araç alıcam yardım lütfen

TolgaDemo

Kayıtlı Üye
günaydın abilerım kardeşlerim ilk once araç kiralıcaktım sonra vazgectim araç almaya karar verdim ama iyi bi araba bulamadım yardımcı olursanız sevınırım
bütcem 33 bin tldir. temiz begendiginzi araçlari atarsaniz sevirinim

istanbul da olursa iyi olur istanbul avcılarda oturuyorum
Not avcılar olması sart degil :) sadece oturdugum yeri soyledim.

3 hafta önce 38 bine fiat linea aldım yarı otomatik.Sana da öneririm çok az yakıyor

renaulth symbol, fiat linea tarzı araçları o fiyata hem yüksek model hem az km bulursan bu araçlara bakmanı öneririm hem az yakar hem servisleri ucuz.

sağlamlık çok kötü değil mi hocam o araçlarda geçen facebookta gördüm motora çarpmış arkadan ön taraf içe göçmüştü

doğrudur hocam ben arabadan pek anlamam zaten ama otomatik vites için bu fiyata fazla seçenek yok.Manuel vites için bir şey diyemem

mailciler iyi kazanıyormuş :D toyota corolla, ford focus güzel arabalar

eskiden di hocam :D simdi oyle degil ama gene karnımzı doyuyor allaha sukur 33 bin butcem var bulursam bakıyorum o modellerdede

düşünürsen 2012 model fiat fiorino mevcut az km hasar kayıtsız.

bütce biraz bişiler yapabilirsen paslaşırız memnun kalırsın araçdan.

Konuyu bende takipteyim banada o civarlarda bir araba Lazım ama anlamıyorum arabadan

Hocam araçlara bakarken az yakması ve performansından önce güvenlik ve sağlamlığına bakın ona göre tercihinizi yapın. Linea sağlamlık konusunda pek iç açıcı değil hatta fiatın birçok arabası bu konuda vasat

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri