Araç sigorta ve kasko hakkında

21.arabasına binen biri oalrak söyleyim sadece kasgo 1800 tl ciarında tutar kasgo ile birlikte 3 K yı bulur.

Nasip olursa yakın zamanda bir araç almayı düşünüyorum. Ortalama sigorta ve kasko ne kadar çıkar çok merak ediyorum. Araç 2011 veya 2012 model chevrolet cruze 1.6 125 ps olacak. Ve ilk aracım. 22 yaşındayım

Az önce bir sigorta şirketiyle görüştüm fakat araç olmadan bir fiyat söyleyemeyiz dediler. Tahmin yürütebilecek var mı acaba :D

kendi üzerine yapacaksan biraz daha masraflı olur tabi

ilk araba için biraz pahalı bir araç alıyorsun sanırım yt işleri iyi gidiyor

Hayırlı olsun şimdiden :)

daha 2 ay önce yaptırdım burada araç sahibinin yaşı ve aracın yaşı önemli 2012 di benim araç 1097 tl sigortaya 1370 tl kaskoya ödedim

Not kaskonu mutlaka yaptır pahalı diyip es gecme :) 1 hafta önce kaza yaptım eger kasko olmasaydı vay halimeydi

Cruze agir araba motor kaldirmiyor kasayi haliyle hantal ve cok yakan araca.chevrolet turkiyede destegini kaldirdi.belli bi sure opel destek veriyor.o sureyi tam hatirlamiyorum.ilerde sikinti yasayabilirsin.ben sahsen tavsiye etmiyorum.arkadasta aveo var ariza yapti parcasini yurtdisindan getirdiler 1ay serviste kaldi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk araba için biraz pahalı bir araç alıyorsun sanırım yt işleri iyi gidiyor

Hayırlı olsun şimdiden :)
Kısa bir süre iyi gidip alabileceği en kötü halini aldı diyelim :) Sağolasın hocam
Cruze agir araba motor kaldirmiyor kasayi haliyle hantal ve cok yakan araca.chevrolet turkiyede destegini kaldirdi.belli bi sure opel destek veriyor.o sureyi tam hatirlamiyorum.ilerde sikinti yasayabilirsin.ben sahsen tavsiye etmiyorum.arkadasta aveo var ariza yapti parcasini yurtdisindan getirdiler 1ay serviste kaldi.

Bence kullanmadan bu yorumları yapmak çok yanlış hocam. Cruze aynı segmentteki araçlar ile neredeyse aynı ağırlığa sahip. Motoru 1.6 atmosferik bir motor ve 1.6 motorla bir araç ne kadar gidebiliyorsa buda öyle gidiyor. 2009 100 pslik modellerinde biraz hantallık olabilir fakat kullanmadım bilmiyorum. Arkadaşına geçmiş olsun fakat bu durum herkesin başına gelebilir. Şikayet varda bmw adı altındaki yorumlara bakarsanız aylarca parça bekleyipte gelmeyenler var. Alır almaz arıza verenler var vs vs. Chevrolet demek bir nevi opel demek o yğzden bu konularda sıkıntı olcanı sanmıyorum. Teşekkürler hocam yorumunuz için :)

Kısa bir süre iyi gidip alabileceği en kötü halini aldı diyelim :) Sağolasın hocam

Bence kullanmadan bu yorumları yapmak çok yanlış hocam. Cruze aynı segmentteki araçlar ile neredeyse aynı ağırlığa sahip. Motoru 1.6 atmosferik bir motor ve 1.6 motorla bir araç ne kadar gidebiliyorsa buda öyle gidiyor. 2009 100 pslik modellerinde biraz hantallık olabilir fakat kullanmadım bilmiyorum. Arkadaşına geçmiş olsun fakat bu durum herkesin başına gelebilir. Şikayet varda bmw adı altındaki yorumlara bakarsanız aylarca parça bekleyipte gelmeyenler var. Alır almaz arıza verenler var vs vs. Chevrolet demek bir nevi opel demek o yğzden bu konularda sıkıntı olcanı sanmıyorum. Teşekkürler hocam yorumunuz için :)
Kullandigim icin yazdim hocam. Alir almaz elimden cikardim 2 ayda.

Lpg yoktu.yakiti yuksekti.lpg dusundum vazgectim sonra.zaten agir kalkiyodu.sattim jetta 1.2tsi aldim.memnunum.cruze genis buyuk rahat ama motor yetersiz. 2000motor olsa super olur o kasaya.neyse alip sürer karar verirsin herkesin dusuncesi farkli cunku.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri