş 5 günde.bana çok garip geliyor :) yani @Muslera06 hocam,dedigin gibi bi video kesin izlenir bence yapılması gereken bişey üstelik telif derdide olmaz.
Hocam şunu anladıkki artık spam video çekme olayı youtubede bitmiştir. Özgün video üretme devri başlamıştır. Ben yarından itibaren başlayacağım bu çalışmalara.

bu kelimelerin kullanımı ile ilgili bişey sorucam şimdi bi video buldum mesela,2014de çıkan bi arabanın tanıtımı.telif,eşleşme vb durumları sormuyorum,onları atlattık diyelim yani video para kazanıyor.burada verilen kelimeleri bu bahsettigim videoya girdigimde sorun olmaz,degil mi?niche işinden zerre kadar anlamıyorum arkadaş,bu işe girdim gireli hep ugraşayım dedim bi türlü olmadı,tbm ortalama olarak hep standart 0.20 :)

bu kelimelerin kullanımı ile ilgili bişey sorucam şimdi bi video buldum mesela,2014de çıkan bi arabanın tanıtımı.telif,eşleşme vb durumları sormuyorum,onları atlattık diyelim yani video para kazanıyor.burada verilen kelimeleri bu bahsettigim videoya girdigimde sorun olmaz,degil mi?niche işinden zerre kadar anlamıyorum arkadaş,bu işe girdim gireli hep ugraşayım dedim bi türlü olmadı,tbm ortalama olarak hep standart 0.20 :)
Açıklamaya anahtar kelimelere giriyorsunuz hocam. Birde youtube aramalarında o girilen kelimeyle alakalı aramayla sizin videonuza girdiğinde o gösterilen miktarı kazanmanız mümkün.

Araba kazası videolarının hepsine bu etiketleri girebilirsin dostum

Bir ara adult hikayeler kelimesinde çok yüksek aranma vardı fazla bilgim yok bu işle ilgili ama işinize yarar diye düşündüm iyi forumlar

hep merak ediyorum mesela bu tür bi videoyu kim,neden izler diye.izledigim bi videodan örnek vereyim,özgünlük açısından.adam almış bi eline örümcek adam oyuncagını,diger elinede batman oyuncagını ve videoyu çeken adamın sadece elleri görünüyor.videoda sadece bu ikisi kavga ediyor yani hepsi bu.küçük bi çocuk eline geçen iki şeyi böyle dövüştürür,kavga ettirir ya o var sadece videoda.hadi adamlar böyle video çekiyor anladım da bunları kim,neden izliyor anlamıyorum.bu videolardan birisini boş bi kanalıma attım,ciddi ciddi izleyen 1500 e yakın insan olmuş 5 günde.bana çok garip geliyor :) yani [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam,dedigin gibi bi video kesin izlenir bence yapılması gereken bişey üstelik telif derdide olmaz.

lego oyuncaklar disney kahramanları toto yumurta içinde çıkan oyuncaklar şuan bu şekilde milyonluk izlenme alan kanallar var bunları anneler babalar çocuklarına açıp izletiyor kim neden izler diyorsunya olay bu yani :D

örnek kanal hergün yüzbinler izliyor
http://www.youtube.com/watch?v=zGe7cKrPkaM&feature=c4-overview&list=UUVE91qOw9Ke8EsK95lMuF2Q

örnek verdiğim kanal senin gibi benim gibi kedi köpek videoları ile başlamış bu işe :) 2-3 video atmış oyuncaklı moyuncaklık sonra bakmış izlemiş aklına bu şekil gelmiş şuan kanalı bu şekilde oyuncaklardan video oluşturup atıyor :)

Araba sektöründe "Luxury car" tek geçerim yuksek izlenme uygun tbm.reklam olan bir kelime

benim kanalda işe yarar mı acaba bu ya

youtube . com / gtism

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri