Arabamı Modifiye Edicem Yardım :)

saltjdk

Kayıtlı Üye
Herkese Merhaba,

Arabalardan anlıyan arakdaşlara 1-2 sorum olucak :)

Arabamı modifiye etmek istiyorumda aşşağıda paylaştığım resimdeki araba ile aynı model, ortalama nekdar masraf olur orjinalinden bu haline gelemsi tahmini fiyatlarınızı bekliyorum :)

NOT: Araba yurt dışındadır, Gerekli parçalrın isimlerini söylerseniz uygunluga göre burdada yaptırabilirm şayet istanbulda daha uygun yapılabilen biyer olursa orayada götürebilirm.

mrdgD8.jpg

Etek, film cam, arkadada ufak bir spolier i var, ve 19 inc cant, elimden bu kadar geliyor, güzel günlerde bin. :)

Teşekkür ederim baskan, öyle esti dedim ilk araba façasız olmaz aham şaham bişeyde olsun istemiyorum tam bu ayarda olsa egomu tatmin etmeye yeter :)

A3 mü bu araç logo iptali yapmayın hocam. Audiyi audi yapan logosu :D

Tam diyecektim Bulgaristan'da ucuz yapıyorlar diye ki sen oradaymışsın. :) Ne yaptıracaksan orada yaptır derim. En azından zorunlu ihtiyaçlar orada daha ucuz otomobiller için.

Tam diyecektim Bulgaristan'da ucuz yapıyorlar diye ki sen oradaymışsın. :) Ne yaptıracaksan orada yaptır derim. En azından zorunlu ihtiyaçlar orada daha ucuz otomobiller için.

Aynen baya ucuz baskan burası 2003 kasasını aldım 8 bin tl civarına bi 2-3 binde üzerine giydirsem 10 bine'e tamamlamayı düşünüyorum :)

Gurcistan bulgaristan ne kadar ucuz ya arabalar denk geliyorum adam x6 yı 30 bin euro ya veriyo, yada ne bilim baska türlü araçları çok ucuza veriyo tam bakıyorum aha iyi fiyat diyorum adam yazıyo sadece yabancıdan yabancıya bunları içeri sokmanın yolu yokmu

[MENTION=8951]Dean[/MENTION]

İlk bilinmesi gereken Türkiye’ye kesin dönüşte getirilen araçlar için gümrük vergisi ödenmese de ÖTV (Özel Tüketim Vergisi ) ve KDV (Katma Değer Vergisi ) ödenmesi gerektiğidir. ‘Bedelsiz ithalat’ ifadesi yurtdışına araç için para transferi yapılmasına gerek olmadığını ifade eder, vergi ödenmeyeceği anlamına gelmez. Aracını getirecek kişinin yapması gereken VERGİ HESAPLAMA tablosundan aracın toplam vergilerini hesaplamaktır.

Örnek Uygulama:

32 yıldır Almanya’da yaşayan Denizlili Ahmet Öztürk, Türkiye’ye kesin dönüş yapacaktır. 2006 yılında 32.000 Euro karşılığı aldığı E270 CDİ Mercedes marka aracını da getirmek ister. Ahmet Bey, VERGİ HESAPLAMA tablosundan aracın vergilerini 20.000 Euro olarak hesaplamıştır. Sıfır olarak satın aldığı aracın 2008 yılında Almanya’daki ikinci el değerini 23.000 Euro kabul edersek, aracın toplam maliyeti 43.000 Euro’ya ulaşır.

Ahmet Bey, Türkiye’de araç satışı yapan Sahibinden.com, Araba.com, Arabam.com, Otomax.com gibi sitelerden araştırma yaparak aracının Türkiye’deki değerinin 52.000 Euro olduğunu görür. Bu hesaba göre aracını getirmekle 9.000 Euro kazanacaktır. Ayrıca yıllardır alıştığı aracı kullanma şansı olacaktır.
Dikkat: Örnek uygulamadaki isim, otomobil markası ve fiyatlar uydurmadır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri