Araç İle Youtube Başlama

Arkadaşlar boş zamanlar için youtube işine gireyim diyorum sizce durumlar nedir yıllar önce bırakmıstım genelde günüm araba ile geçiyor araçım var bunla ilgili youtube olurmu misal kamerayı sabitleyip yolu çekerim aksam kendim izlerim sonrada videoyu silerim :) Video editleme işinden hiç anlamam ücretsiz program varsa önerilerinize açıgım istanbulda ne gibi videolar çekilir bu arada aylık benzine verdiğim para 500-1000 tl civarıdır. değerlendirmek istedim.

1-bENZİNE VERDİĞİN PARAYA ZAM GELDİ :d

2-Olabildiğince absürd küfürlü ve edepsizce çekeceğin her video yt ,tr de önerilenlere girecektir...Başarılar..

1-bENZİNE VERDİĞİN PARAYA ZAM GELDİ :d

2-Olabildiğince absürd küfürlü ve edepsizce çekeceğin her video yt ,tr de önerilenlere girecektir...Başarılar..

Benzin suanlık benim için sorun değildir

Ömrümde nerdeyse hiç küfür etmemişimdir öyle birisiyim felsefeme haykırı. Küfürle edepsizlikle olacak iş ise hiç bu işlere bulaşmayım. teşekkürler.

istanbul'da her yer maganda oldu artık. onları çekip ifşa edebilirsin ama yarın öbür gün mahkeme olur mu bilemem

enes batur küfür mü ediyor salih küfür mü ediyor orkun ışıtmak küfür mü ediyor sevidiğim izlediğimden değil bunlar belli başarayı yakalamış kanallar
yt fenomenlerini takip etmem tanımamda ama bir ara nette çok dolaşıyordu orkun ışıtmak dediğin şu gezi olaylarında polise o.ç.ları diyen şahıs değil mi ? size normal geliyorsa bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri